Kit Smart Home Panasonic KX-HN6004FXW

Kit Smart Home Panasonic KX-HN6004FXW

Sisteme Smart Home
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Panasonic KX-HN6004FXW este un kit smart home basic pe care-l recomand cu toata increderea!

Descriere

Am observat ca trend-ul caselor inteligente paseste cu pasi timizi si pe teritoriul Romaniei. Apreciez foarte mult persoanele care deja au facut case/locuinte inteligente sau care au in plan un asemenea proiect. Automatizarea si tehnologizarea unor astfel de locuinte aproape ca nu are limite: puteti sa deschideti usile/geamurile din aplicatie, puteti sa va supravegheati casa de la distanta, puteti monitoriza si seta sistemele de ventilatie, electrocasnicele si o multime de alte lucruri. Momentan, aceste sisteme/kit-uri smart home nu sunt foarte accesibile, dar incep sa apara tot mai multe solutii si preturile o sa scada cu timpul.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint kit-ul smart home Panasonic KX-HN6004FXW. Este un kit destul de basic si se axeaza mai mult pe siguranta/surpavegherea locuintei. Bineinteles, consola centrala este capabila sa contorleze mai multe sisteme inteligente adaugate simultan sau pe parcurs. Din punctul meu de vedere, este o solutie pe care trebuie sa o luati in serios daca aveti de gand sa porniti un asemenea proiect.

Cumpara de la eMag

Kit Smart Home Panasonic KX-HN6004FXW

Specificatii

Kit-ul pe care vi-l prezint astazi este format din o camera de surpaveghere pentru interior, o camera de supraveghere pentr exterior si hub-ul (consola centrala). Tot sistemul este Wireless iar instalarea/conectarea dispozitivelor este incredibil de usoara. Atat camerele de supraveghere cat si hub-ul functioneaza pe baza de baterii, dar pot fi si alimentate in permanenta la priza.

Camerele filmeaza la rezolutie FullHD si va ofera imagini de calitate, detaliate. Se rotesc la 180 de grade si pot supraveghea mai multe locuri din locuinta/curtea dumneavoastra. Din cate am inteles, un sigur hub suporta pana la 4 maxim camere de supraveghere care functioneaza simultan. Raza de actiune a undelor wireless de voltaj scazut este de aproximativ 300 de m, mai mult decat suficient daca ma intrebati pe mine.

Cel mai important aspect este ca toate informatiile, toate filmarile si toate avertizarile vin direct pe telefonul/tableta sau laptop-ul pe care-l aveti. Va puteti conecta si puteti sa verificati in orice clipa ceea ce se petrece in locuinta/curte atunci cand nu sunteti acasa. Primiti notificari/alerge pentru orice miscari ciudate si pentru orice suspiciune o are kit-ul inteligent. Bineinteles, camerele de supraveghere sunt echipate cu tehnologie infrarosu, tehnologie capabila sa ofere imagini calitative si in conditii de lumina scazuta. Mai mult decat atat, toate filmarile pe care le fac camerele pot sa fie stocate pe carduri de memorie.

Puteti seta camerele sa nu detecteze anumite miscaris au anumite locuri. De exemplu, daca aveti o pisica sau un caine care se plimba prin anumite zone ale casei, puteti seta camerele sa nu considere aceste zone/miscari ca periculoase. De asemenea, puteti sa transmiteti mesaje prin intermediul camerelor si le puteti muta/misca tot prin intermediul aplicatiei anterior mentionate. Asadar, daca un hot a intrat in casa si dumneavoastra il vedeti, puteti sa-i transmiteti mesaje sau sa-l indemnati sa iasa afara cu ajutorul telefonului.

Sunt o multime de accesorii pe care le puteti conecta la hub-ul acestui kit smart home. Varianta pe care v-o prezint astazi este cea de baza si se axeaza in special pe supraveghere. Puteti sa cumparati separat accesorii precum: alarma, prize inteligente, senzori pentru ferestre, intrerupatoare inteligente etc. Posibilitatile de automatizare sunt nenumarate si puteti avea o casa smart fara prea mult efort. Spre exemplu, daca anumite aparate electrocasnice sunt bagate intr-o priza inteligenta, le puteti aprinde/stinge prin intermediul aplicatiei. Un alt exemplu se refera la alarma si senzorii de miscare, foarte utili daca va doriti o casa sigura. Atunci cand senzorul de miscare detecteaza miscari ciudate, informatiile sunt transmise catre alarma si catre dumenavoastra.

Acestea sunt doar cateva exemple si cateva accesorii care sunt la indemana. Exista multe case in care automatizarea a fost dusa la alt nivel. Toate usile, toate jaluzelele, ferestrele, electorcasnicele sau luminile se pot controla cu ajutorul unei aplicatii sau prin comenzi vocale daca sunt compabitile cu boxe inteligente precum Amazon Alexa sau Google Hub. Este un domeniu nou, un domeniu interesant si care aduce foarte multe beneficii. Va recomand sa va interesati in detaliu de diversele posibilitati si kit-uri pentru ca sunt tehnologii pe care o sa le folosim tot mai des in viitor. Bineinteles, au aparut companii specializate in acest domeniu si va pot oferi solutii complete daca cereti o oferta.

Kit Smart Home Panasonic Pro

 • Brand de incredere
 • Camere de surpaveghere de filmeaza FullHd
 • Comunicare Wireless
 • Hub care suporta o multime de alte dispozitive
 • Puteti sa cumparati toate accesoriile pe rand
 • Raport calitate-pret foarte bun

Kit Smart Home Panasonic Contra

 • Imi dorean ca in kit-ul de baza sa fie incluse mai multe accesorii

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui kit smart home de baza care va ofera o multitudine de accesorii/posibilitati ulterioare, acest Kit Smart Home Panasonic KX-HN6004FXW este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *