Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3 reprezinta o alegere foarte buna daca nu aveti nevoie de multe tehnologii dar va doriti rezultate bune de spalare.

Descriere

Unele dintre cele mai vandute, cautate si utile aparate electrocasnice de pe piata sunt masinile de spalat. Banuiesc ca majoritatea dintre dumneavoastra cunosc utilitatea unui astfel de aparat si nu are sens sa va explic cat de mult va poate ajuta. Cert este faptul ca in anul 2019, datorita evolutiei tehnologice si a concurentei dintre producatori, cumparatorii ies cei mai castigati. Daca acum cativa ani o masina de spalat calitativa cu display, diverse functii si programe costa peste 1500-2000 de lei, in momentul de fata aceste tehnologii sunt disponibile chia si sub pragul de 1000 de lei.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi vom discuta despre o masina de spalat de la brand-ul romanesc Arctic, o companie apreciata pentru produsele de calitate pe care le fac si preturile rezonabile ale acestora. Modelul se numeste PL51011BDW3 si reprezinta acel tip de aparat fara prea multe functii suplimentare dar care isi face treaba foarte bine.

Cumpara de la eMag
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Aspect si specificatii

Sincer sa fiu, despre design-ul acestui model nu am foarte multe sa va spun. Arata ca o masina de spalat obisnuita, construita din materiale calitative si durabile, specifice brand-ului Arctic. Este complet alba si nu are elemente neobisnuite. Nu dispune nici macar de un afiasj (unele persoane considera acest lucru util intrucat reprezinta o piesa in minus care se poate strica). Are o constructie destul de slim iar dimenisunile ei sunt: 44cm adancime, 60cm latime si 84cm inaltime.

Are o capacitate de incarcare de maximum 5Kg, deci rezulta ca cel mai indicata este intr-o familie putin numeroasa (intre 1 si 3 membrii). Despre motorul acestia nu am informatii foarte clare, dar va pot spune in schimb ca produce in timpul spalarii un zgomot de pana la 60 decibeli iar in timpul stoarcerii pana la 77 decibeli. De asemenea, se incadreaza in clasa de consum A++, lucru care rezulta in economii consistente de apa/curent electric.

Ca functii suplimentare, Arctic PL51011BDW ofera tehnologii precum Eco Dose care distribuie detergentul lichid intr-un mod uniform pentru a obtine cele mai bune rezultate, Selectarea Manuala a turatiilor (de la 400 la 1000) ca sa oferiti tratamentul perfect hainelor dumneavoastra sau Flow Control care pastreaza detergentul in masina de spalat datorita unor sigilii, fapt care se traduce printr-o economie importanta de pana la 5,5Kg de detergent pe an. Mai mult decat atat, design-ul S-Shape al cuvei impreuna cu sistemul electronic de control al balansului ajuta la diminuarea vibratiilor/zgomotului in timpul spalarii sau centrifugarii.

Dispune de nu mai putin de 15 programe de spalare, cele mai importante fiind urmatoarele: Bumbac, Sintetice, Camasi, Clatire, Stoarcere + evacuare (program cu apa rece pentru un consum mai redus de energie cu pana la 80%) si programele rapide de respectic 30 si 15 minute, special destinate persoanelor care nu dispun de foarte mult timp.

Pentru confort si sigurata, Arctic a implementat sitemele Child Lock (blocheaza accesul la interfata de control pentru cei mici), sistemul de detectare a spumei care identifica daca acesta este in exces precum si Timer-ul (amanare pornire) care va permite sa porniti programul de spalare intr-un interval de timp setat de dumenavoastra.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • O multime de programe pentru spalare
 • Destul de silentioasa
 • Eficientta energetic

Contra

 • Unele persoane s-au plans de faptul ca programele de spalare sunt prea lungi
 • Lipsa unui afisaj de tip LCD

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat simple si fara prea mlte tehnologii/functii deosebite, Arctic PL51011BDW s-ar putea sa fie cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. Ofera un raport calitate-pret foarte bun si isi face datoria excelent, chiar daca are anumite lipsuri.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *