Lada frigorifica Beko HS22953

Lada frigorifica Beko HS22953

Lazi Frigorifice
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Capacitate - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Lada frigorifica Beko HS22953 este o optiune buna pentru persoanele care-si doresc un produs calitativ cu o capacitate modesta de depozitare.

Descriere

Lazile frigorifice sunt niste aparate foarte utile in special pentru casele/gosporadiile unde locuiesc familii numeroase. Acestea ofera un spatiu suplimetar pentru depozitarea/conservarea alimentelor. De cele mai multe ori, congelatorul combinei frigorifice este de dimensiuni reduse si nu are o capacitate satisfacatoare. Ele se folosesc si in domeniul gastronomic (fast-fooduri/restaurante) intrucat sunt foarte incapatoare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In articolul de astazi am sa va prezint una dintre cele mai cumparate si apreciate lazi frigorifice pe piata din Romania. Este vorba despre modelul HS22953 de la Beko, o companie foarte cunoscuta in domeniul electrocasnicelor de orice fel.

Cumpara de la eMag

Lada frigorifica Beko HS22953

Lada frigorifica Beko – Aspect si specificatii

Despre design-ul lui Beko HS22953 nu am prea multe sa va spun. Arata foarte asemanator cu marea majoritate a lazilor frigorifice din comert. Practic, este un frigider in pozitie orizontala, vopsit complet in alb si care nu are elemenete/linii de design iesite din comun. Dimensiunile ei sunt urmatoarele: 128cm latime, 86cm inaltime si 72,5 cm adancime. Trebuie totusi sa mentionez faptul ca este constuita din materiale foarte bune si neinflamabile.

Are o capacitate decenta de 284L. Acest spatiu este structurat in 3 cosuri metalice pentru separarea alimentelor. Din punctul meu de vedere, se poate utiliza fara probleme de o familie numeroasa sau de un fast-food/restaurant mai mic. Pentru afacerile mai mari, va recomand sa cautati un model cu o capacitate mai mare.

Se incadreaza in clasa de consum A++. Acest lucru se traduce printr-un consum redus de curent electric si o poluare mai mica a mediului inconjurator. Toate alimentele vor fi pastrate perfect datorita izolatiei foarte dense si de cea mai buna calitate. Caldura nu are pe unde sa patrunda si se fac economii importante deoarece mancarea nu se strica iar motorul functioneaza la capacitate normala. In timpul functionarii produce un zgomot de doar 43decibeli, deci o putem incadra in categoria aparatelor silentioase.

Toate lazile frigorifice de la Beko sunt proiectate sa reziste si in cele mai drastice conditii. Astfel, poate functiona/rezista fara probleme in timpul variatiilor uriase de temperatura si chiar la variatii foarte mari de tensiune (intre 187v si 246v). De asemenea, poate pastra alimentele in conditii decente chiar si in timpul penelor de curent de pana la 67 de ore.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, Beko HS22953 dispune de o iluminare interioara cu lumini LED foarte eficienta, de o incuietoare cu yala cu care puteti securiza lada precum si de un sistem de avertizare sonor care va anunta atunci cand o uitati deschisa.

Lada frigorifica Beko HS22953

Lada frigorifica Beko Pro

 • Brand de incredere
 • Eficienta energetic
 • Silentioasa
 • Rezistenta

Lada frigorifica Beko Contra

 • Pentru pretul cerut mi-as fi dorit sa aiba o capacitate mai mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei lazi frigorifice de calitate, silentioasa si care are o capacitate decenta, Beko HS22953 repreinta o alegere foarte buna. Daca ma intrebati pe mine, m-as orienta catre modele care ofera un spatiu mai mare de depozitare. Va recomand sa aruncati o privire si la review-ul lazii frigorifice Arctic O47, o lada frigorifica cu o capacitate aproape dubla si cu un pret foarte asemanator.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *