Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA

Masini de spalat rufe
 • Pret - 10/10
  10/10
 • Constructie - 9.5/10
  9.5/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Heinner HWM-5080VA

In articolul de astazi am sa va prezint o masina de spalat rufe care se incadreaza in categoria electrocasnicelor de buget. Reprezinta o alternativa foarte buna pentru persoanele care-si doresc o masina de spalat simpla, eficienta si fara compromisuri. Este vorba despre modelul HWM-5080VA produs de catre cei de la Heinner.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In caz ca nu stiai, Heinner este o companie romaneasca. Desi numele suna a brand german, toate produsele Heinner sunt fabricate si proiectate in Romania. Se vand in nu mai putin de 6 tari iar portofoliul lor de produse este enorm, avand peste 300 de modele. Cu alte cuvinte, ei fabrica aproximativ toate tipurile de ectrocasnice, de la roboti de bucatarie pana la aere conditionate sau masini de spalat vase.

Cumpara de la eMag!

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA

Aspect si specifcatii

Din punct de vedere al design-ului nu cred ca sunt foarte multe lucruri de zis. Arata cat se poate de simplu si nu are elemente care merita mentionate. Este vopsita complet in alb, are butoane normale si rotita mecanica pentru controlarea programelor. Nu dispune de un afisaj sau de alte lucruri similare.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA are o capacitate maxima de incarcare de 5Kg. Se adreseaza astfel famililor mai mici sau persoanelor care locuiesc singure si n-au foarte multe rufe de spalat. Se incadreaza in clasa de consum A++, deci este un produs cat se poate de economic si prietenos cu mediul inconjurator. Desi nu am prea multe informatii despre motorul acestei masini de spalat, va pot spune ca functioneaza la maxim 800 de rotatii per minut iar in timpul spalarii produce un zgomot de 58decibeli, respectiv 78 decibeli in timpul centrifugarii. Sunt niste rezultate foarte bune daca tinem cont de pretul scazut al acesteia.

Suprinzator, dispune de cateva sisteme inteligente destul de utile si interesante. De exemplu, aveti la dispoizitie pornirea intarziara care va permite sa porniti programul de spalare intr-un interval de 3-12 ore. Mai mult decat atat, dispune de un sistme inteligent de control al balansului, un sistem de detectare a spumei, blocarea accesului la panoul de comanda pentru copii precum si un program special numit Eco-Logic care va ajuta sa realizati economii importante de apa, curent electric si detergent.

Programele de spalare sunt si ele foarte variate si multe. Chiar nu ma asteptam ca intr-un produs de buget sa fie toate programele pe care in mod normal le regasim la produse mult mai scumpe. Am sa va mentionez cateva dintre cele mai importante: Rufe Delicate, Lana, Program Rapid, Bumbac, Program Mix, Clatire, Centrifugare si programul Express (program rapid de numai 15 minute). Daca ma intrebati pe mine, toate beneficiile si toate programele pe care HWM-5080VA le ofera sunt excelente raportandu-ne la pretul atat de mic pe care-l are. Chiar si review-urile/comentariile persoanelor care au cumparat-o confirma ca este un produs calitativ ce are un raport calitate-pret greu de batut.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Ofera rezultate bune
 • Cateva sisteme inteligente utile
 • Numar mare de programe

Contra

 • Design-ul este foarte banal si simplu
 • Este foarte zgomotoasa cand se alimenteaza cu apa

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe ieftina, simpla dar care sa-si faca treaba foarte bine, Heinner HWM-5080VA reprezinta o solutie excelenta din punctul meu de vedere.

Pentru persoanele care considera ca aceasta Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA nu este potrivita, va recomand sa cititi si celelalte articole de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de masini de spalat pentru toate gusturile si bugetele.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *