Freza zapada, Grizzly, ESF 2046 L

Freza zapada Grizzly, ESF 2046 L

Freza pentru zapada
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Grizzly ESF 2046 L este una dintre cele mai bune freze pentru zapada din categoria de pret din care face parte si o recomand cu incredere!

Descriere

Prima zapada reprezinta o adevarata bucurie pentru toata lumea. O iarna cu zapada este mult mai frumoasa si ne induce acea atmosfera de sarbatoare pe care o apreciem. Cu toate acestea, zapada pune multe probleme atunci cand ninge abundent. Astfel, avem drumuri inzapezite, masini blocate, alei/drumuri inaccesibile etc. Pentru persoanele care locuiesc la curte si mai ales intr-o zona unde ninge mult, achizitionarea unei freze pentru zapada reprezinta probabil cea mai buna solutie.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Freza pentru zapada este un aparat/echipament tehnologic care va ajuta sa evacuati zapada intr-un mod rapid si eficient. Ele sunt proiectate pentru a functiona si rezista chiar si in cele mai grele conditii. In functie de cantitatea de zapada cu care va confruntati si de situatie, cele mai importante criterii pentru alegerea unui asemenea aparat sunt: motorul (electric sau termic), puterea motorului, latimea/inaltimea de lucru, numarul de trepte, volumul frezei, tipul de combustibil utilizat etc.

In randurile ce urmeaza va propun freza pentru zapada Grizzly ESF 2046 L. Este un model foarte accesibil, dar care isi face treaba excelent pentru banii pe care-i platiti. Majoritatea utilziatorilor/cumparatorilor sunt multumiti de performantele obtinute si o recomanda la randul lor altor persoane care sunt in cautarea unui asemenea dispozitiv.

Cumpara de la eMag

Freza zapada, Grizzly, ESF 2046 L

Specificatii

Freza zapada Grizzly ESF 2046 L este o freza pentru zapada electrica, deci se adreseaza persoanelor care nu se confrunta cu cele mai dificile situatii. Dispune de un motor cu o putere de 2000W, suficient de puternic pentru indepartarea si evacuzarea zapezii din gospodarie. Este recomandata in special pentru zapada curata, moale sau usor inghetata. Pentru zapada inghetata total sau murdara, va recomand sa va indreptati catre un alt model.

Latimea de lucru este de 46cm, inaltimea de 27cm iar unghiul de refulare se poate regla de la 60 la 190 de grade. Are doar 2 trepte, dintre care una pentru mersul inainte si una pentru mersul inapoi. Desi nu are cele mai puternice si avansate specificatii, pentru o curte de dimensiuni medii unde nu ninge foarte mult, Grizzly ESF 2046 L este mai mult decat perfecta. O sa-si fara treaba fara probleme si cu siguranta o sa fiti multumit de rezultatele obtinute.

Imi place ca se manevreaza foarte usor si nu necesita un efort crescut. Turbina este metalica si are manson din cauciuc, dispune de protectie impotriva supraincalzirii iar cadrul vine echipat cu un maner foarte ergonomic, respectiv cu un comutator pentru situatiile de urgenta. Imi place mult ca freza are un cadru pliabil, fiind astfel mult mai usor de depozitat in spatiile inguste.

Pe partea de constructie, Grizzly ESF 2046 L m-a impresionat intr-un mod placut. Desi asteptarile mele erau destul de mici tinand cont de pretul accesibil, am ramas surpins sa vad ca materialele folosite sunt de foarte buna calitate. Pare un produs care o sa reziste in majoritatea conditiilor si n-o sa va puna probleme. Rotile sunt foarte solide si sunt capabile sa treaca majoritatea obstacolelor. Apreciez faptul ca au inclus si un far cu LED pozitionat pe maner, ideal pentru situatiile cand trebuie sa indepartati zapada pe timp de noapte.

Freza zapada, Grizzly, ESF 2046 L

 

Freza zapada Grizzly Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Eficienta
 • Motor electric puternic
 • Specificatii decente
 • Constructie foarte buna si ergonomica

Freza zapada Grizzly Contra

 • Tinand cont de pretul pe care-l are, n-am lucruri majore de raportat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei freze pentru zapada accesibila, electrica si care-si face treaba foarte bine, Grizzly ESF 2046 L reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face!

In cazul in care Freza zapada Grizzly ESF 2046 L nu este ceea ce cautati, va rezomand sa vizitati categoria “Freza pentru zapada” de pe site-ul nostru unde v-am propus cateva modele mai puternice si mai avansate din punct de vedere tehnologic!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *