Freza de zapada EFCO ARTIK 56 EL

Freza de zapada EFCO ARTIK 56 EL

Freza pentru zapada
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Specificatii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

EFCO ARTIK 56 EL este o freza pentru zapada surprinzator de buna si o recomand cu toata increderea!

Descriere

Iarna este un anotimp foarte frumos datorita sarbatorilor, zapezii si a atmosferei placute. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca iarna are si dezavantajele ei: este frig, cresc preturile la intretinere, multe drumuri/autoturisme sunt inzapezite, se circula greu etc. Pentru persoanele care locuiesc la curte si mai ales in zonele montane, zapada poate deveni o adevarata bataie de cap. Inlaturatul zapezii cu lopata este o actiune dificila si care presupune mult efort. In acest sens, recomandarea mea este achizitionarea unei freze pentru zapada.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Atunci cand va uitati dupa o freza de zapada, trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte: suprafata si tipul terenului, tipul de evacuare, scopul utilizarii, latimea de degajare, motorul si puterea acestuia etc. Inainte sa luati o decizie, asigurati-va ca modelul ales va acopera toate cerintele si are un raport calitate-pret corect. Am studiat cu atentie ofertele si pentru astazi am ales un model excelent, cel putin din punctul meu de vedere.

Este vorba despre freza pentru zapada EFCO ARTIK 56 EL. Este un model mediu ca pret dar cu specificatii foarte bune. Majoritatea utilizatorilor au lasat comentarii/review-uri pozitive la adresa ei, lucru care demonstreaza calitatea produsului. Va las sa-l descoperiti in randurile ce urmeaza si sa trageti dumneavoastra o concluzie.

Cumpara de la eMag

Freza de zapada EFCO ARTIK 56 EL

Aspect si specficatii

EFCO ARTIK 56 EL este echipata cu un motor Loncin Snow ce dezvolta o putere de 7cp, adica 4.4Kw. Bineinteles, motorul este termic si functioneaza pe benzina. O sa faca fata in majoritatea situtiilor fara prea mari emotii. Cei 7 cai putere si capacitatea cilindrica de 212 cm cubi sunt mai mult decat suficienti pentru indepartarea zapezii din gospodarie.

EFCO ARTIK 56 EL are nu mai putin de 7 viteze: 5 pentru mers inainte si 2 pentru mersul inapoi. Volumul rezervorului de benzina are 3L si ar trebui sa fie suficient pentru mai multe utilizari, in functie de complexitatea “lucrarii”. Mentionez faptul ca functioneaza doar pe baza de benzina fara plumb. De asemenea, freza dispune de o baie de ulei cu o capacitate de 0.6L si se recomanda un ulei cu vascozitatea 5w-30.

Latimea de curatare este de 56cm, adancimea de lucru atinge 51cm iar unghiul de rotatie al cosului pentru evacuare zapedii ajunge pana la 190 de grade. Dupa cum v-am spus si in introducere, specificatiile lui EFCO ARTIK 56 EL sunt foarte bune si consider ca-si merita banii din plin. De asemenea, poate arunca zapada pana la 8-12m, in functie de situatie si de reglaje.

Constructia lui EFCO ARTIK 56 EL este excelenta. S-au utilizat materiale de calitate, durabile si rezistente. Se vede ca este o freza de zapada serioasa, pe care va puteti baza in orice situatie. Cantareste aproximativ 73Kg si se manevreaza surprinzator de usor. Freza vine echipata cu roti special gandite pentru anotimpul rece. Sunt rezistente si pot trece cu usurinta peste zapada, fara sa ramana impotmolite.

Mentionez de asemenea ca EFCO ARTIK 56 EL vine echipata cu lame de otel de cea mai buna calitate. Acestea sunt capabile sa sfarmiteze zapada cu succes, indiferent de tipul si dimensiunile acesteia. Mai mult decat atat, pe manerul frezei regasim si un far LED care va ofera o vizibilitate perfecta pe timp de noapte.

 

Freza de zapada EFCO ARTIK Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Constructie impecabila
 • Puternica
 • Eficienta
 • Specificatii excelente
 • O multime de pareri pozitive din partea cumparatorilot

Freza de zapada EFCO ARTIK Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exista o multime de alternative

Concluzie

Daca va doriti o freza pentru zapada foarte buna si pe care va puteti baza in majoritatea situatiilor, EFCO ARTIK 56 EL reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in prezent!

In cazul in care EFCO ARTIK 56 EL nu este ceea ce cautati, puteti accesa cu incredere categoria “Freza pentru zapada” de pe site-ul nostru unde v-am propus cateva alternative!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *