Masina de gaurit Steihaus

Masina de gaurit si insurubat Steinhaus PRO-CD144B

Bormasini
  • Pret - 9.8/10
    9.8/10
  • Calitate - 9.5/10
    9.5/10
  • Viata baterie - 9.7/10
    9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Steinhaus Start PRO-CD144B este o bormasina foarte ok ce ofera multe avantaje la un pret redus.

Descriere

O masina de gaurit si insurubat este o unealta care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta/gospodarie. Sunt foarte utile pentru diverse activitati si lucrari pe care le puteti efectua singur fara un ajutor profesionist. Steihas, un producator destul de nou pe piata romaneasca dar care ofera produse de calitate la preturi foarte bune vine cu modelul PRO-CD144B, o bormasina destul de buna daca ne raportam la pretul de sub 200 de lei.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Masina de gaurit si insurubat Steihaus

Specificatii

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Steinhaus Start Pro-CD144B este ideala pentru lucrari de tip hobby pe suprafete precum lemn, metal, plastic sau otel. Are o viteza de 550 rotatii per minut precum si 20 de trepte de ajustare a cuplului.

Acumulatorul are o capacitate decenta de 1300Mah si este de Li-Ion care va permite sa utilizari bormasina pe o perioada lunga de timp, de pana la cateva saptamani daca o flositi destul de rar si pentru lucruri relativ simple. Nivelul bateriei este afisat pe niste indicatori led.

Un avantaj al acestei masini de gaurit este prezenta unei lumini de tip LED care va permite sa vizulizati mai bine suprafata de lucruri astfel incat sa evitati eventualele greseli sau accidente neplacute.

Comutatorul pentru sens va ofera posbilitate sa schimbati modul, fiind disponibile atat insurubarea cat si desurubarea.

La capitolul design nu are nimic iesit din comun. Este suficient de compacta iar manerul de tip SoftGrip va ajuta sa manverati masina de gaurit mai usor si eficient.

In pachet, pe langa bormasina propriu zisa mai gasim accesorii precum: acumulatorul de 14.4V, incarcatorul rapid, 1 suport magnetic pentru capetele de insurubare, 1 clema de metal pentru curea, 6 capete de 25mm pentru insurubare si 1 cutie de plastic pentru transport sau depozitare.

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de gaurit si insurubat buna, cu un pret mic dar care sa isi faca treaba fara probleme, este foarte probabil ca Steinhaus Start PRO-CD144B sa fie o alegere foarte buna pentru dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *