Kit casa inteligenta PNI SmartHome SM400 + camera video SM460 sistem de alarma si monitorizare video prin internet

Kit casa inteligenta PNI SmartHome SM400

Sisteme Smart Home
 • Pret - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Functionalitate - 9.5/10
  9.5/10
9.7/10

Pe scurt

PNI SmartHome SM400 este un kit smarthome de buget pe care-l recomand cu incredere daca nu aveti asteptari enorme!

Descriere

Casele inteligente si sistemele smart home sunt foarte populare in Statele Unite si in Vestul Europei. Am ramas placut surpins sa vad ca acest trend paseste usor-usor si pe teritoriul tarii noastre. Tot mai multe persoane cauta kit-uri sau aparate/elemente compatibile care pot sa formeze un kit pentru tehnologizarea locuintei. In general, un astfel de kit curpinde mai multe dispozitive inteligente care se pot conecta intre ele. De exemplu, cu ajutorul kit-urilor complete puteti sa: reglati temperatura in casa, sa controlati usile, sa porniti muzica, sa controlati luminile, sa montati camere de supraveghere, sa instalati senzori de miscare, sa porniti/opriti diverse aparate electronice.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Nu sunt greu de instalat si beneficiile pe care le aduc aceste kit-uri sunt numeroase. Existe firme care se ocupa cu asa ceva si va pot oferi solutii in functie de cerintele, de complexitatea si de bugetul pe care-l aveti. Bineinteles, puteti sa instalati si singur un asemenea kit, exista o multime de tutoriale pe internet si pe YouTube.

In randurile urmatoare va prezint kit-ul inteligent PNI SmartHome SM400. Este un kit nu foarte avansat care se axeaza in pricipal pe siguranta si supravegherea casei. Bineinteles, unitatea centrala este capabila sa actioneze pana la 100 de dispozitive inteligente din locuinta, daca acestea sunt compatibile.

Cumpara de la eMag

Kit casa inteligenta PNI SmartHome SM400 + camera video SM460 sistem de alarma si monitorizare video prin internet

Specificatii

PNI SmartHome SM400 este format din urmatoarele elemente: senzor de miscare, camera de surpaveghere, unitatea de control, 2 contacte magnetice, 1 suport pentru montajul camerei, 1 cablu de internet, 1 alimentator pentru unitatea de control si un alimentator pentru camera.

Dupa cum v-am spus si in introducere, unitatea de control este capabila sa contorleze pana la 100 de sisteme. Asadar, puteti sa instalati mai multe camere de surpaveghere compatibile sau o multime de alte lucruri. Camera de surpaveghere inclusa in pachet filmeaza la rezolutie HD, are lentile speciale pentru vedere nocturna si dispune de microfon&difuzor integrat. Va puteti conecta camera la reteaua wireless din direct cu un cablu de internet, in functie de preferinte.

Unitatea si camera de surpaveghere se controleaza de la distanta prin intermediul unei aplicatii, disponibila atat pentru Ios cat si pentru Android. In acest fel, puteti sa vedeti ce se intampla acasa de oriunde va aflati. Mai mult decat atat, puteti sa rotiti camera in orice pozitie din aplicatie, puteti sa armati/dezarmati alarma sau chiar puteti transmite mesaje vocale de pe telefon. Mai explicit, puteti sa comunicati prin intermediul telefonului mobil si al camerei.

Unitatea centrala are inclusa o alarma care produce pana la 110 decibeli. Unitatea functioneza atat pe baterii, dar poate fi alimentata cu incarcatorul inclus in pachet. Un alt element important al kit-ului este senzorul de miscare pe care-l puteti monta oriunde doriti. Atunci cand senzorul detecteaza miscari neobisnuite in timp ce alarma este armata, incepe sa emita semnale sonore si primiti alerte pe telefonul mobil.

De asemenea, unitatea centrala are o tastatura formata din 4 taste numerice pentru armarea/dezarmarea alarmei atunci cand nu puteti folosi telefonul. Cele 2 contacte magnetice le puteti folosi pentru usa de la intrare sau pentru ferestre, in functie de cum doriti. Cand cineva forteasa sau deschisa usa/fereastra si contactii magnetici se indeparteaza, alarma incepe din nou sa emita semnale acustice de avertizare.

Mentionez faptul ca PNI SmartHome SM400 este kit-ul de baza al celor de la PNI. Acestia au in oferta kit-uri mai complexe sau puteti pur si simplu sa cumparati celelalte accesorii compatibile. Cateva exemple de accesorii: senzor pentru inundatie, senzor pentru ferestre, senzor pentru lumina, controlarea usii de la garaj, priza inteligenta (va permite sa porniti/opriti diverse aparate electrocasnice care sunt bagate in aceasta priza). Practic, producatorii s-au gandit la toate posibilitatile si aveti de unde alege in functie de nevoie sau de buget.

Cumpara de la eMag

Kit casa inteligenta PNI SmartHome SM400 + camera video SM460 sistem de alarma si monitorizare video prin internet

Kit casa inteligenta PNI SmartHome Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Aplicatie mobila usor de folosit
 • Diverse accesorii incluse
 • O multime de acesorii compatibile pe care le puteti cumpara separat
 • Usor de instalat/utilizat

Kit casa inteligenta PNI SmartHome Contra

 • In ciuda faptului ca este unul dintre cele mai ieftine kit-uri din comert, calitatea materialelor lasa de dorit

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui kit de baza pentru transformarea locuintei intr-o casa smart si nu doriti sa platiti foarte multi bani, PNI SmartHome SM400 este o varianta de luat in calcul.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *