Kit Smart Home Allview, Smart Mirror 1

Kit Smart Home Allview, Smart Mirror 1

Sisteme Smart Home
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functionalitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Conectivitate - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Allview Smart Mirror 1 este un kit smart home interesant pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

Trend-ul caselor inteligente incepe sa prinda contur si in Romania. Acestea sunt foarte populare in Vestul Europei si in Statele Unite ale Americii de cativa ani, iar majoritatea constructiilor noi (case, apartamente) sunt echipate cu acest tip de tehnologie. Cea mai accesibila si simpla metoda pentru a incepe automotizarea unei locuinte sunt kit-urile Smart Home. Acestea se pot concentra doar pe anumite aspecte (supraveghere, control termic, securitate, controlul luminilor etc) dar exista si sisteme complete cu ajutorul carora puteti automatiza aproape toata casa.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Recent am vazut o locuinta in care totul se putea controla prin intermediul telefonului mobil (deschiderea usilor, deschiderea ferestrelor, controlarea temperaturii, supravegherea curtii, detectarea fumului, detectarea inundatiilor, aprinderea/stingerea divereselor electrocasnice si altele). In acest caz, vorbim deja de un sistem inteligent complet si foarte bine pus la punct. Preturile pentru o astfel de abordare nu sunt mici deloc si trebuie sa apelati la o firma specializata.

In randurile urmatoare va propun kit-ul smart home Smart Mirrour 1 de la Allview. Este o optiune suficient de accesibila si interesanta care se bazeaza pe supraveghere, pe sanatate si pe interactiune. Va las sa-l descoperiti mai jos si sunt curios ce parere aveti de un astfel de kit.

Cumpara de la eMag

Kit Smart Home Allview, Smart Mirror 1

Specificatii

Vedeta kit-ului Smart Mirrour 1 este o oglinda inteligenta care se monteaza pe perete. Aceasta intereaza un ecran cu touchscreen in 10 puncte, care se activeaza automat atunci cand simteca se apropie cineva de ea. Oglinda functioneaza aproimativ ca o tableta, doar ca intr-un mod mai spectaculos. Se poate conecta la reteaua Wi Fi din casa sau cu celelalte gadget-uri prin intermediul Bluetooth-ului. La baza, oglinda are un sistem de operare Android si o interfata special conceputa de Allview pentru o utilizare usoara, intuitiva.

Oglinda are procesor, memorie RAM, memorie interna si sistem de operare. Puteti sa instalati toate aplicatiile de care aveti nevoie de Google Play si sa le rulati direct pe “oglinda” inteligenta. Oglinda are incorporata o camera de 8mpx si microfon, lucru care va permite sa parcitipaci la apeluri video. Interfata este una customizabila si aveti la dispozitie diverse widget-uri: puteti sa vedeti vremea, data/ora, harti si o multime de alte lucruri.

In pachet, pe langa oglinda inteligenta, mai primiti o camera de surpaveghere, un cantar inteligent si un tester care masoara gradul de hidratare al pielii. Toate componentele functioneaza wireless si se conecteaza in mod inteligent cu oglinda. Cantarul inteligent retine toate datele, va afiseaza evolutiile/involutiile, va ofera sfaturi si va arata unde ar trebui sa va situati in functie de inaltimea/greutatea dumneavoastra. Testerul pentru piele se aplica pentru 5 secunde la pielea de sub ochi si poate determina nivelul de hidratare. In functie de valorile obtinute, pe oglinda inteligenta o sa fie afisae diverse sfaturi si recomandari pentru intrarea in valorile normale.

Un lucru care mi-a placut mult este faptul ca fiecare membru al familiei isi poate face un profil. Toate datele de la cantar si de la tester sunt stocate si fiecare utilizator poate vedea in timp real rezultatele obtinute. De asemenea, un lucru important pentru doamne/domnisoare, oglinda inteligenta va poate propune pana la 10 modalitati/optiuni de make-up. Atunci cand folositi functia, oglinda scaneaza fata si aplica make up-ul pentru a vedea daca vi se potriveste.

Dupa cum v-am spus si mai sus, kit-ul contine o camera de supraveghere pentru interior. Aceasta se conecteaza la oglinda sau la smarthpone-ul dumneavoastra. Asadar, cu ajutorul aplicatiei Allview puteti vedea in permanenta ce se intampla in casa, chiar si in momentele in care sunteti plecat. Din cate am inteles, camera trimite notificari aplicatiei atunci cand simte miscare iar sistemul de siguranta este armat. Bineinteles, oglinda functioneaza si pe pot de hub (unitate centrala). Asadar, puteti sa conectati mai multe accesorii de la Allview atunci cand acestea o sa fie disponibile.

Cumpara de la eMag

Kit Smart Home Allview, Smart Mirror 1

Kit Smart Home Allview Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Camera Wi Fi
 • Cantar inteligent
 • Tester pentru piele
 • Oglinda si sistemul de operare functioneaza foarte bine
 • Este un pachet interesant

Kit Smart Home Allview Contra

 • Nu am lucruri de reprosat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui kit smart home inedit si pe care sa nu cheltuiti foarte mult bani, acest Kit Smart Home Allview Smart Mirror 1 reprezinta o optiune cel putin interesanta. Va recomand sa cautati acest model sau alte oglinzi inteligente pe YouTube pentru a intelege cu exactitate cum functioneaza si ce presupun.

Cumpara de la eMag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.