Masina de spalat rufe LG – Alegerea perfecta

Masini de spalat rufe
 • Capacitate - 8/10
  8/10
 • Programe de spalare - 9/10
  9/10
 • Pret - 8/10
  8/10
8.3/10

Summary

Masina de spalat rufe LG este o masina inteligenta, cu foarte multe functii si programe de spalare multiple ce pot fi descarcate prin Wi-fi si invatate de masina.

Introducere

Specificatii complete

Exista cateva electrocasnice de dimensiuni mare pe care fiecare dintre noi le avem in casa si probabil le folosim zilnic sau aproape zilnic. Un astfel de electrocasnic este masina de spalat rufe. In general, persoanele prefera sa schimbe mai rar un astfel de electrocasnic, intrucat sunt proiectate sa reziste in timp si daca sunt exploatate corespunzator vor rezistenta. Masina de spalat rufe cu siguranta ca ne scuteste de o gramada de timp si ne face viata mult mai usoara. Face ca rufele sa fie curate si cu un miros placut dupa spalare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Masina de spalat rufe LG

Cu timpul si masinile de spalat rufe au inceput sa inglobeze diferite tehnologii si sa aiba functii noi, cum ar fi functia de uscare a hainelor. Daca pana nu de mult timp era nevoie de o masina de spalat rufe si de un uscator separat, ei bine acum ambele operatiuni sunt facute de catre masina de spalat. Au o capacitate chiar mai mare de spalare si suporta o greutate mai mare datorita constructiei mai solide. De asemenea, au un afisaj electronic de pe care se vor seta optiunile pentru spalare si chiar vor putea invata programe noi de pe internet. O astfel de masina de spalat rufe este cea de la LG.

Descriere si specificatii tehnice

Cu ajutorul functiei AI DD, masina de spalat va reusi sa identificare diferite date despre hainele introduse la spalat si din rezultatele obtinute in urma spalarii. AI DD detecteaza greutatea rufelor si cat de delicat este materialul pentru a alege miscarile potrivite in functie de materialul introdus.

Are un design modern, in doua culori: alb si negru. In partea din stanga sus are spatiul pentru detergent, in partea din mijloc butonul pentru selectarea programului de spalare dintr-un material solid si in partea dreapta un display cu afisaj electronic si cateva functii pentru spalare ce pot fi selectate de pe butoanele acestuia.

Pe langa curatarea clasica cu apa si detergent, are si o tehnologie LG Steam pe baza de abur ce elimina bacteriile care cauzeaza probleme de respiratie sau alergii. Cu ajutorul sistemului de curatare pe baza de abur, alergenii sunt indepartati in proportie de 99.9 %.

Usa din fata este solida, dintr-o sticla securizata si durabila foarte bine izolata pentru a nu avea pierderi pe langa garniturile acesteia. Masina de spalat de la LG este disponibila cu TwinWash Mini care se muleaza dupa preferintele dumneavoastra si nevoilor de design. Astfel, va va ajuta sa economisiti atat timp, cat si bani.

Aceasta masina de spalat rufe LG face partea din gama de masini de spalat inteligente cu Wi-fi incorporat. Aceasta poate sa fie operata de la distanta cu ajutorul aplicatiei mobile si poate sa invete si sa descarce programe de spalare noi de pe internet.

Specificatii complete
Masina de spalat rufe LG

Are si functie de uscare a hainelor, astfel ca dupa spalare le veti putea usca cu usurinta direct in interorul masinii de spalat. Este potrivita pentru o familie cu 3 sau 4 membrii, intrucat are o capacitate de 8 kilograme. Panoul digital este si tactil pentru a putea fi folosit cu usurinta.

Clasa energetica de spalare este clasa A, insa acestea difera in functie de activitatea desfasurata, de centrifugare sau de spalare. Uscatorul are o capacitate de pana la 5 kilograme.

Programele au durate diferite, in modul ECO fiind de doar 30 de minute pentru a economisi energie. Pe display are diferiti indicatori care va arata starea masinii de spalat si chiar si potentialele erori, daca aceasta intampina probleme. Vine cu programe dedicate pentru diferite tipuri de haine, precum: lana, bumbac, program sintetic, mixte, lenjerie etc.

Masina de spalat rufe LG – Pro

 • Afisaj digital cu ecran tactil si butoane de selectare a functiilor si a programelor
 • Spalare pe baza de aburi pentru a indeparta eficient microbii si bacteriile
 • Wi-fi incorporat cu ajutorul caruia masina poate invata noi programe de spalat si poate fi controlata de la distanta
 • Functie de uscare a hainelor
 • Capacitate de spalare de 8 kg si de uscare de 5 kg
 • O varietate de programe de spalare ce pot fi selectate

Masina de spalat rufe LG – Contra

 • Pretul este putin cam mare

Concluzie

Per total, este o masina de spalat rufe foarte buna. Are un design placut, materiale rezistente si foarte multe functii de spalare si chiar de protectie pentru organismul uman. Poate sa invete programe de spalare cu ajutorul Wi-fi-ului, sa fie controlata de la distanta din aplicatia mobila si are chiar si functie de uscare. Masina de spalat nu este un electrocasnic ce se schimba prea des, asadar parerea mea este ca merita sa cheltuiti mai multi bani pentru a o achizitiona.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *