Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE63717P,

Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE63717P

Masini de spalat vase
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

AEG FSE63717P este o masina de spalat premium pe care o recomand persoanelor ce apreciaza produsele de calitate!

Descriere

Masinile de spalat vase sunt niste aparate electrocasnice foarte utile, cel putin din punctul meu de vedere. Am observat ca multe persoane le evita deoarece au impresia ca sunt mari consumatoare de apa/curent electric. S-au facut mai multe studii in acest sens si s-a ajuns la concluzia ca spalatul manual la vaselor consuma mai multe resurse in comparatie cu o masina de spalat vase. Va recomand sa va interesati de acest aspect si sa nu le mai evitati.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint masina de spalat vase AEG FSE63717P. Se incadreaza in categoria premium si are un pret ceva mai ridicat in comparatie cu modelele concurente. Dupa cum probabil stiti deja, compania germana AEG produce numai aparate electrocasnice de calitate superioara, recomandate si apreciate in toata lumea.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE63717P

Aspect si specificatii

Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE63717P are o capacitate de spalare de pana la maxim 15 seturi. Se poate folosi atat acasa cat si intr-un restaurant/fast food. Este complet incorporabila si se integreaza perfect in mobilierul dumneavoastra de bucatarie. Se incadreaza in clasa A+++ de consum, cea mai eficienta categorie de pe piata. Cu alte cuvinte, este un aparat electrocasnic eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu meidul inconjurator.

Cea mai importanta tehnologie pe care o are AEG FSE63717P se numeste SatteliteClean. Este un brat de pulverizare care are o acoperire de pana la 3 ori mai mare si care curata vasele intr-un mod impecabil. Conform producatorului, este una dintre cele mai apreciate si avansate tehnologii care s-au folosit pana acum la o masina de spalat vase.

AEG FSE63717P va pune la dispozitie nu mai putin de 7 programe de spalare, in functie de necesitate si de gradul de murdarie. Programele principale sunt economic, auto si rapid iar celelalte sunt derivate din acestea. Modul economic va ajuta sa economisiti energie electrica si apa (ideal pentru situatiile in care vasele nu sunt foarte murdare), modul auto selecteaza automat setarile optime de functionare iar programul rapid este recomandat pentru situatiile cand nu aveti multe vase de spalat.

Masina de spalat vase va pune la dispozitie un suport special pentru pahare si sistemul inteligent de uscare. Atunci cand termina programul de spalare, AEG FSE63717P deschide automat usa aproximativ 10cm si lasa vasele sa se usuce intr-un mod natural.

O functie care mi-a placut foarte mult este tehnologia cu fascicul. Atunci cand masina de spalat vase inca functioneaza si nu s-a terminat programul, pe podea o sa fie afisata o lumina de culoare rosie. Atunci cand aceasta termina programul de spalare, pe podea o sa fie afisata o lumina de culoare verde. Este o functie interesanta pe care n-am mai vazut-o pana acum.

Din punct de vedere al constructiei, AEG FSE63717P se prezinta impecabil. Materialele folosite si calitatea procesului de fabricatie sunt ireprosabile, asa cum ne-a obisnuit AEG de fiecare data. Design-ul nu impresioneaza cu ceva anume si arata cat se poate de simplu. Panoul de comanda este integrat in usa masinii de spalat, este usor de folosit iar butoanele sunt pozitionate intuitiv.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE63717P

Pro

 • Brand de incredere
 • Extrem de economica si eficienta
 • Multe programe de spalare
 • Tehnologia cu fasciul de lumina
 • Constructie impecabila si design ok
 • Capacitate mare

Contra

 • Desi este o masina de spalat premium, consider ca pretul e o idee cam mare

Concluzie

Daca va doriti o masina de spalat vase eficienta, economica, calitativa si care va pune la dispozitie cateva tehnologii interesante, Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE63717P este o alegere interesanta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *