Lg Ultragear – Monitor gaming

Monitoare
 • Dimensiune - 10/10
  10/10
 • Rezolutie - 9/10
  9/10
 • Pret - 8/10
  8/10
9/10

Summary

Monitorul de gaming LG ultragear este un monitor rapid, generos in dimensiuni si foarte capabil in jocuri.

Introducere

Acest articol se adreseaza in special pasionatilor de jocuri si gaming in general. Indiferent ca doriti sa va jucati in mod profesionist sau doar de distractie, un accesoriu foarte important este monitorul. La majoritatea competitiilor de gaming o sa regasiti monitoare foarte performante, absolut necesare pentru a putea scoate la iveala abilitatile jucatorilor. Bineinteles, cel mai important este calculatorul, acesta trebuie sa aiba specificatii de top pentru a putea rula cat mai fluid jocurile. Insa si monitorul este la fel de important, intrucat pe acesta este rulata imaginea. Astfel, exista cateva criterii importante pentru un monitor de gaming bun, printre care dimensiunile acestuia, rezolutia si rata de refresh.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Lg Ultragear

Grupul LG este al doilea cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud, fondat in anul 1947. Domeniile principale de activitate ale companiei LG sunt producerea de aparate electronice, telecomunicatiile, sectorul bancar si sectorul asigurarilor. Compania LG este cunoscuta pentru aparatele electronice pe care le produce( televizoare, monitoare, telefoane etc.), electrocasnice( masini de spalat, frigidere etc.) si a diferitelor accesorii si aparate smart.

Pentru gamerii profesionisti este foarte important ca monitorul sa fie suficient de mare, sa fie de calitate si sa aiba cateva specificatii importante precum rata de refresh sau viteza de raspuns. In special in aceasta perioada in care competitiile s-au desfasurat de acasa, fiecare a avut nevoie de un calculator si un monitor suficient de puternic pentru a putea sa valorifice la maxim abilitatile sale in jocuri. Un monitor foarte bune de gaming pentru inceput este LG Ultragear.

Descriere si specificatii tehnice

Acest monitor de la LG este un monitor de tip LED IPS cu o dimensiune de 27 de inch. Reuseste sa redea culorile foarte bine cu luminozitate si contract reglabil si o rezolutie WQHD.

Este compatibil cu nVidia G-Sync ce are un timp de raspuns de doar 1 ms, poate fi personalizat la nivel profesional cu ajutorul unui panou IPS rapid si usor accesibil. Are o rata de refresh de 144 Hz facand tranzitia catre urmatorul cadru mult mai fluenta, o imagine mult mai clara, astfel ca jucatorii vor putea tinti mult mai bine.

Vine cu HDR 10 ceea ce imbunatateste calitatea imaginii, o culoare mult mai buna pe baza de culori sRGB 99%. Datorita compatibilitatii cu nVIdia G-Sync, cei care au o placa video de la nVidia vor experimenta trecerile intre cadre mai fluide, fara imagini distorsionate sau intarzieri de cadre.

De asemenea, acest monitor LG Ultragear este compatibil si cu AMD FreeSync Premium pentru utilizatorii de placi video AMD. Aceasta functie va oferi o rezolutie inalta, un ritm rapid si o imagine mult mai stabila.

Are un design modern, aproape fara nici o rama, singura rama prezenta pe ecran fiind cea din partea de jos pentru a te bucura la maxim de dimensiunile ecranului.

Vine cu cateva functii foarte importante pentru gamerii impatimiti. Prima functie de acest gen este cea de Dynamic Action Sync. Cu ajutorul acestei functii, imaginea va fi redata cat mai apropiat de timpul real al actiunii, astfel incat sa nu pierdeti niciun cadru si sa puteti fi primii care vad adversarul.

Specificatii complete
Lg Ultragear

O a doua functie foarte interesanta si utila in jocuri este cea Black Stabilizer. Aceasta functie face ca unghiurile cele mai intunecate si mai greu de perceput de ochiul uman sa fie mult mai vizibile. Astfel, chiar si umbrele intunecate si colturile fara lumina vor putea fi vazute pe acest monitor.

O alta functie cu care vine integrat acest monitor este functia Crosshair. Aceasta functie este foarte utila in jocurile de tip first person shooter, cum este CS:GO, Valorant sau Call of Duty. Cu ajutorul functiei Crosshair veti putea pozitiona mult mai usor tinta pe adversar si va va ajuta sa centrati tinta cat mai rapid pe corpul sau capul adversarului.

Monitorul LG Ultragear vine si cu functie Anti glare pentru a putea vedea imaginea chiar si in lumina directa a soarelui. Pe partea de conectivitate, monitorul are 2 porturi de tip HDMI, un port de tip Display Port si un port pentru audio. In pachet, pe langa monitor veti regasi si un cablu pentru alimentare, un cablu Display port si un manual de utilizare. De asemenea, monitorul poate fi reglat si pe verticala si poate fi inclinat.

Monitor LG Ultragear – Pro

 • Dimensiuni mari, de 27 inch
 • Timp de raspuns de doar 1 ms
 • Rata de refresh de 144 Hz
 • Suport G-Sync si AMD Freesync Premium
 • Functii, precum Black Stabilizer, Dynamic Action Sync si Crosshair

Monitor LG Ultragear – Contra

 • Clasa energetica G, adica un consum ridicat de energie electrica

Concluzie

Asadar, monitorul LG Ultragear este un monitor foarte bun pentru pasionatii de jocuri si chiar pentru cei care joaca la competitii la nivel profesionist.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *