Masina de spalat rufe Slim Electrolux

Masina de spalat rufe Slim Electrolux EW6S427W, PerfectCare600, 7 kg

Masini de spalat rufe

Pe scurt

Masina de spalat Perfect Care 600 EW6S427W de la Electrolux este perfecta pentru cei ce doresc o masina de spalat fiabila care are un consum economic si este dotata cu mai multe programe de spalare foarte utile pentru fiecare tip de tesatura si cu temporizare adjustabila.

Descriere

Cumpara de la eMag
Electrolux

Masina de spalat este un obiect electrocasnic indispensabil oricarei locuinte care usureaza viata si asigura confortul utilizatorului.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Fiind un obiect atat de important merita sa acordam mai multa atentie achizitionarii unui astfel de produs.

Pe piata exista o mare varietate de modele in asa fel incat fiecare poate alege in functie de nevoile si buzunarul sau.

Totusi e mai sanatos uneori sa investim mai mult in ceea ce ne asigura confortul asigurandu-ne ca investim intr-un produs de calitate.

Astazi voi face o scurta prezentare al unui astfel de produs de la Electrolux unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata de electrocasnice profesionale si casnice.

Prezentare

Masina de spalat Perfect Care 600 EW6S427W de la Electrolux face parte din colectia Perfect Care si este dotata cu un sistem SensiCare ce adapteaza durata de lucru a programului la greutatea si marimea incarcaturii.

Fiindca Electrolux tine la impactul pe care il au produsele lor asupra naturii si a resurselor, produsele lor sunt proiectate in asa fel incat sa reduca consumul de energie si apa

Sistemul SensiCare previne spalarea excesiva protejand in acelasi timp si hainele si mediul adaptand si utilizand cele mai economice cicluri pana si la incarcaturi mici.

Hainele isi mentin aspectul si catifelarea timp mai indelungat datorita unei noi optiuni incluse SoftPlus ce permite inmuierea prealabila si distribuirea uniforma a hainelor si a produselor de curatare.

Acesta masina de spalat este dotata cu un program de spalare de performanta inalta combinat cu vapori de apa anti-alergie ce distrug bacteriile si le indeparteaza din haine.

Inca o optiune foarte utila si importanta numita Eco TimeManager iti va permite sa selectezi durata ciclului de spalare in functie de timpul disponibil.

Poti seta masina de spalat sa porneasca cu intarziere in functie de ce program ai pentru a fi rufele gata de scos cand dispui de timp mentinandu-le astfel proaspete si parfumate.

Aspect si specificatii

Cumpara de la eMag
Masina de spalat rufe Slim Electrolux

Masina de spalat rufe Slim Electrolux Perfect Care 600 EW6S427W are un design elegant si suplu, fiind proiectata sa incapa in spatii destul de mici, din acest motiv are o capacitate de spalare de 7 kg.

Pentru acest model culoarea disponibila este albul potrivindu-se perfect in orice spatiu, incarcarea frontala iar viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm.

Acest produs intra in clasa energetica A +++ avand o eficienta energetica A-50%.

Este o masina de spalat destul de silentioasa si are incluse functii de extraclatire si fuzzy logic precum si o functie de protectie a copiilor numita blocare de siguranta.

Aceast masina de spalat rufe Slim Electrolux Perfect Care 600 EW6S427W are 14 programe de spalare, 3 trepte viteze centrifugare, 5 trepte de temperatura, 1 dispenser pentru detergent si unul pentru balsam.

Cele 14 programe de spalare includ optiunile: Matase, Lana, Bumbac, Sport Pornit/oprit, Antialergic, Clatire Stoarcere + Evacuare, Outdoor / Jacket Sport, Sintetice, Denim, Economic, Rufe bebelusi.

Pro

  • este un produs de calitate
  • este usor de folosit
  • are programe diverse si adaptabile nevoilor utilizatorului
  • are program de spalare de performata inalta care combinat cu aburi indeparteaza toate bacteriile de pe haine
  • este economica in utilizarea apei si a energiei
  • este silentioasa
  • are un design slim si elegant
  • are display LCD

Contra

  • are incarcatura maxima de 7 kg

Concluzie:

Daca va doriti o masina de spalat eficienta care sa poata fi adaptata nevoilor dumneavoastra cu programe de spalare special destinate unei game variate de texturi si materiale care nu consuma mult si o gasiti la un pret rezonabil fara sa faceti rabat la calitate puteti incerca Masina de spalat rufe Slim Electrolux Perfect Care 600 EW6S427W .

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *