Lada frigorifica Arctic O47+

Lada frigorifica Arctic O47+

Lazi Frigorifice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Lada frigorifica Arctic O47+ este o solutie excelenta; ofera o multime de beneficii iar cumparatorii i-au adus numai cuvinte de lauda.

Descriere

Lazile frigorifice sunt niste aparate electrocasnice foarte utile si cautate. Acestea sunt destinate persoanelor care au nevoie de mai mult spatiu pentru a congela alimentele, iar volumul oferit de catre congelatorul de la frigider nu este suficient. Se folosesc atat in locuinte/gospodarii cat si in afacerile din domeniul gastronomiei (restaurante, fast food-uri) deoarece au un spatiu de stocare mare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi vom discuta despre una din cele mai apreciate si vandute laziĀ  frigorifice din Romania. Este vorba despre modelul O47+ de la Arctic, brand-ul romanesc cu cel mai mare succes in acest segment. Are un rating foarte bun iar cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de ea.

Cumpara de la eMag!

Lada frigorifica Arctic O47+

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al design-ului, nu sunt foarte multe lucruri de spus. Arata ca un frigider normal doar ca orientat in pozitie orizontala. Cel mai important aspect il reprezinta materialele de foarte buna calitate din care este construita, acestea fiind neinflamabile. Nu trebuie sa va faceti griji despre durabilitatea acestei lazi si de conditiile in care opereaza. Dimensiunile ei sunt: 155cm laitme, 86cm inaltime, 72,5cm adnacime si catareste 55,5Kg.

Are o capacitate enorma de 467L, volum net. Este structurat in 3 cosuri metalice si o tava separatoare pentru depozitatea alimentelor mai voluminoase. Din punctul meu de vedere, pentru o familie numeroasa sau chiar pentru un restaurant/fast-food ofera un spatiu suficient si bine gandit.

Alimentele vor fi pastrate excelent datorita izolatiei de o calitate superioara. Temperaturile sunt pastrate constant si nu exista locuri pe unde caldura ar putea patrunde. Acest fapt se traduce printr-un consum redus de energie electrica si o economie considerabila intrucat alimentele nu se pot strica. Ca tot am pomenit de consum, se incadreaza in clasa A+, deci este eficienta si prietenoasa cu facturile, respectiv cu mediul inconjurator. In timpul functionarii produce un zgomot de pana la 44 decibeli, deci putem spune ca e suficient de silentioasa.

Dispune de cateva functii destul de interesante. In primul rand, sistemul anti-bacterian asigura o protectie crescuta importriva bacteriilor si a microorganisemelor care pot dauna alimentelor stocate in interiorul lazii. De asemenea, are o incuietoare de tip YALA si o puteti inchide etans cu ajutorul cheii. Mai mult decat atat, are un mic afisaj de tip LED de unde puteti controla temperatura dorita si toate setarile pe care doriti sa le faceti.

Arctic promite ca O47+ rezista si in cele mai grele conditii. Este proiectata sa faca fata variatiilor mari de temperatura si tensiune electrica. In cartea tehnica a lazii ne este transmis faptul ca poate functiona pana la 67 de ore fara ca aceasta sa fie alimentata la curent. In plus, este certificata TUV, un standard german de calitate foarte inalt. Nu multe sunt produsele care obtin aceasta certificare si cu siguranta reprezinta un avantaj.

Parerile si comentariile oamenilor care au cumparat aceasta lada sunt excelente. Este unul dintre cele mai bine cotate produse si cu cele mai mari note pe care le-am vazut. Acest lucru confirma promisiunile facute de catre Arctic si calitatea superioara a acesteia.

Cumpara de la eMag!

Lada frigorifica Arctic O47+

 

Lada frigorifica Arctic Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Capacitate enorma
 • Constructie foarte buna, rezistenta
 • Certificare TUV
 • Autonomie de pana la 67 ore fara curent electric
 • Silentioasa
 • Economica

Lada frigorifica Arctic Contra

 • Cablul de alimentare este scurt, doar 1m

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai calitative, apreciate si mari lazi frigorifice disponibile pe piata. Arctic O47+ este alegerea perfecta. Ofera o multime de beneficii si avantaje, respectiv o capacitate enorma la un pret mai mult decat rezonabil zic eu.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Lada frigorifica Arctic O47+

Leave a Reply

Your email address will not be published.