Kit Smart Home pentru casa 4 camere, EATON xComfort, control lumini, incalzire, AC

Kit Smart Home EATON xComfort – pentru casa 4 camere

Sisteme Smart Home
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Conectivitate - 9.9/10
  9.9/10
 • Calitate - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

EATON xComfort este un Kit Smart Home foarte bun pe care-l recomand cu incredere, in ciuda pretului ridicat!

Descriere

Kit-urile Smart Home sunt din ce in ce mai populare pe teritoriul tarii noastre. In tarile din Vestul Europei si in Statele Unite, sistemele smart home se folosesc de o buna perioada de timp si aduc o multitudine de beneficii. In functie de kit-ul pe care-l alegeti, un astfel de sistem poate sa: supravegheze locuinta, sa porneasca alarma cand detecteaza miscare, sa porneasca diverse aparate electrocasnice, sa deschida/inchida usile sau ferestrele si o multime de alte lucruri.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Va spun din start ca pretul unui Kit smart home complex si de calitate nu este mic. Exista sisteme accesibile care ofera caracteristici de baza, dar exista si sisteme care pot transforma toata casa in una inteligenta. Ma bucur sa vad ca au aparut destul de multe firme care se ocupa cu acest lucru si varietatea de kit-uri este in continua crestere. In functie de bugetul si de preferintele pe care le aveti, sunt convins ca o sa gasiti o solutie perfecta pentru dumneavoastra.

In review-ul acesta va prezint Kit-ul smart home EATON xComfort. Este o solutie premium oferita de un producator cunoscut din industrie. Pretul pe care-l are nu il incadreaza in categoria sistemelor accesibile si va recomand sa cititi pana la sfarsit pentru a intelege in toatalitate despre ce este vorba.

Cumpara de la eMag

Specificatii

Acest Kit Smart Home EATON xComfort este format din: 11 intrerupatoare wireless, 12 actuatoare, 1 termostat si o unitate centrala de control. Kit-ul poate sa indeplineasca urmatoarele functii: masurarea temperaturii si a umiditatii, controlul centralei termice/incalzire electrica, poate aprinde/stinge luminile, poate sa creasca sau sa scada intensitatea luminilor si poate controla setarile aerului conditionat.

Din cate am inteles de la producator, unitatea centrala este singura piesa care necesita alimentare. Se conecteaza la priza si nu necesita baterii. Toate celelalte componente functioneaza wireless si se conecteaza la reteaua de internet pe care o aveti acasa. In specificatii am vazut precizat ca pisele pot comunica intre ele pe o raza de pana la 100 m.

Toate actiunile si toate comenzile pentru functiile pe care le-am mentionat mai sus se fac de pe telefonul mobil. Eaton va pune la dispozitie o aplicatie pe care o gasiti atat in Google Play cat si in App Store. Cu alte cuvinte, puteti sa stingeti/aprindeti luminile, sa setati temperatura in casa, sa porniti/opriti centrala sau sa porniti/opriti aparatul de aer conditionat direct de pe telefon. Aplicatia este usor de folosit, intuivita si pare ca functioneaza fara probleme.

Unitatea centrala despre care am vorbit anterior este capabila sa controleze/lege o multime de accesorii. Kit-ul prezentat astazi este doar pentru functiile mentionate, dar producatorul va pune la dispozitie o multitudine de alte componente pentru: detectarea inundatiilor sau a incendiilor, montarea unei statii de incarcare pentru masinile electrice, derularea jaluzelelor in functie de lumina din camera, prize inteligente care pot opri/porni diverse elecrocasnice si o multime de alte lucruri.

Recomand ca toate kit-urile smart home sa fie montate de catre specialisti sau de catre firme care se ocupa cu asa ceva. In general, majoritatea producatorilor ofera asistenta si au electricieni care va pot ajuta la instalare.

Cumpara de la eMag

Kit Smart Home pentru casa 4 camere, EATON xComfort, control lumini, incalzire, AC

Kit Smart Home EATON xComfort Pro

 • Brand de incredere
 • Conectivitate Wi Fi excelenta
 • Componente premium
 • Aplicatie foarte bine facuta si optimizata
 • Unitate centrala care poate controla o multime de alte module

Kit Smart Home EATON xComfort Contra

 • Pretul este unul suficient de piperat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui Kit Smart Home foarte bun care se bazeaza pe controlarea luminilor din casa, pe ajustarea centralei termice/aerului conditionat si pe alegerea temperaturilor ideale, acest Kit Smart Home EATON xComfort reprezinta o optiune excelenta. Retineti faptul ca producatorul va pune la dispozitie o multime de alte module/sisteme pe care le puteti achizitiona ulterior.

Cumpara de la eMag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *