Freza de zapada electrica Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm

Freza de zapada electrica Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm

Freza pentru zapada
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Alpina AS 31 E este o freza de zapada buna pe care o recomand, mai ales persoanelor care nu se confrunta cu situatii foarte dificile!

Descriere

In curand vine anotimpul rece si trebuie sa luam masuri de precautie in acest sens. In ciuda faptului ca iarna este un anotimp superb datorita zapezilor, sarbatorilor si a atmosferei melancolice, trebuie sa recunoastem ca exista si anumite minusuri. Cele mai importante neajusuri ar fi: facturi mai mari la intretinere, temperaturi scazute, totul se misca mai greu iar drumurile/cartierele/strazile/curtile sunt inzapezite.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Pentru persoanele care locuiesc la curte si mai ales in zone unde ninge mult, zapada din gospodarie reprezinta o adevarata pacoste. Solutia clasica dar deloc comoda este indepartatea zapezii cu lopata, o activitate care trebuie facuta relativ des si care presupune un efort considerabil. In acest sens, au fost inventate frezele pentru zapada si sunt de un real ajutor.

In review-ul de astazi va propun o freza pentru zapada electrica, foarte populara si apreciata pe piata din Romania. Este un model relativ accesibil sa-i spunem, desi in aceeasi categorie de pret putin gasi si modele cu motoare termice. Va las sa o descoperiti in randurile ce urmeaza si sa decideti daca merita achizitionata sau nu.

Cumpara de la eMag

Freza de zapada electrica Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm

Specificatii

Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm este o freza pentru zapada electrica, gandita si proiectata pentru folosirea rezidentiala. Pentru persoanele care nu stiu, exista si modele profesionale cu care se poate indeparta zapada din locuri mai mari, drumuri, parcari etc. Freza dispune de un motor electric de 1100W, fiind suficient de puternic pentru o utilizare in regim semi-profesional. Isi face treaba intr-un mod decent si cu siguranta o sa va ajute atunci cand va confruntati cu zapada adunata in curtea dumneavoastra.

Revenind la specificatii,  Alpina AS 31 E, 1100 W are o latime de lucru de 31cm, o inaltime de lucru de 23cm si poate arunca zapada la 1, respectiv 4 metri. Dupa cum puteti observa, specificatiile sunt destul de modeste, dar pentru o curte de dimensiuni medii/mici n-ar trebui sa fie probleme. De asemenea, va avertizez ca nu o recomand pentru situatiile in care zapada pune probleme serioase si s-a asezat intr-un strat foarte gros. In orice caz, in majoritatea situatiilor moderata nu cred ca o sa intapinati dificultati in utilizare.

In timpul functionarii,  Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm produce un zgomot de 98 de decibeli, fiind putin cam zgomotoasa din punctul meu de vedere, Produce aproximativ acelasi nivel de zgomot precum o freza cu motor termic, ea fiind o freza cu motol electric. Motorul poate ajunge pana la 2200 de rotatii pe minut, se alimenteaza la o priza 220V iar lungimea cablului are aproximativ 10 metri.

Pe partea de constructie,  Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm nu pot spune ca m-a impresionat. Este construita dintr-un plastic destul de banal, dar care pare suficient de rezistent. Apreciez constructia simpla si faptul ca se manevreaza foarte usor. Nu cantareste mai mult de 7Kg si datorita dimensiunilor compacte se poate manevra/depozita foarte usor. Pornirea se face in mod total automat, deci n-o sa aveti o grija in plus.

Per total,  Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm este o freza de zapada decenta care-si face treaba intr-un mediu nu foarte dificil. Constructia sa sub forma de mop ajuta la o mai buna manevrare si la o depozitare mai facila. Asadar, daca aveti nevoie de o freza de zapada electrica si nu locuinti intr-o zona unde zapada pune cu adevarat probleme serioase,  Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm merita achizitionata.

Freza de zapada electrica Alpina Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Constructie ok
 • Specificatii decente
 • Pareri pozitive din partea cumparatorilor

Freza de zapada electrica Alpina Contra

 • Putin cam zgomotoasa
 • Nu impresioneaza la niciun capitol

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei freze pentru zapada care sa-si faca treaba intr-un mod decent si care se manevreaza/depoziteaza foarte usor,  Alpina AS 31 E, 1100 W, 31 cm reprezinta o alternativa pe care va recomand sa o luati in calcul!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *