Freza pentru zapada Agroma ST 6556 L

Freza pentru zapada Agroma ST 6556 L

Freza pentru zapada
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Putere - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Agroma ST 6556 L este o freza excelenta, destinata in special persoanelor care stau in zone unde zapada ofera mari batai de cap.

Descriere

Desi nu sunt foarte populare in tara noastra din cauza preturilor cam piperate, frezele pentru zapada sunt niste unelte foarte utile si de ajutor, mai ales daca stati la casa. Dupa cum bine stim cu totii, iernile din Romania pot fi foarte grele si cu multa zapada. O astfel de freza va poate ajuta sa curatati curtea, aleea, locul de parcare etc mult mai usor decat clasica lopata. Frezele manuale sunt ceva mai accesibile, in schimb cele automate, indiferent ca alimentarea se face pe benzina sau la reteaua electrica sunt ceva mai scumpe.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi vom discuta despre o freza pentru zapada ceva mai puternica si avansata, ce are un pret pe masura. Modelul se numeste ST 6556L de la producatorul Agroma, o companie recunoscuta in acest domeniu.

Cumpara de la eMag!

Freza pentru zapada Agroma ST 6556 L

Aspect si specificatii

Despre aspectul acestei freze nu va pot spune foarte multe lucruri. Arata in principal ca o masina de tuns iarba/gazonul obisnuita dar este mult mai complexa. Se manevreaza destul de usor si este relativ compacta, deci o puteti depozita fara sa ocupe un spatiu deosebit de important. Materialele sunt rezitente si calitative, tocmai pentru a face fata chiar si la cele mai scazute temperaturi.

Agroma ST 6556 L are un motor foarte puternic pe benzina de 6,5Cp. In general, orice astfel de aparat cu o putere de peste 4CP il putem considera o unealta performanta. Pornirea se face manual iar baia de ulei este separata, pentru a evita anumite situatii neplacute. Latimea de lucru poate ajunge pana la 54cm iar inaltimea pana la 56cm.

Dupa cum am mentionat si mai sus, se manevreaza destul de usor iar toba de esapament este destul de silentioasa. Daca doriti sa o folositi pe timp de noapte, luminile de tip LED pozitioante undeva in partea frontala va ajuta enorm in acest sens. De asemenea, anvelopele pentru iarna faciliteaza considerabil manevrarea.

Din punct de vedere al confortului si al functionalitatii, dispune de un maner reglabil pe inaltime pentru o ergonomie crescuta. In plus, dispune de un sistem de reglare a cosului pentru aruncarea zapezii, respectiv control pentru acceleratie. Lucruri foarte utile care au un impact puternic in facilitarea muncii pe care o depuneti.

Freza pentru zapada Agroma ST 6556 L se adreseaza in special persoanelor care traiesc in medii unde ninge mult si des. Este ideala pentru indepartarea zapezii mari si medii, deci pentru situatiile mai dificile. In schimb, daca locuiti intr-o zona in care zapada nu va pune foarte mari probleme, va recomand sa va orientati catre un model ceva mai ieftin si cu un motor mai mic.

Cumpara de la eMag!

Freza pentru zapada Agroma ST 6556 L

 Pro

 • Brand de incredere
 • Motor puternic de 6,5Cp
 • Manevrare usoara
 • Destul de silentioasa
 • Ideala pentru zapada de marime medie/mare

 Contra

 • Din punctul meu de vedere, are un pret cam mare. (pentru persoanele care se confrunta des cu situatii neplacute provocate de zapada, s-ar putea justifica)

Concluzie

Daca suneti in cautarea unei freze pentru zapada de dimensiuni mari/medii, Freza pentru zapada Agroma ST 6556 L s-ar putea sa fie o optiune excelenta pentru dumneavoastra. In schimb, daca locuiti intr-o zona in care zapada nu va ofera atat de multe batai de cap, orintati-va catre un model mai ieftin.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *