Lada frigorifica Liebherr GT 4232, 391 l, Super Frost

Lada frigorifica Liebherr GT 4232, 391 l, Super Frost

Lazi Frigorifice

Descriere

Lazile frigorifice sunt niste aparate elecrocasnice foarte utile, mai ales pentru persoanele care au un congelator mic. Ele va ajuta sa depozitati o cantitate mult mai mare de alimente decat congelatorul combinei dumneavoastra frigorifice.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Se pot folosi atat pentru uz rezitential, cat si pentru uz profesionat deoarece au o capacitate foarte mare. Tot mai multe persoane care au spatiu suficient incep sa cumpere lazi frigorifice pentru beneficiile si avantajele pe care le ofera.

in reviw-ul de astazi am sa va prezinto lada frigorifica destul de apreciata si cumparata in Romania. Este vovrba despre modelul GT 4232 de la Liebherr.

Cumpara de la eMag!

Lada frigorifica Liebherr GT 4232, 391 l, Super Frost

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al aspectului, Lada frigorifica Liebherr GT 4232 arata ca oricare alta lada frogorifica din comert si nu iese cu nimic in evidenta. Are un design cat se poate de simplu si o constructie realizata din materiale de foarte buna calitate, rezistente si durabile in timp.  Apreciez mult aspectul lucios, foarte usor de curatat si de intretinut.

Are o capacitate impresionanta de 391L, structurata in 2 cosuri de sarma. Astfel, dispuneti de 2 compartimente mari pentru a stocare orice aliment de care aveti nevoie. Se incadreaza in clasa energetica A++, deci este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de curent si prietenoasa cu mediul inconjurator. In timpul functionarii, datorita motorului eficient, produce un zgomot de numai 40 de decibeli.  Ca si informatie suplimentara, va pot spune ca anual consuma cam 247 de Kwh.

Ca si sisteme, regasim pe acest model functiile SuperFrost si SmartFrost. Functia SuperFrost va ajuta sa congelati alimentele intr-un mod mult mai rapid, scazand temperaturile si lucrand la capacitate maxima pana se ajunge la parametrii doriti. SmartFrost este functia care congeleaza alimentele inteligent, economisind curent electric si maximizand performantele in functie de factorii exteriori (temperatura, umiditate). De asemenea, are un sistem de siguranta care ii permite lazii frigorifice sa functioneze si sa depoziteze alimentele chiar si 72 de ore fara curent. Astfel, in cazul in care o sa fie avarii la reteaua de elctricitae, dumneavoastra nu trebuie sa va faceti probleme.

Mai mult decat atat, mentionez faptul ca dispune de un sistem de iluminare foarte bun pe capac. Luminile sunt de tip LED, va ofera o vizibilitate perfecta in interior si nu consuma mult curent electric. De asemenea, controlarea si setarea temperaturilor se face foarte usor prin intermediul centrului de comanda pozitionat pe manerul lazii. Doar setati parametrii pe care-i doriti si lasati totul in seama lazii frigorifice. Ca tot am vorbit de sisteme electornice, GT 4232 emite semnale optice atunci cand exist defectiuni si semnale audio atunci cand uitati accidental usa deschisa.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Constructie rezistenta si usor de intretinut
 • Sistemel SuperFrost si SmartFrost
 • Capacitate mare
 • Silentioasa
 • Eficienta energetic

Contra

 • Unele persoane pot considera pretul cam ridicat, dar din punctul meu de vedere se justifica

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei lazi frigorifice de foarte buna calitate, incapatarea si care dispune de cateva sisteme/functii utile, Liebherr GT 4232 reprezinta o alegere excelenta.

Daca considerati ca Lada frigorifica Liebherr GT 4232 nu este potrivita pentru dumneavoastra, puteti citi si alte review-uri de pe site-ul nostru unde am prezentat modele mai accesibile sau mai performante.

Cumpara de la eMag!

Lada frigorifica Liebherr GT 4232, 391 l, Super Frost
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Liebherr GT 4232 este o lada frigorifica excelenta pe care o recomand cu caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *