Masina de spalat rufe Beko WTV9744XDW, 9 Kg, 1400 RPM

Masina de spalat rufe Beko 9 Kg WTV9744XDW, 1400 RPM

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 10/10
  10/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Beko WTV9744XDW este fara doar si poate una dintre cele mai bune si avansate masini de spalat rufe pe care o recomand fara retinere.

Descriere

Beko este una dintre cele mai mari si cunosute companii din industria produselor electrocasnice. Si-au inceput activitatea in Turcia si acum ceva timp au cumparat compania germana Grundig, devenit astfel prezenta pe majoritatea pietelor din Europa.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Produsele lor sunt de o calitate foarte buna, fiind destinate atat persoanelor cu bugete scazute cat si persoanelor cu bugete mari. In portofoliul lor de produse o sa gasiti mii de modele din care sa alegeti si o multime de categorii precum: plite, masini de spalat vase, aere conditionate, aspiratoare, masini de spalat rufe etc.

In review-ul de astazi am sa va prezint una dintre cele mai bune si avansate masini de spalat rufe pe care le-a produs Beko vreodata. Modelul se numeste WTV9744XDW si este una dintre cele mai bune alegeri din cateogoria de pret in care se incadreaza.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Beko WTV9744XDW, 9 Kg, 1400 RPM

Aspect si specificatii

Design-ul la aceasta Masina de spalat rufe Beko 9 Kg WTV9744XDW este excelent, arata ca o masina de spalat moderna si actuala. Culoarea alba in combinatie cu negrul lucios si cuva supradimensionata chiar o transforma intr-un produs inedit. Se vede inca de la primul contact ca este un produs premium si ca se adreseaza persoanelor ce-si doresc o masina de spalat durabila, tehnologizata si eficienta.

Capacitatea maxima de incarcare este de 9Kg. Mentionez ca aceasta capacitate este disponibila doar la anumite programe, deci nu puteti mereu pune 9KG de haine simultan la spalat. Rezultatele pe care le ofera sunt excelente iar rufele sunt spalate aproape perfect. Se adreseaza famililor formate din mai multi membrii care au de spalat cantitati considerabile de haine murdare zilnic. Dispune de unul dintre cele mai avansat esi eficiente motoare inverter din industrie. Acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic (se incadreaza in cea mai economica clasa de consum, A+++), are o garantie de 10 ani de zile, vibratiile sunt scazute, ajunge pana la 14000 RPM iar in timpul functionarii produce un zgomot de maxim 49 de decibeli, respectiv 76 de decibeli in timpul stoarcerii.

Dispune de o multitudine de tehnologii si functii foarte utile si interesante. Am sa va mentionez in randurile ce urmeaza cateva dintre cele mai importante si relevante din punctul meu de vedere:

AddGarment– va permite sa adaugati rufe in timpul spalarii daca ati uitat de ele, numai pana cand apa nu ajunge la un anumit nivel

OptiSense– este tehnologia care ajusteaza automat cantitatea de apa/curent electric datorita celor 3 senzori speciali pentru obtinerea rezultatelor perfecte, atat din punct de vedere al spalarii cat si al consumului

AutoDose– functia care ajusteaza automat nivelul de detergent necesar pentru hainele introduse

Aquafusion– functie care va ajuta la economisirea cantitatii de detergent pe care o folositi

Sisteme inteligente/electrice pentru contolul balansului si a excesului de apa

Afisaj electronic care va ofera o multime de informatii precum timpul ramas al programului de spalare, temperatura selectata etc

Child Lock– tehnologie care blocheaza accesul la panoul de comanda pentru copii

Mai sunt cateva dar va las pe dumneavoastra sa le descoperiti, acestea fiind cele mai relevante. Daca tot am vorbit de tehnologii, va mentioenz ca WTV9744XDW are nu mai putin de 16 programe de spalare: Rinse, Gentle Care, Mix 40, StainExpert, Shirts, Lingerie, Daily Express (program de 30 de minute), Xpress Super Short (program de 14 minute), Dark Care/Jeans si altele. Sunt convins ca o sa-i multumeasca si pe cei mai carcotasi si pretentiosi utilizatori.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Beko WTV9744XDW, 9 Kg, 1400 RPM

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • O multime de tehnologii si functii
 • Design modern si frumos
 • Multiple programe de spalare
 • Capacitate mare
 • Silentioasa
 • Foarte eficienta din punct de vedere energetic

Contra

 • Nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai bune, tehnologizate, aspectuaose si eficiente masini de spalat rufe de pe piata, aceasta Masina de spalat rufe Beko 9 Kg WTV9744XDW reprezinta probabil alegerea perfecta pentru dumenavoastra.

In cazul in care va doriti ceva mai simplu si mai ieftin, va recomand sa cititi si celelalte review-uri din categoria “Masini de spalat rufe” unde am prezentat o varietate enorma de modele, pentru toate gusturile si pentru toate bugetele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *