Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet

Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet

Accesorii Auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

CB Midland M Zero Plus este o statie radio CB buna pe care o recomand cu incredere!

Descriere

Statiile radio CB sunt cea mai utilizata si apreciata modalitate prin care soferii profesionisti comunica intre ei si afla informatii despre trafic. Bineinteles, statiile pot fi montate si pe autotusime normale si utilizate ca o metoda de preventie/informare de catre orice sofer. Chiar daca aplicatiile mobile precum Waze au devenit extrem de populare si vanzarile detectoarelor/statiilor au scazut, multi soferi le prefera in continuare. Este important ca atunci cand iesiti pe un drum public sa va asigurati ca vehiculul indeplineste toate conditiile de functionare si nu pune sigurata sau viata in pericol. De asemenea, cunoasterea traficului aduce un mare beneficiu si va permite sa adaptati stilul de condus in functie de eventualele evenimente.

Revolutia Preturilor la eMag!


Între 16-18 iunie, la eMag desfășoară campania „Revoluția Prețurilor”, cu super oferte de până la 60%, pentru ca fiecare client să-și îndeplinească cel puțin o dorință! Revoluția Prețurilor aduce o mulțime de promoții la televizoare, electrocasnice și aparate de aer conditionat, produsepentru casă și grădină, fashion și multe altele.

In randurile urmatoare va prezint statia radio CB Midland M Zero Plus. Este un model apreciat si cautate de catre soferii din Romania. Compania americana Midland Radio este cunoscuta in aceasta industrie si produce echipamente de calitate inca din anul 1959.

Cumpara de la eMag

Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet

Aspect si specificatii

Midland M Zero Plus este o statie care se potriveste in orice vehicul sau autoturism deoarece se alimenteaza la 12V. Statia indeplineste toate standardele si toate normele de functionare pentru Uniunea Europeana, inclusiv Romania. Datorita puterii de emisie de 4W si al antenei de calitate de la PNI (producator romanesc), statia are o acoperire de aproximativ 15km.

Constructia statiei reprezinta unul dintre cele mai mare avantaje ale sale. Are o forma comapcta si se poate instala aproape oriunde in vehicul, fara sa ocupe mult spatiu si fara sa va obtureze vizibilitatea. Materialele care s-au folosit in producerea lui Midland M Zero Plus sunt de cea mai buna calitate si pot rezista fara probleme la temperaturi extreme. De asemenea, in pachet primiti o antena de foarte buna calitate de la PNI. Spre deosebire de alte antene, este destul de compacta, puterea maxima aplicata ajunge pana la 600W si e facuta din otel inoxidabil.

Midland M Zero Plus are 40 de canale din care puteti alege si functioneaza atat pe FM cat si pe AM. Dispune de functii precum RF gain, Squelch si canale de urgenta 9/19. In ciuda dimensiunilor compacte si al pretului suficient de accesibil, statia ofera majoritatea functiilor si tehnologiilor de care are nevoie un sofer profesionist.

Statia radio CD functioneaza pe frecventele 26.965-27.405 MHz iar claritatea emisei/receptiei este impresionanta. Microfonul de 4 pini are o calitate foarte buna iar toti participantii la trafic va vor auzi fara probleme. Midland M Zero Plus se foloseste usor si nu are prea multe butoane/functii. Pe statie regasiti display-ul de dimenisuni mici pe care este afisat canalul, butoanele pentru schimbat canalul, butoanele pentru reglat RF gain-ul, squelch-ul si volumul, respectiv comutatoarele pentru am/fm.

Mentionez faptul ca Midland M Zero Plus vine cu tot kit-ul inclus si cu toate accesoriile/componentele de care aveti nevoie. In pachet, pe langa statie, mai primiti: suportul pentru montarea statiei, cablul de alimentare, suportul pentru prinderea microfonului, mufa bricheta, baza magnetica, Antena CB de la PNI si cablul RG85.

Cumpara de la eMag

Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet

Kit Statie radio CB Midland Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Antena PNI inclusa in KIT
 • Functioneaza pe o raza de 15Km
 • Constructie compacta
 • Dispune de majoritatea caracteristicilor necesare

Kit Statie radio CB Midland Contra

 • Face parte dintr-o cateogorie de pret unde exista o multime de alternative cel putin la fel de bune

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei statii radio CB de foarte buna calitate ce are o constructie compacta si ofera majoritatea functiilor de care aveti nevoie, acest Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus reprezinta o alegere excelenta!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *