Hota incorporabila decorativa AEG DDE5980G, Putere de absorbtie 700 mc/h, 1 motor, 90 cm, Control touch, Sticla neagra

Hota incorporabila decorativa AEG DDE5980G

Hote
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Performanta - 10/10
  10/10
9.8/10

Pe scurt

AEG DDE5980G este o hota premium pe care o recomand persoanelor ce-si doresc un produs de calitate, indiferent de pretul acestuia!

Descriere

Hotele sunt foarte utile in orice bucatarie. Am observat ca nu multe persoane iau in calcul sau includ in proiectul bucatariei o hota, lucru pe care nu-l inteleg. Exista mii de modele din care puteti alege, in functie de bugetul, de preferintele sau de mobilierul de bucatarie pe care-l aveti. Preturile nu sunt atat de mari (bineinteles, in functie de modelul ales) iar beneficiile pe care le ofera o hota sunt importante.

Ofertele zilei la eMag!


In fiecare zi la eMag sunt campanii pe diferite categorii si produse. Intra pe sitela eMag si vezi daca produsul care te intereseaza se afla intr-o campanie sau e la reducere.

In randurile urmatoare va prezint hota incorproabila decorativa AEG DDE5980G. Este unul dintre cele mai moderne si avansate modele de pe piata in momentul de fata, de aici si pretul destul de piperat. Pentru persoanele care-si doresc un produs de calitate si inedit, sunt convins ca acest review o sa va fie de folos.

Cumpara de la eMag

Hota incorporabila decorativa AEG DDE5980G, Putere de absorbtie 700 mc/h, 1 motor, 90 cm, Control touch, Sticla neagra

Aspect si specificatii

AEG DDE5980G este o hota premium din toate punctele de vedere. Performantele pe care le ofera sunt de asemenea excelente, cu mult peste media hotelor din comert. Pentru persoanele interesate de specificatii, hota are un debit minim de aer absordbit de 350 metri cubi/h si un debit maxim de 700 metri cubi/h. In timpul functionarii, la cea mai mare intensitate, produce un zgomot rezonabil de 70 de decibeli. De asemenea, hota se incadreaza in clasa A de consum, fiind eco friendly si destul de eficienta din punct de vedere energetic.

AEG DDE5980G are o constructie si un design incredibil. Dupa cum puteti observa si din poza, se poate integra in mobilierul dumneavoastra de bucatarie intr-un mod inedit. Ea sta in majoritatea timpului ascunsa si prin apasarea unui buton puteti sa o “scoateti la suprafata”. Bineinteles, ea se poate monta si in alte feluri, imaginea fiind doar cu titlu sugestiv. Este realizata din inox si dintr-o sticla termorezistenta de cea mai buna calitate. Compania germana AEG nu face rabat de la calitate si toate produsele lor sunt senzationale.

Motorul hotei este unul foarte puternic si bine echilibrat. Unul dintre cele mai placute moduri de functionare ale acestuia este cel Silentios. Atunci cand activtati modul Silentios, hota evacueaza aerul/aburul si mirosurile neplacute, acestea fiind inlocuite cu o briza placuta care curata aerul. Asadar, pe langa faptul ca eliminati mirosurile neplacute, AEG DDE5980G este capabila sa imbunatateasca considerabil calitatea aerului din bucataria dumneavoastra.

Are un filtru de carbon activ care poate elimina si anumiti virusi sau anumite bacterii din bucatarie. In timp de face toate aceste lucruri, hota ramane silentioasa si nici macar n-o sa va dati seama ca functioneaza.

Panoul de comanda al hotei AEG DDE5980G este de tip touchscreen si se integreaza perfect cu restul design-ului. Fiecare buton are o imagine reprezentativa si este usor/intuitiv de folosit. De asemenea, pe panoul de comanda aveti si un LED care va indica momentul in care trebuie schimbate filtrele.

Cumpara de la eMag

Hota incorporabila decorativa AEG DDE5980G, Putere de absorbtie 700 mc/h, 1 motor, 90 cm, Control touch, Sticla neagra

Hota incorporabila decorativa AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Ofera performante foarte bune
 • Silentioasa
 • Economica
 • Design senzational
 • Constructie impecabile
 • Panou de comanda cu touchscreen

Hota incorporabila decorativa AEG Contra

 • In ciuda faptului ca este o hota excelenta, consider ca are un pret cam mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei hote incorproabile care ofera performante excelente si arata demential, aceasta hota incorporabila decorativa AEG DDE5980G este o optiune pe care trebuie sa o luati in calul.

In cazul in care AEG DDE5980G este prea scumpa, va recoamand sa vizitati categoria “Hote” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *