Gratar carbune Tennessee 200 Landmann,

Gratar carbune Tennessee 200 Landmann

Gratare

Descriere

Gratarul este o modalitate inedita prin care va puteti reuni familia sau prin care va puteti chema prietenii la dumneavoastra. Mai mult decat atat, mancarea preparata pe gratar este mult mai savuroasa si sanatoasa in comparatie cu mancarea gatita la tigaie. Trebuie sa recunoastem faptul ca noi, romanii, avem o afinitate pentru prepararea gratatului si este un prilejde relaxare popular.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In cazul in care credeati ca alegerea unui gratar potrivit este o activitate usoara, va inselati. Sunt cateva lucuri de care trebuie sa tineti cont inainte de a face o achizitie: marimea gratarului, dimensiunile acestuia, cate persoane participa in general la gratar, pretul pe care vreti sa-l platiti, accesoriile pe care le are (termometru, desfacator de bere, masute suplimentare etc). Din punct de vedere al varietatii de modele, nu trebuie sa va faceti griji. Sunt o multime de gratare disponibile in comert la magazinele de specialitate si sunt convins ca o gasiti modelul perfect.

In randurile urmatoare va propun gratarul Tennessee 200 Landmann. Este unul dintre cele mai bune si interesante gratare din cate am vazut pana acum. Consider ca-si merita banii cu desavarsire si trebuie neaparat sa-l adaugati pe lista de viitoare achizitii.

Cumpara de la eMag

Gratar carbune Tennessee 200 Landmann,

Aspect si specificatii

Tennessee 200 Landmann arata excelent din toate punctele de vedere. Are un aspect retro si seamana cu o caruta veche, cel putin mie asa imi inspira. Metalul din care este construit pare de foarte buna calitate si pormite sa reziste in timp. Datorita rotilor, gratarul se poate muta/transporta foarte usor si n-o sa va puna probleme. Din cate m-am documentat, unele persoane s-au plans ca gratarul a ruginit destul de repede, dar majoritatea au spus ca n-au intaminat aceasta problema.

Marele avantaj al gratului Tennessee 200 Landmann este faptul ca dispune de smoker (afumatoare). Asadar, va ofera posibilitatea sa faceti un gratar (barbeque) in adevaratul sens al cuvantului. Daca depindeti “arat” gatitului la afumatoare si intelegeti cum functioneaza, sunt sigur ca toti prietenii dumneavoastra o sa va laude preparatele si calitatile de chef.  Conform spuselor unui utilizator multumit, Tennessee 200 Landmann schimba perceptia despre cum ar trebui sa fie un gratar si merita banii din plin.

De asemenea, capacul gratarului este prevazut cu termostat si cu “sistem de ventilatie”. Cu ajutorul acestora, puteti verifica in permanenta temperatura din interiorul gratarului si sa o relgati in functie de preferinte sau de reteta pe care o stiti. Nu incape indoiala ca friptura sau legumele pe care o sa le preparati vor iesi extrem de gustoase de fiecare data. De asemenea, un alt avantaj al acestui model de gratar este faptul ca incape intr-un portbagaj generos, asta daca planuiti sa-l transportati in aer liber.

Ansamblarea gratarului Tennessee 200 Landmann nu necesita un efort deosebit. Pentru o persoane care se pricepe cat de cat si are abilitati tehnice de baza, n-ar trebui sa dureze mai mult de 2 ore tot procesul. Pentru o persoana “amatoare” sa zic asa, s-ar putea sa aveti nevoie de ajutor si necesita rabdare. Per total, Tennessee 200 Landmann este un gratar foarte bun care se bucura de un real succes in randul utilizatorilor romani. Nu vreau sa exagerez, dar consider ca este una dintre cele mai bune optiuni pe care le aveti in momentul de fata, cel putin in cateogria de pret din care face parte.

Gratar carbune Tennessee Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Materiale de calitate
 • Smocker (afumatoare)
 • Usor de transportat
 • Design deosebit

Gratar carbune Tennessee Contra

 • Unele persoane au spus sa rugineste cam repede

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui gratar pe carbuni care arata excelent, dispune de afumatoare si are o constructie solida, acest gratar carbune Tennessee 200 Landmann reprezinta o alegere foarte buna.

Cumpara de la eMag

Gratar carbune Tennessee 200 Landmann
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Tennessee 200 Landmann este un gratar pe carbuni cu un aspect inedit pe care-l recomand cu mare drag!

0 thoughts on “Gratar carbune Tennessee 200 Landmann

Leave a Reply

Your email address will not be published.