Kit statie radio CB CRT One + Antena PNI Extra 45

Kit statie radio CB CRT One + Antena PNI Extra 45

Accesorii Auto Statii radio CB
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

CB CRT One este o statie radio CB foarte buna si compacta pe care v-o recomand cu mare caldura!

Descriere

Pentru soferii profesionisti si nu numai, statiile radio CB sunt niste dispozitive indispensabile. Cu ajutorul acestora, puteti comunica cu alti participanti la trafic si puteti obtine informatii valoroase cu privire la traseul pe care urmeaza sa-l faceti. In ciuda faptului ca aplicatiile precum Waze sau grupurile de pe FaceBook sunt foarte folosite pentru acest tip de informatii, consider ca statia ramane “sfanta” si merita cumparata fara discutie. Sunt o multime de modele din care puteti alege si preturile variaza destul de mult in functie de brand-ul statiei, de microfon, de raza de actiune sau de alte functiii pe care aceasta le are.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In acest review va propun statia radio CB CRT One + antena PNI Extra 45. Este un kit foarte cautate si apreciat de catre soferii din Romania. Majoritatea utilizatorilor lauda capabilitatile statiei si o recomanda mai departe. Pretul este unul accesibil si merita sa o luati in considerare daca planuiti o asemenea achizitie.

Cumpara de la eMag

Kit statie radio CB CRT One + Antena PNI Extra 45

Aspect si specificatii

CRT One este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai mici si compacte statii radio CB din lume. Se poate monta practic in orice loc din interiorul autoturismului sau din cabina camionului. Dimensiunile sale exacte sunt 10,2 x10 x2,5 cm si are o greutate de aproximativ 400 de grame. Chiar daca are dimensiuni reduse si cantareste putin, CRT One este o statie rezistenta construita din materiale de calitate. Acestea promit sa reziste in majoritatea conditiilor si functioneaza bine la temperaturi extreme.

CRT One respecta toate normele Europene si legistalatia din Romania. Asadar, o puteti folosi pe orice drum fara sa aveti probleme. Dupa cum bine stiti, puterea maxima de emisie admisa in Romania este de 4W, exact puterea pe care o are statia. Conform producatorului, functioneaza excelent pe o raza de pana la 10Km. Sunt sigur ca daca frecventele sunt libere si nu exista blocaje de semnal, statia poate acoperi o suprafata mai mare. O buna parte din utilizatori au laudat-o spunand ca raza de actiune atinge chiar si 20km daca toate sunt conditiile prielnice.

Antena din KIT, adica PNI Extra 45 este de asemenea una dintre cele mai mici antene CB din industrie. Dimensiunile reduse o fac aproape insesizabila si se poate confunda usor cu o antena radio normala. Cu toate acestea, antena are un design special anti-zgomot si ofera performante similare cu alte modele mult mai mari si scumpe. Pentru persoanele care nu stiu, PNI este o companie romaneasca cu sediul la Piatra Neamt care produce tot felul de echipamente (statii, detectoare de radar, kit-uri smart home, alarme de masina, sisteme de supraveghere etc).

Functiile suplimentare nu lipsesc in cazul statiei CRT One. Aveti la dispozitie functia pentru scanarea canalelor, blocarea tastaturii, RF Gain, buton pentru canalele de urgenta si ASQ (squelch automat). Microfonul cu care vine statia este unul de calitate si “colegii” va vor auzi fara dificultat. Un lucru care mi-a placut la microfonul acesta este faptul ca dispune de butoane “UP” si “DOWN” cu ajutorul carora puteti schimba canalele sau schimba alti parametrii de functionare. Datorita butoanelor de pe microfon, nu trebuie sa va luati ochii de la drum si puteti circula in siguranta.

In pachet, pe langa statie mai primiti o baza magnetica si antena pe care v-am mentionat-o mai sus. Un lucru important pe care l-am omis este faptul ca statia va pune la dispozitie pana la 80 de canale din care puteti alege. Cu alte cuvinte, chiar daca este o statie foarte mica si compacta, ofera majoritatea functiilor si caracteristicilor unei statii radio CB profesionale.

Kit statie radio CB CRT One  Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Constructie compacta si calitativa
 • Dispune de majoritatea functiilor necesare
 • Raza ok de functionare
 • Microfon de calitate cu comenzi
 • O multime de review-uri pozitive

Kit statie radio CB CRT One  Contra

 • Unele persoane au raportat faptul ca este zgomotoasa in anumite situatii

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei statii radio CB extrem de compacta si care dispune de majoritatea dotarilor necesare, CRT One reprezinta o alegere excelenta.

In cazul in care CRT One nu este potrivita, va recomand sa vizitati categoria “Statii radio CB” de pe site-ul nostru unde am prezentat cateva alternative!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *