Masina de spalat rufe Candy CSS 1292D3-S

Masina de spalat rufe Candy CSS 1292D3-S

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Candy CSS 1292D3-S este o masina de spalat rufe excelenta pe care o recomand cu toata increderea!

Descriere

Masina de spalat rufe este cel ma important aparat electrocasnic din locuinta noastra. Alegerea unei masini de spalat trebuie facuta cu atentie intrucat este un dispozitiv pe care-l vom folosi timp de minim 5 ani de zile. Cele mai importante caractersistici de luat in seama atunci cand doriti sa faceti o achizitie sunt: capacitatea de spalare, numarul de programe, clasa energetica din care face parte, cat zgomot produce, tehnologiile/functiile pe care le are, si bineinteles, pretul.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o masina de spalat excelenta de la Candy. Daca nu ati auzit de Candy, este o companie italiana cu o traditie impresionanta in industria aparatelor electrocasnice. Modelul se numeste Candy CSS 1292D3-S si consider ca ofera un raport calitate-pret excelent.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Candy CSS 1292D3-S

Aspect si specificatii

Aceasta Masina de spalat rufe Candy  CSS 1292D3-S are un aspect destul de simplu si fara elemente care ar putea sa o scoata in evidenta in comparatie cu alte modele asemanatoare. Singurul lucru care mi-a placut in mod deosebit este display-ul LCD ce are o marime generoasa, pozitionat undeva in mijlocul partii frontale. Materialele folosite in constructia sa sunt de buna calitate si acest lucru este de apreciat. Exceptand aceste lucruri, nu mai sunt mult de spus despre acest aspect.

Candy CSS 1292D3-S are o capacitate de spalare uriasa, de pana la 9KG (doar pentru anumite programe). Asadar, se adreseaza in special familiilor mai numeroase, formate din 2 pana la 5-6 membrii. Motorul acestei masini de spalat rufe este unul modern, eficient si avansat. Poate ajunge pana la 1200 de rotatii pe minut si se incadreaza in clasa de consum A+++, fiind un aparat electrocasnic extrem de eficient energetic si prietenos cu mediul inconjurator. De asemenea, este neasteptat de silentioasa iar in timpul spalarii produce un zgomot de maxim 52 decibeli. In timpul stoarcerii, nivelu de zgomot ajunge pana la 75 de decibeli, o valoare foarte rezonabila.

Ca orice masina de spalat moderna, dispune de cateva functii si tehnologii interesante, respectiv utile. Prima functie care merita mentionata este STEAM, o tehnologie cu aburi care elimina mirosurile neplacute din haine si relaxeaza tesaturile ca sa fie mult mai usor de calcat. Un alt lucru care mi-a atras atentia in mod deosebit este faptul ca Candy CSS 1292D3-S dispune de NFC. Pentru persoanele care nu stiu ce inseamna NFC, este o functie pe care o regasim si pe telefoanele mobile/smartwathc-urile moderne folosita in special pentru platile contactless. In cazul acestei masini de spalat, puteti sa conectati telefonul mobil printr-o singura atingere si sa setati programele/parametrii de functionare preferati foarte simplu. Din cate stiu, masinile de spalat de la Candy din generatia noua sunt toate dotate cu NFC.

Bineinteles, exista si cateva functii de siguranta care trebuie amintite: Child Lock este functia care va permite sa blocati accesul la panoul de comanda in cazul in care aveti un copil curios si pasionat sa apese pe butoane. De asemenea, Candy CSS 1292D3-S are un sistem de blocare de siguranta, un sistem de detectare al spumei in exces, respectiv un sistem care sisteaza alimentarea cu apa daca sesizeaza probleme.

Din punct de vedere al programelor de spalare, aveti la disspozitie nu mai putin de 16 optiuni, cele mai importante dintre acestea fiind: Lana, Bumbac, Mix, Sintetice sau programul rapid care poate spala hainele cu un nivel de murdarie mic in mai putin de 15 minute.

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • NFC
 • Capacitate mare de spalare
 • O multime de functii/tehnologii
 • Foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrice
 • Silentioasa

Contra

 • Sincer sa fiu, n-am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat cu o capacitate mare de spalare care arata bine, ofera o multime de functii/tehnologii si este economica, aceasta Masina de spalat rufe Candy CSS 1292D3-S reprezinta una dintre cele mai bune optiuni din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *