Masina de spalat vase AEG FFB63400PM

Masina de spalat vase AEG FFB63400PM

Masini de spalat vase
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 10/10
  10/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
9.9/10

Pe scurt

AEG FFB63400PM este una dintre cele mai bune si premium masini de spalt vase pe care le-am testat pana acum.

Descriere

Din ce in ce mai multe persoane incep sa foloseasca masinile de spalat vase. Ele sunt niste aparate electrocasnice foarte utile care va ajuta de plictisitoarea si chinuitoarea activitate de spalare a vaselor manual. Mentionez faptul ca miturile care spun despre masina de spalat vase ca este un aparat care consuma multe resurse (apa, curent) sunt false. S-au facut studii si s-a demonstrat faptul ca de fapt se fac economii cu o astfel de masina.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint o masina de spalat premium de la compania AEG, o devizie germana al cunoscutului producator Elecrolux. Produsele lor sunt extrem de calitate si de apreciate in randul persoanelor care-si doresc produse premium, de calitate superioara.

Cumpara de la eMag!

Masina de spalat vase AEG FFB63400PM

Aspect si specificatii

Design-ul la aceasta Masina de spalat vase AEG FFB63400PM este absolut superb din toate punctele de vedere. Arata extrem de bine si s-au folosit materiale extrem de calitative, lasand impresia de premium inca de la primul contect. Apreciez simplitatea si eleganta care s-au imbinat perfect cu display-ul digital care reprezinta un elemet modern.

Rezultatele de spalare pe care le ofera sunt exceptionale. Are o capacitate maxima de 9 seturi, deci se poate folosi atat de o familie mai numeroasa, cat si intr-un restaurant sau intr-un business din domeniul gastronomic. Se incadreaza in clasa de consum A+++, deci este extrem de eficienta din punct de vedere am consumului de apa/curent si prietenoasa cu mediul inconjurator.  Are un motor cu inverter foarte avansat si eficient care produce un zgomot de maxim 44 de decibeli in timpul programelor. Cu alte cuvinte, nici n-o sa o auziti atunci cand isi efectueaza sarcinile.

Datorita bratului satelit inovator, fiecare vas in parte si fiecare cm din interiorul masinii de spalat sunt complet curatate cu apa. Rezidurile sunt indepartate intr-un mod incredibil iar rezultatele finale m-au impresionat intr-un mod tare placut. Bineinteles, dispune de cosuri separate pentru tacamuri si pahare care se pot ajusta dupa bunul plac.

Ca si functii suplimentare, AEG FFB63400PM se foloseste de thenologia Air Dry care permite o uscare naturala si efcicienta a vaselor. Cu alte cuvinte, atunci cand se termina progrmul se spalare, masina intredeschide automat usa timp de 10 minute ca vasele sa se usuce mai rapid. Un alt lucru foarte tare il reprezinta faptul ca dispune de diversi senori care identifica si calculeaza cu exactitatea cantitatea de vase intrdusa, gradul de murdarie si tipul vaselor. Poate sa-si ajusteze automat programul in functie de acesti factori si sa ofere cele mai potrivite rezultate in functie de situatia repsectiva.

Cumpara de la eMag!

Din punct de vedere al numarului de programe, FFB63400PM are nu mai putin de 7: Economic, Auto, Intensiv, Delicat, Rapid, Normal si Uscare. Pe langa acestea, fiind un aparat electrocasnic modern au fost implementate si tehnologii precum: blocarea accesului la panoul de comanda pentru copii, sistem de avertizare sonora atunci cand se termina programele, senzori care detecteaza nivelul de sare precum si posibilitatea programarii acesteia sa porneasca programele intr-un interval orar setat de dumneavoastra. De asemenea, dupa cum am mentionat si mai sus, are un display pe care puteti vedea informatii utile precum timpul ramas, tipul programului in curs etc.

Masina de spalat vase AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • O multime de programe
 • Capacitate generoasa
 • Multiple tehnologii
 • Design premium, frumos si calitativ
 • Extrem de eficienta energetic
 • Silentioasa

Masina de spalat vase AEG Contra

 • Are un pret cam mare, dar pentru persoanele care-si doresc un aparat premium n-ar trebui sa fie o problema

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat vase excelenta din toate punctele de vedere, aceasta Masina de spalat vase AEG FFB63400PM reprezinta probabil cea mai buna solutie din categoria de pret din care face parte.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *