Indesit IWSNE 61253C

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253C reprezinta o alegere excelenta intrucat ofera o serie de avantaje si functii interesante la un pret mai mult decat rezonabil.

Descriere

Masinile de spalat rufe automate reprezinta unele dintre cele mai utile, cumparate si utilizate aparate electrocasnice. Indiferent ca nu detineti una in momentul de fata sau doriti sa faceti un upgrade, sunt disponibile sute de modele pe piata, de la cele mai accesibile pana la cele foarte avansate din punct de vedere tehnologic. Astfel, pentru o masina de spalat mai  simpla puteti plati in jur de 700-800 de lei, iar pentru cele mai bogate din punct de vedere al functiilor/tehnologiilor puteti plati chiar si peste 2000 de lei.

eMagia Sarbatorilor!


Simte eMagia Sarbatorilor cu reduceri la eMag. la eMag

Pentru a alege cel mai potrivit model pentru dumneavoastra trebuie sa luati in considerare capacitatea de spalare in functie de numarul membrilor din familie, clasa energetica, programele de spalare si bineinteles, pretul. Astazi va propun un model foarte interesant de la Indesit, unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori din acest segment. Modelul se numeste Indesit IWSNE 61253C si reprezinta o solutie foarte buna intrucat ofera o serie de beneficii importante la un pret mai mult decat rezonabil.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253C

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al design-ului, nu se diferentiaza foarte mult de alte modele. Fiind un produs de la Indesit, cu siguranta calitatea constructiei si a materialelor este una superioara. Este suficient de slim si compacta, deci nu va ocupa atat de mult spatiu. Display-ul din partea superioara si butoanele intuitiv pozitionate ii confera acesteia un aspect mai modern si ne aminteste ca vorbim despre un produs modern. Dimensiunile ei sunt: adancime 42cm, latime 59,5 si 85cm inaltime.

Are o capacitate maxima de incarcare de 6Kg, deci este recomandata famililor care au in componenta de la 2 la 4 membrii. Desigur, aceste 6Kg sunt disponibile doar cu anumite programe de spalare din pacate. Din punct de vedere al consumului, aceasta se incadreaza in clasa A+++, fiind astfel foarte economica si prietenoasa cu facturile dumneavoastra lunare, respectiv cu mediul inconjurator.

Despre motorul lui Indesit IWSNE 61253C nu sunt foarte multe informarii disponibile. Va pot spune doar ca poate ajunte pana la maxim 1200 de rotatii pe minut, asigura o functionare destul de silentioasa (60 decibeli in timpul spalarii si 81 decibeli in timpul stoarcerii) si ca este eficient din punct de vedere al consumului de energie/apa dupa cum am mentionat mai sus.

Dispune de nu mai putin de un numar de 16 programe de spalare, o cifra impresionata pentru categoria de pret din care face parte. Dintre ele le pot aminti pe cele mai importante: Matase, Lana, Jeans, Sport, Clatire intensiva. Cel mai important dintre aceste programe il reprezinta EcoTime care va permite sa spalati o mai mica cantitate de haine (3kg)  cu pana la 30% mai repede si pana cu 40% mai eficient din punct de vedere al consumului.

Indesit IWSNE 61253C

Nici cand vine vorba despre functii nu pot spune ca se prezinta rau. Regasim astfel display-ul de tip LCD pe care sunt afisate informatiile esentiale, un timer pentru setarea intervalelor orare cand doriti ca masina sa porneasca/opreasca programele de spalare, posibilitatea setarii temperaturii precum si posibilitatea selectarii numaruli de rotatii in timpul stoarcerii. Importanta de mentionat este si functia Energy Saver (disponibila doar cu programele Bumbac si Sintetice) care optimizeaza consumul de apa, respectiv energie electrica.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • O multime de programe de spalare
 • Display LCD
 • Eficienta energetic
 • Programe ECO pentru optimizarea consumului de apa

Contra

 • Unele persoane s-au plans de faptul ca produce prea mult zgomot in timpul stoarcerii, mult peste nivelul pe care l-a declarat producatorul

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui masini de spalat rufe calitativa si care dispune de o multime de functii pentru intervalul de pret din care face parte, Indesit IWSNE 61253C  s-ar putea sa fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *