Hota incorporabila decorativa Miele DA 6096 W

Hota incorporabila decorativa Miele DA 6096 W

Hote
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Miele DA 6096 W este o hota excelenta pe care o recomand cu mare caldura daca aveti un buget consistent!

Descriere

Hotele sunt o parte componenta importanta in orice bucatarie. Desi stiu ca nu toata lumea considera hota ca fiind un obiect atat de necesar, consider ca in orice bucatarie moderna si complet echipata trebuie sa existe un asemenea aparat. Exista mii de modele din care sa alegeti, pentru toate buzunarele si pentru toate necesitatile, deci ar trebui sa luati in considerare cumpararea unei hote in viitorul apropiat.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint o hota excelenta, produsa de cunoscutul producator german Miele. Dupa cum probabil stiti deja, Miele produce numai aparate electrocasnice premium iar preturile lor sunt cu mult peste media companiilor obisnuite. Modelul se numeste Miele DA 6096 W si dumenavoastra sunteti cel care trebuie sa decida daca pretul este unul justificat sau nu.

Cumpara de la eMag

Hota incorporabila decorativa Miele DA 6096 W

Aspect si specificatii

Miele DA 6096 W are un aspect si un design incredibil de frumos. Pe langa faptul ca indeplineste functia de hota, poate fi chiar un obiect decorativ deosebit pentru bucataria dumneavoastra. Calitatea materialelor este exceptionala (inox si panouri din sticla) si cu siguranta sunt extrem de rezistente. Desi aparent panourile de sticla sunt periculoase, Miele spune ca acestea sunt special concepute pentru siguranta. Asadar, daca dintr-un accident neplacut ajung sa se sparga, sticla nu emite cioburi ascutite.

Miele DA 6096 W are nu mai putin de 3 trepte de putere din care puteti alege, in functie de situatia de moment si de necesitare. In cea mai puternica treapta, produce un zgomot maxim de doar 54 de decibeli, fiind astfel una dintre cele mai silentioase hote pe care le-am vazut pana acum. Pentru persoanele pe care le intereseaza datele tehnice, hota are un debit minim de aer de pana la 200 metri cubi/h, iar debitul maxim de aer ajunge pana la maxim 650 metri cubi/h,

Hota indeplineste 2 functii: evacuare si recirculare. Datorita filtrului de carbon activ si al tehnologiei NoSmell, atunci cand selectati functia de recirculare, toate mirosurile neplacute din bucataria dumenavoastra sunt eliminate complet. Cand spun complet nu exagerez deloc intrucat are o forta incredibila si chiar functioneaza perfect.

Un alt mare avantaj al hotelor de la Miele (inclusiv acest model) este faptul ca sunt echipate cu un filtru de grasime realizat din otel inoxidabil in 10 straturi. Pe langa faptul ca are o calitate superioara, acest filtru se poate curata extrem de usor si poate fi chiar demontat pentru spalarea lui la masina de spalat vase.

Din punct de vedere al functiilor de siguranta, pe langa sticla speciala de care v-am spus in introducere, hota este programata sa se opreasca dupa 10 ore de functionare. Asadar, daca plecati de acasa pentru mai mult timp si pur si simplu ati uitat hota deschisa, aceasta se inchide automat pentru evitarea costurilor mari si a unor evenimente neplacute.

Nu in ultimul rand, Miele DA 6096 W este echipata cu 2 lumini de tip LED foarte puternice si extrem de eficiente din punct de vedere al consumului de energie. Daca nu doriti sa aprindeti becurile principale sau pur si simplu vreti sa aveti o lumina ambientala, aceste becuri LED sunt capabile sa va ofera un confort sporit si o luminozitate suficient de puternica incat poate acoperi toata bucataria.

Hota incorporabila decorativa Miele Pro

 • Brand de incredere
 • Putere/eficienta mare
 • Filtru de carbon activ
 • Functii de siguranta
 • Lumini de tip LED
 • Design si constructie superbe
 • NoSmell

Hota incorporabila decorativa Miele Contra

 • In ciuda faptului ca este o hota premium, pretul pe care-l are consider ca este o idee cam ridicat

Concluzie

Daca va doriti o hota care arata senzational, are o putere foarte mare iar banii nu reprezinta o problema pentru dumneavoastra, aceasta Hota incorporabila decorativa Miele DA 6096 W este cu siguranta una dintre cele mai bune hote pe care le puteti cumpara in momentul de fata.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Hota incorporabila decorativa Miele DA 6096 W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *