Hota traditionala Miele PUR 68 W

Hota traditionala Miele PUR 68 W

Hote
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Eficienta - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Miele PUR 68 W este o hota excelenta pe care o recomand cu mare caldura!

Descriere

Hotele sunt niste aparate electrocasnice deosebit de utile din punctul meu de vedere. Am observat ca multe persoane ignora hotele atunci cand doresc sa-si renoveze sau modernizeze bucatariile. Pentru persoanele care nu stiu ce face o hota (desi putin probabil), aceasta trage aeru/mirosurile/aburii din bucataria dumenavoastra atunci cand gatiti. Ea se monteaza deasupra aragazului/plitei pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un model premium si foarte bun, mai exact Miele PUR 68 W. Dupa cum probabil stiti deja, Miele este un producator german care produce doar aparate premium si la preturi considerabil mai mari in comparatie cu restul companiilor din industrie.

Cumpara de la eMag

Hota traditionala Miele PUR 68 W

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al aspectului si al constructiei, aceasta Hota traditionala Miele PUR 68 W este absolut ireprosabila. Se vede de la distanta calitatea Miele care este comparat cu brand-ul Rolls Royce, dar in domeniul aparatelor electrocasnice. Inoxul folosit este de o calitate exceptioanla, este lucrat manual conform producatorului si are aplicate mai multe straturi impotriva zgarieturilor/coroziunii, respectiv pentru o curatare mai usoara.

Miele PUR 68 W are nu mai putin de 3 trepte de functionare, iar in modul cel mai intensiv produce un zgomot de doar 56 de decibeli, fiind astfel foarte silentioasa. Pentru persoanele interesate de cifre, debitul minim de aer pe care-l poate absori este de 265 metri cubi/h, iar debitul maxim poate ajunge pana la 650 metri cubi/h. Se incadreaza in clasa A de consum, deci putem spune despre ea ca este o hota suficient de economica din punct de vedere al consumului de curent.

Un lucru care mi-a placut in mod deosebit este faptul ca filtrele de grasime sunt realizate dintr-un inox in 10 straturi. Pe langa faptul ca sunt extrem de rezistente, se curata foarte usor si se pot chiar spala la masina de spalat vase. Un alt avantaj major al hotei Miele PUR 68 W este faptul ca are un filtru numit Active AirClean, capabil sa absoarda complet mirosurile neplacute atunci cand functioneaza in modul pentru recirculare.

Ca si functii suplimentare, acest model ne ofera cateva lucruri interesante. In primul rand, aveti la dispozitie functia Booster care face ca hota sa functioneze la capacitate maxima pentru eliminarea rapida a vaporilor si a mirosurilor foarte neplacute. Pe langa functia Booster, luminile de tip LED de pe suprafata hotei sunt pozitionate perfect si ofera o luminozitate perfecta, mai ales in situatia in care nu doriti sa aprindeti becurile principale din bucatarie. Nu in ultimul rand, aceasta hota are diverse sisteme de siguranta care o opresc automat daca detecteaza anumite probleme de functionare sau daca ati uitat-o pornita timp de mai mult de 10 ore.

 Pro

 • Brand de incredere
 • Design si constructie ireprosabile
 • Lumini LED
 • Putere mare de absorbtie
 • Functie Booster
 • Active AirClean
 • Silentioasa

Contra

 • Toate produsele de la Miele sunt excelente, dar preturile consider ca sunt putin cam mari

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei hote de foarte buna calitate si bugetul este unul ridicat, aceasta Hota traditionala Miele PUR 68 W reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *