Masina de spalat rufe slim LG

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.3/10
  9.3/10
 • Aspect - 9.7/10
  9.7/10
 • Fiabilitate - 9.5/10
  9.5/10
9.5/10

Summary

Masina de spalat rufe slim LG este o masina moderna, cu extrem de multe functii, dar si un pret relativ mare.

Spalarea si pastrarea hainelor curate este un lucru foarte important pentru fiecare dintre noi. De aceea, avem nevoie de o masina de spalat rufe pe masura. Poate ati intampinat si voi probleme cu masina de spalat, precum depunerea in timp a calcarului, scurgeri de apa sau spalarea incompleta a hainelor. Toate acestea ne produc neplaceri si pot fi semne ale unei masini de spalat invechite sau defecte. In cazul in care doriti sa achizitionati o masina de spalat rufe, cea de la LG slim este o alegere foarte buna.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete

Grupul LG este al doilea conglomerat din Coreea de Sud, infiintat in anul 1947 in Seul. Compania activeaza in domeniul aparatelor electronice, al telecomunicatiilor, in sectorul bancar si al asigurarilor, avand 4 divizii: LG Electronics, LG Display, LG Telecom si LG Chem. Pe piata din Romania vom intalni cel mai des produse, precum televizoare, combine frigorifice, masini de spalat, telefoane mobile si alte dispozitive asemanatoare.

Sa vedem de ce aceasta masina de spalat rufe de la LG merita achizitia si ce functii are.

Descriere si specificatii tehnice

Masina de spalat rufe slim LG

In primul rand, design-ul este unul modern, avand o culoare argintie. In ceea ce priveste dimensiunile, este o masina de spalat rufe de dimensiuni medii. In partea din fata are mai multe moduri de programare a modului de spalare si un mic display tactil.

Prima functie demna de mentionat cu care vina masina de spalat LG slim este AI DD. Aceasta functie detecteaza automat greutatea si tipul de material introdus in interiorul masinii de spalat si optimizeaza miscarile de spalare pentru a proteja rufele si pentru a patrunde tesatura cu pana la 18% mai mult.

O alta functie importanta cu care se lauda aceasta masina de spalat este functie Turbo Wash, ceea ce permite ca hainele sa fie spalate in doar 59 de minute.

O alta tehnologie implementata de cei de la LG pe masina de spalat rufe slim este LG Steam. Functia LG Steam foloseste o tehnologie de curatare pe baza de aburi, care reduce alergenii cu pana la 99.9%. Acesti alergeni pot cauza deseori alergii sau probleme respiratorii, asadar prin aceasta tehnologie va este protejata si sanatatea.

Vi s-a intamplat sa aveti scurgeri pe langa usa de la masina de spalat rufe sau sa se sparga sticla de la ea? Ei bine, masina de spalat rufe LG slim vine cu o sticla extrem de solida si durabila. Butonul rotativ pentru selectarea programului de spalare a fost marit, fiind dintr-un material metalic, iar display-ul este acum mult mai vizibil fata de modelele precedente.

Cea mai interesanta tehnologie pe care o veti regasi pe aceasta masina de spalat rufe este tehnologia ThinkQ. Aceasta tehnologie permite activarea functiei de spalare de la distanta si descarcarea de programe suplimentare de spalat. De asemenea, are Wi-fi integrat, ceea ce va permite sa o sincronizati cu programe precum Google Assistant si Amazon Alexa.

In ceea ce priveste consumul de energie, este o masina de spalat foarte economica, avand o clasa energetica A+++, cea mai buna din clasa ei. Are o capacitate totala de incarcare de 7kg, iar viteza maxima de centrifugare este de 1200 rotatii pe minut. Vine standard cu 8 programe de spalare, dar se pot descarca si altele de pe internet.

Masina de spalat rufe slim LG – Pro

 • Tehnologie de spalare pe baza de aburi
 • Clasa energetica A+++
 • Functie de invatare de noi programe de spalare
 • Aplicatie de utilizare la distanta

Masina de spalat rufe slim LG – Contra

 • Aplicatia nu functioneaza decat pe Android

Concluzie

Asadar, daca erati in dubii pana acum in legatura cu ce masina de spalat rufe sa achizitionati, aveti raspunsul: masina de spalat slim LG.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published.