whirlpool

Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU este una dintre cele mai bune alegeri, oferind o multime de avantaje la un pret rezonabil.

Descriere

Masinile de spalat sunt printre cele mai utile si vandute aparate electrocasnice. Utilitatea lor este incontestabila si nu are rost sa aprofundez acest subiect. Cert este faptul ca aceasta nu trebuie sa lipseasca din locuintele/gospodariile nimanui. Sunt disponibile atat de multe modele pe piata incat preturile au scazut enorm si aproape oricine isi poate permite una.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cand vine vorba despre masinile de spalat rufe cu uscator inclus, acestea sunt special destinate persoanelor care nu au unde sa-si usuce rufele sau nu dispun de spatiu pentru ac unui uscator separat. Astazi discutam mai pe larg despre o astfel de masina de la Whirlpool, unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti producatori de catre consumatorii romani. Este vorba despre modelul FreshCare+ FWDD1071681WSEU.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat cu uscator Whirlpool

Aspect si specificatii

Design-ul acestui model este unul placut si actual, dar nu iese cu nimic in evidenta. Seamana foarte mult cu celelalte masini de spalat, dar cuva cu o forma interesanta si display-ul din partea frontala ii confera o anumita nota de modernitate. Fiind un produs Whirlpool, este construita din materiale calitative si durabile.

Are o capacitate impresionanta de spalare de 10Kg (bineinteles, disponibila doar pentru anumite programe) si o capacitate de uscare de pana la 7Kg. Cu alte cuvinte, se poate folosi intr-o familie numeroasa fara absolut nicio problema.

Dispune de un motor foarte fiabil si eficient din punct de vedere energetic. Acesta este capabil sa ofera pana la 1600 de rotatii per minut si se incadreaza in clasa de consum A. Pentru o masina de spalat cu uscator inclus, consumul de energie si apa va fi destul de redus. De asemenea, in timpul functionarii produce un zgomot de pana la 54 decibeli, iar in timpul stoarcerii pana la 83 decibeli. Sunt niste valori decente, incadrandu-se undeva pe la mijloc din punct de vedere al zgomotului.

Fiind o masina de spalat moderna, Whirlpool FrescCare+ FWDD1071681WSEU dispune de niste tehnologii si functii demne de anul 2019. Spre exemplu, functia SoftMove care adapteaza miscarile cuvei pentru ca fiecare tesatura sa fie perfect spalata si protejata. De asemenea, FreshCare+ reprezinta o tehnologie care, cu ajutorul controlului inteligent a temperaturii si a fluxului de aer, mentine hainele si mirosul intr-un mod perfect, chiar si dupa 6 ore de la terminarea ciclului de uscare.

Tehnologia al 6-lea simt, foarte cunoscuta si apreciata in randul consumatorilor din Romania este prezenta pe acest model. Aceasta detecteaza automat incarcatura si nivelul de umiditate, regland negresit temperatura si selectand programul de spalare/uscare ideal. Este destinat in special hainelor cu tesaturi fine, dar poate fi folosit si pe celelalte tipuri.

Cand vine vorba despre programe de spalare, Whirlpool a pus nu mai putin de 16 pe acest model. Cateva dintre acestea sunt: Lana, Delicate, Prespalare, EcoBumbac, Articole Sport, Spalare rapida (30 minute) sau Spalare + uscare rapida (45, respectiv 90 minute pentru un ciclu complet).

 

Pro

 • Brand de incredere
 • Capacitate mare de spalare/uscare
 • Motor fiabil si puternic (1600 rotatii per minut)
 • O multime de programe de spalare/uscare
 • Tehnologia al 6-lea simt
 • Destul de silentioasa

 

Contra

 • Desi pretul pare o idee cam mare, datorita capacitatii crescute si al celorlalte avantaje eu consider ca se justifica

 

Concluzie

Daca planuiti sa cumparati o masina de spalat vase cu uscator, Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Ofera o serie de avantaje importante despre care am vorbit anterior la un pret destul de bun din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Masina de spalat cu uscator Whirlpool FreshCare+ FWDD1071681WSEU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *