Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA, 495 l, Clasa A+

Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA, 495 l, Clasa A+

Accesorii laptop
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.9/10

Pe scurt

Zanussi ZFC51400WA este o lada frigorifica excelenta din toate punctele de vedere.

Descriere

Probabil nu putine au fost situatiile in care ati facut anumite cumparaturi si n-au incaput in frigiderul/congelatorul din combina frigorifica pe care o detineti. Tocmai din acest motiv lazile frigorifice sunt o alegere foarte buna pentru persoanele care au un loc unde le pot depozita. Ganditi-va cate alimente si cate lucruri puteti stoca intr-o astfel de lada fara sa va mai stresati din lipsa spatiului.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul acesta am sa va propun una dintre cele mai bune, vandute si apreciate lazi frigorifice de pe piata din Romania. Modelul se numeste ZFC51400WA si este produsa de catre Zanussi, o companie cu un istoric impresionant in domeniul aparatelor electrocasnice de orice fel.

Cumpara de la eMag

Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA, 495 l, Clasa A+

Aspect si specificatii

Despre aspect nu sunt prea multe de spus. Arata ca orice alta lada frigorifica din comert, adica ca un dreptunghi mare si alb. Nu are elemente de design deosebite sau componente care ar putea s-o scoata din normalitate. Este un produs cat se poate de simplu, usor de folosit si de eficient.

Are o capacitate uriasa de 495L. Spatiul este impartit in 3 cosuri, suficient de spatioase si incapatoare pentru toate tipurile de alimente pe care doriti sa le depozitati in interiorul acesteia. Bineinteles, daca aveti lucruri mai voluminoase puteti renunta la unul sau 2 din cosuri pentru a obtine spatiul ideal de care aveti nevoie. O recomand pentru absolut toate persoanele care au un loc suficient de incapator unde poate fi montata aceasta lada.

Se incadreaza in clasa de consum A+, deci este suficient de economica din punct de vedere al consumului de energie. In acelasi timp, electrocasnicele care fac parte din categorii superioare sunt de asemenea mai prietenoase cu mediul inconjurator. In timpul functionarii produce un zgomot de maxim 43 de decibeli, deci nici macar n-o s-o auziti atunci cand este pornita.

Este construita din materiale care nu ard si de foarte buna calitate. Respecta absolut toate normele Europene de calitate si nu trebuie sa va faceti probleme din punct de vedere al sigurantei. Ca si functii suplimentare, ZFC51400WA dispune de iluminare interioara cu becuri LED, extrem de eficiente si de puternice. De asemenea, are un sistem de avertizare sonora care va avertizeaza atunci cand uitati lada deschisa accidental.

Fiind o lada frigorifica destul de simpla, nu sunt prea multe tehnologii sau functii despre care sa va povestesc. Functioneaza cat se poate de bine iar review-urile pozitive pe care le are peste tot demonstreaza faptul ca este un produs excelent din toate punctele de vedere. Sa nu uitam si de faptul ca are un pret foarte bun pentru ce ofera, cel putin din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA, 495 l, Clasa A+

Lada frigorifica Zanussi Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Capacitate mare
 • Silentioasa
 • Economica

Lada frigorifica Zanussi Contra

 • Sincer sa fiu, nu am ce sa-i reprosez si nu s-au raportat probleme importante

Concluzie

Daca va doriti o lada frigorifica spatioasa, economica, silentioasa si care sa functioneze perfect din toate punctele de vedere, Zanussi ZFC51400WA consider ca este una dintre cele mai bune optiuni de pe piata.

In cazul in care aceasta lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA nu v-a convins, va recomand sa vizitati categoria “Lazi Frigorifice” de pe site-ul nostru unde am prezentat diverse modele, pentru toate preferintele si pentru toate bugetele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *