Masina de spalat beko

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0 este o alegere foarte buna si ofera un raport calitate-pret excelent.

Descriere

Masinile de spalat rufe sunt acele tipuri de aparate electrocasnice care n-ar trebui sa lipseasca din locuinta nimanui. Despre importanta si utilitatea acesteia nici nu mai are rost sa discutam mai pe larg. Indiferent de bugetul pe care il aveti, sunt convins ca din diversitatea de modele de pe piata o sa gasiti o masina de spalat perfecta pentru dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi vom vorbi mai in detaliu despre o masina de spalat ce dispune de uscator inclus. Este vorba despre modelul HTV8733XS0 de la producatorul Beko, unul dintre cei mai apreciati de catre consumatorii din Romania. Acest tip de aparat este special gandit pentru persoanele care nu au loc sa-si usuce rufele sau nu au suficient spatiu pentru achitizioarea unui uscator separat.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat beko

Aspect si specificatii

Design-ul acestui model este unul destul de simplu. Nu iese cu nimic in evidenta, dar datorita afisajului de tip LCD pozitionat in partea superioara si a cuvei supradimensionate de culoare neagra, are un aspect modern. Nu este un model slim iar dimensiunile ei sunt: 59cm adancime, 60cm latime si 84cm inaltime.

Are o capacitate pentru spalare de 8Kg (disponibila doar pentru anumite programe) iar capacitatea de uscare este de 5Kg. Din punctul meu de vedere, este mai mult decat suficienta pentru o familie formata din 2 pana la 4 membrii.

Face parte din categoria de consum A, fapt care se traduce printr-un consum destul de redus de apa, respectiv curent electric. Zgomotul pe care-l produce in timpul functionarii este de 57db iar in timpul centrifugarii nivelul de zgomot ajunge pana la 74Db. Nu pot spune ca este una dintre cele mai silentioase masini de spalat, dar aceste valori sunt decente, multumitoare.

Motorul Pro Smart Inverter al companiei Beko este unul dintre cele mai eficiente si fiabile motoare de pe piata. Acesta asigura o functionare destul de silentioasa, o eficienta energetica crescuta, reducerea considerabila a vibratiilor si o durata mare de viata. Producatorul ofera o garantie de 10 ani de zile pentru acest motor care este capabil sa ofera pana la 1400 de rotatii per minut.

Nici cuva nu a fost lasata deoparte de catre cei de la Beko. Aceasta se numete Aquawave si a fost special gandita de catre ingineri incat sa ofere miscari constante care nu afecteaza tesatura hainelor. Alaturi de tehnologia Aquafusion care presupune un consum mai mic de apa si detergent, economiile pe care le faceti cu aceasta masina sunt considerabile.

Dispune de nu mai putin de 16 programe de spalare diferite. Sunt convins ca indeplineste necesitatile pana si celor mai pretentioase persoane. Cateva dintre acestea sunt: Lana, Program rapid (30 de minute), Clatire, Delicates, Bumbac Eco, Shirts, Cotton Dry, Sintetice si altele. Din punctul meu de vedere, la capitolul programe de spalare este una dintre cele mai ofertante masini de spalat de pe piata.

Ca si sisteme sau tehnologii suplimentare, Beko a implementat cam tot ce au ei mai bun: Child Lock (blocarea panoului de comanda pentru ca cei mici sa fie in siguranta), Sistem electronic de control al balansului, sistem de control electronic care detecteaza daca apa este in exces, afisarea de informatii pe display precum timpul ramas/programul selectat sau chiar programarea masinii de spalat sa porneasca/opreasca ciclul de spalare intr-un interval setat de dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

beko 2

 

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • O multime de programe de spalare
 • Numeroase functii si tehnologii
 • Capacitate mare
 • Motor cu garantie de 10 ani
 • Destul de eficienta din punct de vedere energetic

 

Contra

 • Unele persoane au raportat ca in timpul centrifugarii este cam galagioasa iar balansul excesiv deranjeaza

 

Concluzie

Daca va doriti o masina de spalat cu uscator, Beko HTV8733XS0 este una dintrele cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Ofera foarte multe programe, tehnologii si functii la un pret destul de rezonabil.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *