Masina de spalat cu presiune Stanley, 2.2 kW, 150 bar

Masina de spalat cu presiune Stanley SXPW22E, 2.2 kW, 150 bar

Aparate de spalat cu presiune
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Stanley SXPW22E este un aparat de spalat cu presiune foarte bun pe care-l recomand cu mare drag!

Descriere

Masinile de spalat cu presiune sunt necesare pentru toate persoanele care locuiesc la casa. Un astfel de aparat va ajuta sa curatati/igienizati curtea, mobilierul de gradina, pavajele, gardul, peretii sau chiar sa spalati masina. Preturile acestor aparate sunt suficient de accesibile, in functie de modelul pe care-l alegeti. Daca faceti un calcul rapid si adunati toti banii pe care-i cheltuiti atunci cand spalati masina, o sa vedeti ca investitia intr-un aparat de spalat cu presiune este una buna.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint aparatul de spalat cu presiune Stanley SXPW22E. Este un model popular pe piata din Romania iar majoritatea utilizatorilor au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui. Va las sa-l descoperiti dumneavoastra si sa decideti daca-si merita banii sau nu.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat cu presiune Stanley, 2.2 kW, 150 bar

Aspect si specificatii

Masina de spalat cu presiune Stanley SXPW22E are o putere maxima de 2220W si o presiune de 150 de bari. Conform producatorului, debitul de apa ajunge pana al 440l/h iar temperatura maxima a apei este de 50 de grade Celsius. Asadar, este o alegere ideala pentru spalarea teraselor, a mobilierului, a peretilor, a masinilor sau a motocicletelor/bicicletelor, dupa cum v-am spus mai sus.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aparatului Stanley SXPW22E este constructia. Forma sa compacta si greutatea de doar 11,4kg il fac usor de utilizat si n-o sa va puna probleme atunci cand doriti sa-l transportati/mutati in alte locuri. Materialele din care este construit sunt de foarte buna calitate si pare un produs rezistent, durabil. Bineinteles, este vopsit in galben, culoarea specifica brand-ului Stanley.

Din punct de vedere al caracteristicilor speciale, Stanley SXPW22E dispune de o supapa automata de siguranta cu bypass de presiune scazuta. De asemenea, are o pompa de metal cu 3 pistoane axiale si placa oscilanta. Cu ajutorul acestor componente, presiune se reduce in pompa la eliberarea pistolului iar conexiunea de admisie a apei cu firul se realizeaza extrem de rapid.

Stanley SXPW22E vine cu toate acesoriile necesare unei masini de spalat cu presiune complet echipata Acesoriile incluse in pachet sunt: lancea, pistolul pentru presiune, un bidon de detergent din partea producatorului si furtunul de 8 metri. Mi-ar fi placut ca furtunul sa fie ceva mai lung, dar nu pot spune ca ma deranjeaza in mob deosebit. Eventual, puteti oricand schimba furtunul cu unul de dimensiunile dorite.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat cu presiune Stanley SXPW22E, 2.2 kW, 150 bar

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Constructie de calitate
 • Supapa automata de siguranta
 • Pompa de metal cu 3 pistoane axiale
 • Accesorii incluse

Contra

 • Unele persoane au raportat ca aparatul nu are destula presiune, in ciuda specificatiilor

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui aparat de spalat cu presiune foarte bun si popular pe piata din Romania, masina de spalat cu presiune Stanley SXPW22E reprezinta o alegere pe care va recomand sa o luati in calcul.

In cazul in care Stanley SXPW22E nu este potrivit, va invit sa accesati categoria “Aparate de spalat cu presiune” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti o gama variata de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *