Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLAB

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLAB

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Arctic APL81222XLAB este o masina de spalat rufe moderna, aspectuoasa si tehnologizata pe care o recomand.

Descriere

Arctic este o companie romaneasca care produce si vinde aparate elecrocasnice in aproximativ toata Europa. Sunt recunoscuti pentru produsele lor de calitate si pentru raportul calitate-pret excelent pe care-l ofera. Am detinut in trecut mai multe produse de la ei si nu pot spune ca am avut probleme majore. Ma declar multumit de serviciile oferite si ii recomand.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul acesta va prezint o masina de spalat destul de apreciata si populara printre cumparatorii romani. Modelul se numeste APL81222XLAB si ofera o multime de beneficii la un pret suficient de accesibil. Totusi, in aceasta categorie de pret exista o concurenta acerba, lucru de care va recomand sa tineti cont inainte sa faceti o alegere.

Cumpara de la eMag!

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLAB

 Aspect si specificatii

Design-ul pe care APL81222XLAB il are este unul destul de interesant. Apreciez ca au optat pentru o culoare diferita, si anume antracit. Are un aspect diferit si se deosebeste de celelalte modele aflate pe piata. Materialele folosite sunt de buna calitate si per total imi lasa impresia unui produs premium profesional. Parca arata putin exagerat toata combinatia asta de culori, dar probabil multora o sa le placa abordarea inginerilor de la Arctic.

Are o capacitate maxima de 8KG, bineinteles disponibile doar pentru anumite programre. Se incadreaza in clasa A+++ din punct de vedere al consumului de energie, deci este o masina de spalat cat se poate de economica. In cazul in care nu stiati, produsele din clasele superioare sunt si mai prietentoase cu mediul inconjurator intrucat consuma mai putine resurse.

Motorul lui APL81222XLAB este unul de ultima generatie, destul de eficient si silentios. Poate ajunge pana la 1200 de rotatii per minut iar in timpul spalarii produce un zgomot de 62 decibeli, respectiv 78 decibeli in timpul centrifugarii.

Dispune de o multime de tehnologii si lucruri interesante pe care trebuie neaparat sa le prezint. In primul rand, avem la dispozitie un timer, functia child lock pentru blocarea accesului copiilor la panoul de comanda, usa cuvei este XL (va permite sa adaugati mai multe articole simultan), tehnologia Eco Dose care ajusteaza automat nivelul de detergent necesar pentru rezultate optime, respetiv dispune de un sistem electronic inteligent de control al balansului.

Pe langa toate cele mentionate mai sus, APL81222XLAB are un numar de 4 senzori inteligenti care detecteaza nivelul spumei, temperatura apei, viteza motorului si tenisunea de alimentare. Un alt lucru care mi s-a parut extrem de interesant este functia Drum Clean, un sistem de autocuratare al cuvei similat cu sistemele de la cuptoarele moderne. Trebuie doar sa porniti acest program cu masina de spalat goala iar cuva se igienizeaza, calcarul si mizeriile fiind astfel indepartate.

Panoul de control este si el unul bun, frumos implementat si usor de utilizat. Programele se selecteaza cu ajutorul rotitei mecanice din mijloc iar toate informatiile necesare sunt afisate pe display-ul generos (timpul ramas, temperatura apei, rotatiile pe minut etc). De asemenea, mai exista si butoane cu care puteti selecta temperatura apei, RPM-urile, programul rapid si ceilalti parametiri pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Are nu mai putin de 16 programe de spalare, cele mai importante dintre acestea fiind: Lana, Mixt, Bumbac, Camasi, Delicate, Antialergic, Prespalare, Jeans sau programul de spalare rapida. Astfel, in mai putin de 15 minute o sa aveti parte de haine curate, parfumate si bine spalate.

Cumpara de la eMag!

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLAB

Arctic APL81222XLAB Pro

 • Brand de incredere
 • O multime de tehnologii si senzori
 • Multe programe de spalare
 • Destul de silentioasa
 • Design interesant
 • Eficienta din punct de vedere energetic
 • Capacitate mare de incarcare

Arctic APL81222XLAB Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exista o multime de optiuni

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat cu o capacitate mare de incarcare, moderna, tehnologizata si eficienta din punct de vedere energetic, Arctic APL81222XLAB reprezinta o optiune interesanta de luat in calcul.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *