Masina de spalat rufe, Hyundai HY WM 7120

Masina de spalat rufe Hyundai HY WM 7120

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Hyundai HY WM 7120 este o masina de spalat rufe simpla, eficienta si care isi face treaba excelent pentru pretul cerut de producator.

Descriere

Hyundai este un brand originar din Coreea de Sud infiintat care activeaza intr-o multime de domenii precum: automobile, electrocasnice, industrie grea, diverse electronice, exploatare de rerurse naturale etc. Ocupa locul 5 global in vanzarea de automobile si sunt recunoscuti pentru produsele lor ce au un raport calitate-pret excelent.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Masinile de spalat banuiesc ca stiti ce sunt si care este utilitatea lor. Va pot spune doar ca sunt cele mai utilizare si cumparate aparate electrocasnice de pe piata in urma celor mai recente statistici. Foarte putine sunt gospodariile sau locuintele unde nu exista o masina de spalat in momentul de fata.

In review-ul de astazi va prezint o masina de spalat destul de buna si echilibrata. Nu iese in evienta cu caracteristici uimitoare, dar cu siguranta isi face treaba foarte bine.

Cumpara de la eMag!

Masina de spalat rufe, Hyundai HY WM 7120

Aspect si specificatii

Despre aspectul lui HY WM 7120 nu va pot spune prea multe. Arata ca majoritatea masinilor de spalat de pe piata si nu are elemente de design deosebite. Materialele folosite par de foarte bune calitate si cu siguranta o sa reziste bine in timp. In partea frontala regasim cuva, rotita mecanica pentru selectarea programelor si un afisaj LED discret pe care puteti vedea diverse informatii utile.

Are o capacitate maxima de 7Kg, disponibila numai la anumite programe. Chiar si asa, HY WM 7120 ar trebui sa fie ideala chiar si pentru familile mai numeroase formate din 2 pana la 5 membrii. Rezultatele de spalare pe care le ofera sunt foarte bune si nu am vazut ca utilizatorii sa raporteze probleme majore. Motorul acesteia este unul foarte avansat si silentios, producand pana la 59 de decibeli in timpul spalarii si 79 de decibeli in timpul stoarcerii. Se incadreaza in clasa de consum A++, deci putem spune ca este un aparat electrocasnic eficient energetic si prietenos cu mediul inconjurator.

Ca si functii suplimentare, Hyundai HY WM 7120 nu pot spune ca impresioneaza. Trebuie totusi sa tinem cont de pretul destul de mic al acesteia si faptul ca se incadreaza intr-o categorie de buget. Motorul poate funcitona cu pana la 1200Rpm iar dumneavoastra puteti seta acest lucru la fiecare spalare datorita selectorului dedicat. Pe langa selector, mai are cateva siteme de siguranta precum: blocarea instantanee a usii cand programul de spalare porneste, un program eco pentru economisirea de apa si curent electric precum si o functie care blocheaza accesul la panoul de comanda pentru copii.

Din punct de vedere al programelor de spalare, HY WM 7120 are nu mai putin de 15 la numar. Cateva dintre cele mai importante sunt: Extra Clatire, Anti Sifonare, Program Scurt, Bumbac, Sport etc, Mentionez faptul ca programul scurt are o durata de 15 minute, ideal pentru situatiile cand aveti mai putine haine de spalat si fara un grad avansat de murdarie. Cu alte cuvinte, Hyundai HY WM 7120 va ofera o gama larga de posibilitati si de optiuni din care puteti alege. Din punctul meu de vedere, pentru persoane care nu sunt extrem de pretentioase, ar trebui sa fie mai mult decat suficient.

Cumpara de la eMag!

Masina de spalat rufe Hyundai Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Destul de silentioasa
 • Eficienta energetic
 • O multime de programe

Masina de spalat rufe Hyundai Contra

 • Nu prea are functii/optiuni suplimentare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe foarte buna, care sa-si faca treaba excelent si sa aiba un pret rezonabil, Hyundai HY WM 7120 reprezinta o solutie interesanta de luat in calul.

Daca aceasta Masina de spalat rufe Hyundai HY WM 7120 nu se potriveste cerintelor dumneavoastra, va recomand sa aruncati o privire si peste celelalte review-uri ale noastre unde am prezentat modele mai scumpe si mai avansate.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *