Kit Casa Inteligenta Tahoma Somfy

Kit Casa Inteligenta Tahoma Somfy

Sisteme Smart Home
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Conectivitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Tahoma Somfy este un kit smart home de baza excelent pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

Tehnologizarea si automatizarea caselor reprezinta un trend ascendent in Europa. In ciuda faptului ca aceste tehnologii si kit-uri smart home sunt pe piata de cativa ani, recent am vazut un interes crescut pe piata din Europa. Pentru persoanele care nu stiu, kit-urile smart home au rolul de a automatiza/tehnologiza locuinte prin diverse sisteme inteligente. De exemplu, exista kit-uri care se ocupa doar de supraveghere, kit-uri care detecteaza fum/inundatii/probleme la instalatii sau kit-uri prin care puteti controla temperatura, ventilatia, unele electrocasnice.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Ce am amintit mai sus sunt doar cateva exemple care mi-au trecut prin cap. In functie de bugetul pe care-l aveti, de firma sau kit-ul la care apelati, puteti automatiza majoritatea locuintei. Sunt tot felul de obiecte/sisteme care pot controla usile, ferestrele, jaluzelele, portile etc. Va recomand sa cautati case inteligente pe YouTube si o sa vedeti exact despre ce vorbesc.

In review-ul de astazi va propun kit-ul smart home Tahoma Somfy. Este un kit de baza care curpinde cateva componente inteligente. Contine o unitate centrala care poate controla toate accesoriile wireless, fara sa aveti fire prin casa. Din momentul in care aveti o unitate de control, puteti lega pana la 200 de accesorii pe care le gasiti separat de cumparat.

Cumpara de la eMag

Kit Casa Inteligenta Tahoma Somfy

Specificatii

Kit-ul Tahoma Somfy contine unitatea de comanda, 2 prize inteligente, senzori de miscare, detector de fum si sirena pentru interior. Dupa cum v-am spus si mai sus, toate componentele sunt “legate” de unitatea centrala prin intermediul unei conexiuni wireless. Unitatea se baga in priza si trebuie conectata la reteaua Wi Fi din casa impreuna cu celelalte elemente. Atunci cand alegeti Tahoma pentru tehnologizarea locuintei, trebuie sa stiti ca aveti pana la 200 de accesorii/posibilitati de automatizare.

Totul se controleaza de la unitatea de control sau prin intermediul aplicatiei dedicate pentru telefonul mobil/tableta/laptop/smartwatch. Aplicatia este excelent optimizata si functioneaza perfect. Sincer sa fiu, este una dintre cele mai bune aplicatii pentru aceste tipuri de echipament din cate am testat. De asemenea, kit-ul Tahoma Somfy este compatibil cu asistenti virtuali precum Google Home sau Amazon Alexa. Daca aveti una dintre aceste boxe, puteti controla componentele prin intermediul comenzilor vocale.

Senzorul de miscare din pachet se instaleaza foarte usor datorita benzii adezive pe care o are. Acesta detecteaza miscarile nedorite din locuinta dumneavoastra atunci cand sunteti plecat. In momentul in care simte miscari anormale, sistemul va trimite instant notificari pe telefonul mobil. Din cate am inteles, este special calibrat pentru a ignora miscarile facute de animalele de companie, lucru care o sa genereze mult mai putine “alerte false:.

Senzorul de fum se monteaza la fel de usor precum cel de miscare. Acesta protejeaza locuinta si detecteaza imediat fumul. Va trimite notificari pe telefon si va alerteaza instant atunci cand ceva nu este in regula. In acest fel, aveti posibilitatea sa anuntati un vecin pentru a verifica sau chiar autoritatile.

Sirena din pachet este una inteligenta. Are un design modern, este detasabila si puteti regla volumul pana la maxim 95 de decibeli. Sirena porneste atunci cand plecati de acasa iar sistemul “este armat”. Cand senzorii detecteaza miscare, pe langa notificarea pe care o primiti pe telefon, activeaza sirena si o sa descurajeze/indeparteze un posibil hot.

Cele 2 prize inteligente de tip F Plug&Play functioneaza la 230V. Atunci cand bagati un aparat electrocasnic sau un obiect electronic in aceste prize, aveti posibilitatea de a le deschide/inchide direct de pe telefonul mobil sau de pe alt dispozitiv unde aveti instalata aplicatia. Un exemplu de scenariu in care aceste prize sunt foarte utile este atunci cand uitati masina de spalat sau televizorul deschide. In loc sa va intoarceti, intrati in aplicatia de pe telefon si le inchideti direct de acolo.

Va reamintesc faptul ca unitatea centrala este capabila sa controleze pana la 200 de accesorii separate de la acelasi producator. Pentru a vedea lista completa de accesorii de la Tahoma, intrati pe site-ul lor sau apelati la o firma partenera care lucreaza cu produsele de la ei.

Cumpara de la eMag

Kit Casa Inteligenta Tahoma Somfy

Kit Casa Inteligenta Tahoma Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Conexiune Wi Fi
 • Aplicatie excelenta
 • Toate componentele functioneaza perfect
 • Design-uri moderne si minimaliste
 • Usor de instalat
 • Unitate centrala care suporta pana la 200 de accesorii
 • Compatibilitate Google Home/Amazon Alexa

Kit Casa Inteligenta Tahoma Contra

 • Nu am ce sa-i repreosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui kit smart home de baza si planuiti sa automatizati/tehnologizati mai mult locuinta in viitor, acest Kit Casa Inteligenta Tahoma Somfy reprezinta fara doar si poate una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *