Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Indesit Innex XWDE 961480X este o masina de spalat rufe cu uscator inclus, destul de buna, insa face parte dintr-o categorie de pret unde concurenta este destul de mare, iar alternativele sunt multe.

Descriere

Indesit este o companie italiana care produce si comercialieaza aparate electrocasnice. Este al doilea producator ca marime din Europa si are 18 fabrici in nu mai putin de 6 tari diferite. In cazul in care nu stiati, Indesit detine atat compania Hotpoint cat si compania Ariston. Experienta mea cu produsele din grupul Indesit-Ariston-Hotpoint este una pozitiva intrucat am detinut cateva obiecte de-a lungul timpului, asa ca ii recomand oricui.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In continuare voi prezenta masina de spalat cu uscator inclus Indesit Innex XWDE 961480X. Comentariile despre aceasta masina de spalat sunt impartite, dar per total consider ca este un produs de calitate care ofera suficiente avantaje pentru pretul cerut de catre producator.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al aspectului, Indesit Innex XWDE 961480X nu arata chiar atat de bine din punctul meu de vedere. Arata ca un produs relativ ieftin iar culorile alese (alb-gri) par putin invechite, depasite. Bineinteles, gusturile nu se discuta si nu trebuie neaparat sa fiti de acord cu parerea mea. Materialele folosite sunt convins ca au o calitate buna si vor rezista foarte bine.

Indesit Innex XWDE 961480X are o capacitate maxima de spalare de 9KG si o capacitate maxima de uscare de pana la 6KG. Asadar, este o masina de spalat care se poate folosi fara probleme chiar si de catre o familie numeroasa, formata din 3 pana la 6 membrii. Motorul acestui model este unul destul de modern si destul de eficient, fiind capabil sa ajunga pana la 1400 de rotatii per minut. In timpul spalarii produce un zgomot de pana la 54 de decibeli iar in timpul centrifugarii ajunge pana la 84 decibeli. Se incadreaza in clasa A de consum, iar estimarile arata in felul urmator: 1224Kw consum anual de energie si 19.000L consum anual de apa.

Dispune de o multime de tehnologii si functii utile. Cateva dintre cele mai importante sunt: sistemul electronic de control al balansului, ciclul de spalare Air Fresh care in 10 de minute reimprospateaza hainele si elimina toate mirosurile neplacute. De asemenea, exista si programul special pentru indepartarea petelor (de mancare, de iarba, de vin etc), functia Child Lock care blocheaza accesul la panoul de comanda copiilor si Timer-ul (pornirea programata) care va permite sa selectati ora la care doriti ca masina de spalat sa-si efectueze programale.

Daca tot am pomenit de programe, iata doua care mi-a atras atentia in mod special, Push&Wasy+Dry res[ectiv Wash&Dry 45. Cu programul Push&Wasy+Dry masina spala si usuca hainele intr-un mod eficient, doar printr-o singura apasare de buton. In schimb Wash&Dry 45 spala si usuca rufele cu un grad scazut de murdarie in numai 45 de minute. Acest ultim program in consider extrem de util si personal l-as folosi extrem de des.

Din punct de vedere al programelor generale, Indesit Innex XWDE 961480X ne pune la dispozitie nu mai putin de 16 programe pentru spalare si 12 programe pentru uscare. Cele mai importante dintre acestea sunt: Matase, Lana, Program rapid (30 minute doar spalare), Program Sport si bineinteles programele despre care am discutat mai sus. Tot aici am sa mentionez si faptul ca aveti posibilitatea selectarii rotatiilor per minut inainte de orice program si ca masina de spalat are un sistem special care detecteaza spuma in exces.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Are o multime de functii/tehnologii
 • Eficienta energetic
 • Programul Wash&Dry 45
 • Destul de silentioasa

Contra

 • Sunt cateva persoane are au raportat faptul ca exista anumite defectiuni
 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exsita o multime de alternative

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe cu uscator inclus care va ofera o multime de functii si de programe de spalare/uscare, Indesit Innex XWDE 961480X reprezinta o optiune buna de luat in considerare.

In cazul in care ati ajuns la concluzia ca Indesit Innex XWDE 961480X nu este alegerea potrivita pentru dumneavoastra, va recomand sa aruncati o privire la categoria “masini de spalat rufe” de pe site-ul nostru unde avem prezentate o multitudine de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *