Frigider Samsung RT43K6330EF/ES, 440 l, Clasa A+

Frigider Samsung RT43K6330EF/ES, 440 l, Clasa A+

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 10/10
  10/10
9.9/10

Pe scurt

Samsung RT43K6330EF/ES este fara doar si poate unul dintre cele mai bune frigidere de pe piata in momentul actual.

Descriere

Samsung este una dintre cele mai mari si mai cunoscute companii din intreaga lumea. Ei produc de la telefoane mobile pana la televioare, aparate electrocasnice sau laptop-uri. Ocupa un loc fruntas in aceasta industrie deoarece realizeaza produse foarte calitative, inovative si la preturi destul de bune daca ma intrebati pe mine.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un frigider foarte bun. Se numeste RT43K6330ES/ES si reprezinta propunerea pe care ne-o ofera Samsung intr-un segment premium. Are o multime de functii, de beneficii si de comentarii pozitive lase de cumparatori. Daca aveti un buget ridicat si va doriti un frigider excelent, acesta este modelul pe care-l cautati.

Cumpara de la eMag!

Frigider Samsung RT43K6330EF/ES, 440 l, Clasa A+

Aspect si specificatii

Design-ul pe care inginerii Samsung l-au abordat este exceptional. Materialele folosite sunt extrem de calitative si cel mai probabil n-o sa aveti probleme cativa ani de zile. Ce-i interesant la aspectul acestuia este faptul ca pare modern dar in acelasi timp si putin retro. Probabil acest lucru se datoreaza simplitatii si a culorii deosebite pe care o are.

Capacitatea de 440L este impresionanta. Se adreseaza persoanelor care fac parte dintr-o familie numeroasa sau chiar restaurantelor/fast-foodurilor. Desi sincer sa fiu, o companie n-ar plati o astfel de suma pentru un produs atat de sofisticat. Strucutra interioara a frigiderului este dementiala. Aveti o multime de compartimente precum cel pentru oua, pentru sticle sau pentru legume&fructe. Rafturile sunt realizate dintr-o sticla securizata dea cea mai buna calitate care se pot trage pentru accesarea alimentelor din spate mai usor. Probabil cea mai interesanta chestie la acest frigider este faptul ca puteti dumneavoastra decide unde sa aveti congelatorul. De exemplu, daca doriti ca partea de sus a congelatorului sa devina frigider, printr-o simpla apasare de buton acest lucru este posibil. Aceasta tehnologie este numita Smart Convertible, uimitoare din punctul meu de vedere!

Motorul cu inverter este extrem de avansat, de silentios si eficient. Se incadreaza in clasa de consum A+, fiind astfel un frigider economic si prietenos cu natura. In timpul functionarii produce un zgomot de maxim 41 de decibeli, deci nici macar n-o sa-l auziti. Mentionez faptul ca poate functia pana la 15 ore atunci cand ramaneti fara curent din diverse motive. Performantele pe care le ofera RT43K6330ES/ES sunt senzationale iar alimentele sunt depozitate in cele mai bune conditii.

Sistemul Twin Cooling Plus este fara doar si poate preferatul meu din acesta industrie. El presupune ca fiecare compartiment sa fie racit individual pentru pastrarea proprietatilor alimentelor si pentru rezultate incredibile. Astfel, umiditatea din frigider ajunge pana la 70% in comparatie cu frigiderele normale in care ajunge pana la 30%, acest lucru avand un impact pozitiv major asupra prospetimii alimentelor. Impreuna cu sistemul Digital Inverter care ajusteaza automat viteza compresorului in 7 trepte diferite, tehnologia Twin Cooling Plus transforma modelul RT43K6330ES/ES intr-un adevarat frigider premium.

Bineinteles, dispune de thenologia No Frost care nu-i permite ghetii sa se formeze. Astfel, dumneavoastra nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la dezghetarea frigiderului, acesta fiind o activitate plictisitoare si istovitoare. Tot aici am sa mentionez si functiile geniale numite Power Cool si Power Freeze. Acestea accelereaza procesul de racire sau de inghetare a alimentelor/bauturilor in functie de nevoile dumenavoastra. Seamana oarecum cu tehnologia Turbo pe care o regasim la aerele conditionate. Astfel, cand aveti de racit rapid o sticla de vin sau doriti sa congelati o bucata de carne, aceste sisteme va ajuta enorm.

In cazul in care mirosurile din interiorul frigiderului va deranjeaza, modelul RT43K6330ES/ES a rezolvat aceasta probleme. Dispune de un sistem care emite parfum in permanenta si filtreaza bacteriile din interiorul frigiderului. Astfel, pe langa faptul ca mirosurile nu se amesteca si mereu o sa aveti parte de o aroma placuta, majoritatea bacteriilor sunt indepartate si va puteti bucura la maxim de alimentele pe care le consumati.

Ultimele functii pe care le mentionez sunt afisajul LED si panoul de control de unde puteti seta temperaturile si parametrii ideali, respectiv iluminarea de tip LED din interiorul frigiderului. Pe langa faptul ca fiecare aliment o sa fie perfect vizibil, aceste lumini nu consuma mult curent electric, fapt care se traduce prin economii considerabile la facturile lunare.

Cumpara de la eMag!

Frigider Samsung RT43K6330EF/ES, 440 l, Clasa A+

Frigider Samsung RT43K6330EF Pro

 • Brand de incredere
 • Design superb si constructie premium
 • O multime de functii si tehnologii
 • Rafturi ajustabile si retractabile
 • Filtru pentru mirosuri si bacterii
 • Sistemul Twin Cooling Plu
 • Capacitate mare

Frigider Samsung RT43K6330EF Contra

 • ┬áPretul este cam mare, dar daca tinem cont de toate avantajele eu consider ca merita

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unuia dintre cele mai bune, moderne, tehnologizate si eficiente frigidere de pe piata, acest Frigider Samsung RT43K6330ES/ES reprezinta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

In cazul in care considerati ca RT43K6330ES/ES este prea scump, va recomand sa cititi si alte articole de pe site-ul nostru din sectiunea combine frigoridice unde am prezentat modele pentru toate buzunarele.

 

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *