Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS este una dintre cele mai bune masini de spalat rufe de pe piata si o recomand cu mare drag!

Descriere

Daca ati ajuns la articolul aceasta, inseamna ca vechea masina de spalat s-a stricat sau pur si simplu simtiti nevoia unui upgrade. In general, masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice durabile care o sa functioneze fara probleme majore cativa ani de zile. Alegerea unei masini de spalat in prezent este o sarcina dificila in contextul in care exsita mii de modele pe piata. Din punctul meu de vedere, va recomand sa optati pentru un model care nu va depaseste bugetul si care va acopera toate nevoile.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU. Este fara doar si poate una dintre cele mai bune si populare masini de spalat rufe de pe teritoriul tarii noastre. Ofera un raport caltiate-pret foarte bun si are o multime de comentarii pozitive din partea cumparatorilor.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU

Aspect si specificatii

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU are o capacitate maxima de spalare care poate ajunge pana la 7Kg. Aceasta capacitate este disponibila doar cu anumite programe de spalare iar in restul timpului trebuie sa va multumiti cu o capacitate de aproximativ Kg. Dispune de un motor de ultima generatie, extrem de eficient din toate punctele de vedere. Se incadreaza in clasa de consum A+++, fiind astfel un aparat electrocasnic foarte economic care n-o sa va influenteze intr-un mod negativ facturile la energie electrica. In timpul spalarii, motorul produce un zgomot de 56 decibeli iar in timpul centrifugarii valoarea maxima ajunge la 84 de decibeli.

Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU este o masina de spalat echipata cu cele mai noi tehnologii din industrie. Dispune efectiv de o multime de functii utile pe care am sa le prezint sistematic pentru o lectura mai facila:

Timer: timer-ul va ofera posibilitatea programarii masinii de spalat. De exemplu, daca sunteti plecat la serviciu si cand ajungeti acasa doriti sa intindeti rufele, puteti programa ca masina sa spele exact cu 1-2 ore inainte sa reveniti;

Child lock: atunci cand este activata, functia child lock blocheaza accesul la panoul de comanda. Este o tehnologie utila pentru familiile care au copii pentru ca stim ce mult le place sa apese pe diverse butoane;

Clean+:  programul Clean+ se asigura ca hainele sunt spalate perfect, chiar si in momentele cand alegeti sa spalati cu apa rece;

Freshcare+: se asigura ca articolele de imbracaminte rama fresh si miros frumos pana la 6 ore dupa terminarea programelor de spalate;

6th Sense Color: masina de spalat este capabila, intr-o mare masura, sa deosebeasca culorile rufelor pe care le intorduceti si sa va ofere automat programul optim de spalare;

Detectara automata cantitate: face parte din renumita tehnologie al 6-lea simt, o tehnologie renumita pentru eficienta energetica si pentru rezultatele excelente. Cu alte cuvinte, masina de spalat poate sa detecteze automat cantitatea de haine introdusa si va poate oferi sugestii pentru alegerea programului de spalare potrivit.

Din punct de vedere al constructiei, Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU este construita din materiale durabile si calitative. Apreciez faptul ca masina de spalat are o constructie de tip SLIM, deci o sa ocupe mai putin spatiu si o sa arate mai bine. Design-ul nu impresioneaza, asemanandu-se cu majoritatea modelelor pe care le-am vazut in ultima vreme. Elementul care iese cel mai mult in evidenta este display-ul generos LCD pe care sunt afisate toate informatiile necesare.

Nu in ultimul rand, Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU va pune la dispozite 9 programe de spalate diferite: rufe delicate, lana, mixt, bumbac, sintetice, prespalare, sport, colorate si blugi. Bineinteles, are si un program rapid care dureaza aproximativ 30 de minute.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • O multime de tehnologii
 • Constructie calitativa, rezistenta
 • Capacitate mare de spalare
 • Foarte eficienta din punct de vedere al consumului de apa/curent
 • Suficient de silentioasa

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool Contra

 • Unele persoane s-au plans de faptul ca anumite programe de spalare sunt exagerat de lungi

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai bune, populare si eficiente masini de spalat rufe din segmentul mediu de pret, Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU este alegerea perfecta!

In cazul in care Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU nu va indeplineste cerintele, va invit sa accesati categoria “Masini de spalat rufe” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti o multime de modele!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.