Hota incorporabila decorativa AEG DTB5660HM

Hota decorativa AEG DTB5660HM

Hote
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Eficienta - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

AEG DTB5660HM este o hota premium pe care o recomand in special persoanelor pentru care banii nu reprezinta o problema!

Descriere

Hotele reprezinta o categorie de aparate eelctrocasnice care va asigura un plus de confort in bucataria/locuinta dumneavoastra. Dupa cum bine stiti deja, o hota elimina fumul, aburii si mirosurile neplacute atunci cand gatiti. Din pacate, am vazut ca nu foarte multe persoane iau in considerare cumpararea unei hote atunci cand isi renoveaza sau mobileaza bucataria. Exista o multime de modele si de tipuri din care sa alegeti, totul tinand doar de bugetul si preferintele/situatia dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile care urmeaza va prezint hota AEG DTB5660HM. Are un pret peste media modelelor oferite de concurenti, dar calitate companiei AEG isi spune cuvantul. Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai bune hote din categoria de pret din care face parte.

Cumpara de la eMag

Hota incorporabila decorativa AEG DTB5660HM

Aspect si specificatii

AEG DTB5660HM este o hota incorproabila decorativa. Acest lucru inseamna ca o puteti integra in mobilierul dumneavoastra de bucatarie si ca poate ocupa in acelasi timp un rol decorativ. Performantele pe care le ofera sunt senzationale. Conform producatorului AEG, hota poate absordi un debit minim de aer de pana la 175 metri cubi/h, iar la capacitate maxima poate absorbi pana la 336 metri cubi/h (779 in modul Turbo).

Unul dintre cele mai mari avantaje ale hotei AEG DTB5660HM este motorul energetic, foarte economic si silentios. Se incadreaza in clasa A de consum, fapt care se traduce printr-o economie considerabila la facturile de electricitate. La capacitate minima, hota produce un nivel de zgomot maxim de 36 de decibeli, iar la capacitate maxima poate ajunge paan la 56 decibeli. Sunt niste valori excelente daca ma intrebati pe mine.

Din punct de vedere al design-ului si al constructiei, AEG DTB5660HM este un produs impecabil. Arata demential din toate punctele de vedere. Inox-ul argintiu in combinatie cu panoul de sticla si elementele vopsite in negru n-au cum sa va displaca, indiferent cat de carcotas sunteti. Constructia este de asemenea ireprosabila, materialele folosite fiind de o calitate superioara. Apreciez mult faptul ca au inclus si cateva bec-uri de tip LED pentru iluminare, respectiv un panou de comanda discret cu butoane touchscreen. Fara sa exagerez deloc, este cea mai aspectuoasa hota pe care am vazut-o/testat-o pana acum.

Ca si functii suplimentare, AEG DTB5660HM ne incanta cu urmatoarele caractersitici:

Functie Turbo: atunci cand functia Turbo este activata, aerul, mirosurile si aburii sunt eliminati intr-un timp extrem de scurt. Dupa cum am mentionat si mai sus, chiar si la capacitate maxima hota ramane suficient de silentioasa;

Modul Auto: este de departe tehnologia mea preferata. Atunci cand gatiti si doriti sa va concentrati pe treburile dumneavoastra, Modul Auto se asigura ca hota functioneaza la capacitate optima. Nu mai trebuie sa faceti diverse setari sau sa umblati la panoul de comanda;

Indicator inlocuire filtre: pe panoul de comanda exsita un indicator discret care va avertizeaza atunci cand trebuie sa schimbati filtrele. Asadar, nu mai trebuie sa o demontati sa sa verificati de fiecare data daca filtrele sunt in stare buna;

Modul silentios: cand selectati modul silentios, hota functioneaza la capacitate minima si nu produce zgomot aproape deloc. Functioneaza asemanator cu functiile Eco de la alte aparate electrocasnice.

Nu in ultimul rand, filtrele hotei AEG DTB5660HM sunt lavabile, deci le puteti spalar fara probleme. Din pacate, ofera doar functia de evacuare a aerului si nu exista optiunea pentru recirculare. Nu este neaparat un minus important, dar consider ca nu strica sa fie acolo.

Hota incorporabila decorativa AEG DTB5660HM

Hota decorativa AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Design si constructie impecabile
 • Extrem de silentioasa
 • Foarte eficienta
 • Diverse functii
 • Mod Auto

Hota decorativa AEG Contra

 • In ciuda faptului ca este o hota premium, pretul il consider ca fiind un pic cam mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei hote premium si extrem de silentioasa, aceasta hota decorativa AEG DTB5660HM consider ca reprezinta optiunea perfecta pentru dumneavoastra.

In cazul in care va doriti un model mai accesibil, vizitati categoria “Hote” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *