Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW reprezinta una dintre cele mai ofertante si tehnologizate optiuni din intervalul de pret din care face parte.

Descriere

Masinile de spalat rufe reprezinta cele mai cautate si cumparate aparate electrocasnice. Acest lucru se datoreaza faptului ca are o utilitate crescuta si prea putine sunt persoanele care nu detin o astfel de masina. Indiferent de bugetul pe care-l aveti, din cauza diversitatii imense si a concurentei dintre producatori puteti gasi modele la preturi mai mult decat accesibile.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Conteaza foarte mult sa alegeti o masina de spalat cu o capacitate potrivita in functie de numarul de membrii din familie, cu un consum cat mai redus de energie/apa si care sa fie fiabila in timp. In general, un roman tine o masina de spalat peste 5 ani pana cand aceasta se strica de tot sau nu mai ofera aceleasi rezultate la spalare. In review-ul de astazi vom discuta despre o masina de spalat rufe de la Beko, una dintre cele mai mari companii cand vine vorba despre electrocasnice. Aeasta se numeste WRE6512BWW.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW

Masina de spalat rufe Slim Beko – Aspect si specificatii

Cel mai mult mi-a placut la design-ul acestei masini faptul ca este destul de slim si compacta. Nu se deosebeste foarte mult de alte modele similare, dar datorita display-ului pozitionat in partea superioara si a cuvei cu o forma mai speciala ne demonstreaza ca este un aparat electrocasnic fabricat in anul 2019. Materialele par foarte calitative iar Beko ne-a obisnuit cu produse rezistente in timp. Dimensiunile ei sunt: 41cm adancime, 60cm latime si 84cm inaltime.

Capacitatea masinii de spalat de la Beko este de 6Kg (disponibila numai cu anumite programe de spalare). Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie suficienta pentru o familie formata din 2 pana la 4 membrii. Face parte din clasa de consum A+++, deci este extrem de economica din punct de vedere al consumului de apa/curent, precum si prietenoasa cu mediul inconjurator. Producatorul ne spune ca in timpul spalarii produce un zgomot de pana la 61 decibeli, iar in timpul stoarcerii pana la 77 decibeli.

Probabil cel mai interesant lucru despre Beko WRE6512BWW il reprezinta tehnologia SteamCure. Aceasta elibereaza abur din partea superioara a tamburului la inceputul sau la sfartisul programelor de spalare, in functie de cum il setati dumneavoastra. Acest lucru se traduce prin eliminarea murdariilor mai usor de pe haine, precum si pentru indepartarea cutelor, facand materialele mai moi si placute la atingere. Personal, consider aceasta tehnologie ca fiind o adevarata inovatie si un avantaj considerabil fata de alte masini de spalat.

Tot cu ajutorul aburilor, functia DrumClean curata cuva pentru a scapa de mirosurile neplacute si mizeriile care se depun in interiorul acesteia. Rezultatele vor fi mai bune si va scuteste pe dumneavoastra sa igienizati cuva periodic, totul fiind automat.

Tehnologia OptiSense are 4 senzori care ajusteaza in mod automat cantitatea de apa necesara pentru hainele introduse. De asemenea, alaturi de Aquafusion (o alta tehnologie patentata Beko) economiile pe care le realizati din economisirea apei si a detergentului sunt substantiale. Pe langa faptul ca rezultatele se imbunatatesc iar consumul se reduce, un senzor dintre cei 4 are ca rol prelungirea pe cat posibil a duratei de viata a masinii de spalat.

Daca credeati ca asta este tot, v-ati inselat. Dispune de asemena de control electronic al balansului (se asigura ca hainele sunt distribuite uniform pentru reducerea vibratiilor si a zgomotului produs in timpul stoarcerii) precum si de sistemul electronic de reglare al consumului de apa care ajusteaza eletronic nivelul de apa necesar in functie de tipul hainelor introduse.

Are nu mai putin de 15 programe de spalare, dintre care le amintesc pe cele mai relevante: Lenjerii, Lana, Rufe Delicate, Bumbac, Sintetice, Camasi sau programul rapid care este util cand nu aveti multe haine de spalat, reducand durata programului normal la jumatate.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW

Masina de spalat rufe Slim Beko Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • O multime de tehnologii si functii foarte interesante
 • SteamCure
 • Foarte eficienta din punct de vedere al consumului de apa/curent

Masina de spalat rufe Slim Beko Contra

 • Unele persoane s-au plans ca in timpul stoarcerii este cam zgomotoasa si vibreaza excesiv, in ciuda tehnologiilor oferite de catre producator pentru impiedicarea acestui lucru

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat ce ofera o multime de tehnologii si functii avansate la un pret foarte bun, aceasta Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW s-ar putea sa fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Prezinta si cateva dezavantaje, dar daca ne uitam la toate celelalte avantaje, e posibil sa fie un best-buy.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *