Masina de spalat beko

Masina de spalat Beko wtv 9632, 9kg

Masini de spalat rufe
 • Capacitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Pret - 9.1/10
  9.1/10
9.6/10

Review Masina de Spalat Beko 9Kg

Masina de spalat rufe Beko 9Kg este o alegere foarte buna atat pentru cei cu familii mai numeroase cat si pentru o familie mai mica, datorita numarului mare de programe cat si a capacitatii de incarcare de 9Kg. 

Cu totii ne dorim o masina de spalat rufe fiabila, eficienta, care sa consume cat mai putin, care sa se incadreze in bugetul familiei si sa ne tina ani la rand iar masina de spalat Beko este o posibila alegere.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Descriere si Specificatii

Cumpara de la eMag
Masina de spalat rufe Beko

Este foarte important  sa achizitionati masina de spalat potrivita nevoilor pe care le aveti  dumneavoastra.

O masina de spalat rufe care sa valorifice la maxim consumul de apa, de energie electrica dar si de detergent.

Este deja cunoscuta etichetarea care ne semnaleaza consumul de energie al produsului,unde A indica indicele ridicat de eficienta.

Multe dintre hainele noastre necesita o atentie speciala.

BABY PROTECT este special conceput atat pentru haine bebelusilor dar si pentru persoanele care au o piele mai sensibila. Etapele de spalare sunt combinate cu cele de clatire intensive, asigurand astfel o curatare mult mai eficienta.

DARK CARE este de asemeni conceput pentru haine inchise la culoare, prevenind decolorarea  si pastrand intensitatea hainelor, cat si pentru cele sintetice dar si din bumbac.

AQUAWAVE, imitand ritmul natural al valurilor asigura o curatare optima hainelor dumneavoastra.

Masinile de spalat conventionale pierd detergent in timpul spalarii. Datorita functiei AQUAFUSION pierderile de detergent vor fisemnificativ  prevenite, astfel curatarea rufelor devenin mult mai eficienta.

Durable Heater – Rezistenta nichelata cu care este dotata aceasta masina ii asigura o crestere a duratei de viata de pana la 100 ori datorita  protectiei impotriva coroziunii.

OPTISENS – Masina este dotata cu 4 senzori inteligenti: senzor temperatura apa, senzor detectare viteza de spalare  si centrifugare, senzor detectare nivel spuma, senzor alimentare energie electrica. Toti  acesti senzori asigura un consum optima tat de apa cat si de energie electrica dar si o viata mult mai lunga a masinii.

Plusuri

 • Usor de folosit,spatioasa
 • Incapatoare,eficienta
 • Silentioasa, programe suficiente pentru fiecare tip de tesatura
 • program pentru pilote si indepartarea acarienilor

Minusuri

 • Zgomotoasa in timpul evacuarii apei
Cumpara de la eMag

Concluzie

Aceasta masina este perfecta pentru o familie medie care nu isi doreste cea mai scumpa si fitoasa masina de spalat rufe. Ea s-a clasat a treia in top 3 masini de spalat rufe, prezent aici pe sit.

0 thoughts on “Masina de spalat Beko wtv 9632, 9kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *