Masina de spalat vase Electrolux

Masina de spalat vase Electrolux ESL4201LO

Masini de spalat vase
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Electrolux ESL4201LO este o masina de spalat vase care dispune de o multime de avantaje. Daca aveti in plan achizitia unui asemenea aparat, este o alternativa chiar buna.

Descriere

Din ce in ce mai multi oameni cauta sa cumpere o Masina de spalat vase  incorporabila atat pentru locuinta cat si pentru afacerile din domeniul gastronomic.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Masinile de spalat vase sunt foarte utile deoarece va pot scuti de neplacerea statului in picioare pe perioade mari de timp. De asemenea, economisiti timp important sau un salariu oferit unei persoane care se ocupa de acest lucru la business-ul pe care il conduceti.

Electrolux, un brand recunoscut pe piata electrocasnicelor ne propune masina de spalat cu codul ESL4201LO despre care vom vorbi astazi.

Masina de spalat vase Electrolux

Design/Specificatii

Ca si constructie, aspectul  este unul compact, slim si de culoare alba. Se potriveste fara prea multe compromisuri oriunde doriti dumneavoastra sa o instalati. Dimenisunile acesteia sunt 81.8 x 44.6 x 55cm.

Face parte din clasa energetica A+, fapt ce o transforma intr-un aparat eficient din punct de vedere al consumui de curent electric.

Capacitatea de spalare a acesteia este de 9 seturi si dispune de 5 programe diferite. Astfel, este perfecta pentru o familie de dimensiune mica, 2-4 persoane.

Programele de spalare despre care am mentionat mai sus sunt in felul urmator: intensiv (pentru vasele care necesita o atentie deosebita si au un grad ridicat de murdarie), Bio/Eco (foarte eficient din punct de vedere al consumului de electricitate), AutoFlex 40-70, Clatire&Pauza, si QuickPlus.

Programul rapid de numai 30 de minute este ideal pentru situatiile in care sunteti presat de timp sau aveti nevoie de alte vase intre cele doua mese. Pentru ca acest program sa fie eficient, articolele puse la spalat nu trebuie sa fie foarte murdare.

Senzorul care interpreteaza cantitatea de vase introdusa in masina este extrem de util deoarece regleaza in mod automat cantitatea de energie si apa necesare efectuarii programului de spalare pentru rezultate ideale si eficiente.

Senzorul care detecteaza problemele instalatiei sau daca exista scurgeri de apa este de asemenea bine venit. Va poate scapa de niste surprize foarte neplacute.

Sa nu uitam de afisajul de tip LED care va ofera informatii despre timpul ramas sau programul de spalare care ruleaza in acel moment.

Masina de spalat vase incorporabila: Pro

 • Silentioasa
 • Design compact, slim
 • Raport-calitate bun
 • Brand de incredere
 • Diverse programe si moduri
 • Eficienta energetic
 • Afisaj LED

Masina de spalat vase incorporabila: Contra

 • Capacitate relativ redusa, buna pentru o familie dar nu pentru o afacere in domeniul gastronomic

Concluzie

Electrolux ESL4201LO pare sa fie o solutie foarte buna de luat in calcul daca doriti o  masina de spalat vase incorporabila, silentioasa, eficienta energetic si cu un raport calitate-pret bun.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *