Espressor Nespresso EN-500.W Lattissima One

Espressor Nespresso EN-500.W Lattissima One

Espressoare
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
9.9/10

Pe scurthttps://www.emag.ro/espressor-nespresso-en-500-w-lattissima-one-19-bari-1400-w-1-l-alb-14-capsule-cadou-en500-w/pd/D8R5KJBBM/?X-Search-Id=d92c4cd7d8a66a357b33&X-Product-Id=33488200&X-Search-Page=1&X-Search-Position=5&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Nespresso EN-500.W Lattissima One este unul dintre espressoarele cele mai frumoase si care au un raport-calitate pret excelent.

Descriere

Nespresso este unul dintre cei mai mari producatori din industria cafelei sub forma de capsule. Se afla sub aripa Nestle si au sediul in Elvetia. Sunt cunoscuti pentru diversele cafele si bauturi derivate pe care le includ in capsule. Mai nou, au inceput un parteneriat cu De’Longhi care produc espressoare pentru ei.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In caz ca nu stati, exista mai multe tipuri de espressoare pe piata. Sunt espressoare automate, semi-automate, manuale si super automate. De asemnea, sunt espressoare care functioneaza cu boabe, cu cafea macinata, cu capsule sau mixt.

In review-ul de astazi am sa va prezint un espressor care functioneaza pe capsule, foarte apreciat si vandut in toata lumea. Pe langa faptul ca este un produs de calitate, are un pret foarte bun in comparatie cu espressoarele conventionale.

Cumpara de la eMag!

Espressor Nespresso EN-500.W Lattissima OneEspressor Nespresso EN-500.W Lattissima One

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al aspectului, Lattissima One are un design incredibil de frumos, modern si care a fost premiat in diferite concursuri din industrie. Este extrem de elegant si atat de compact incat nu-ti vine sa-ti iei ochii de la el. Chiar arata foarte bine si desi suna ciudat, pot spune ca este unul dintre cele mai aspectuoase aparate electrocsnice pe care le-am vazut pana acum.

Rezultatele pe care le ofera si bauturile pe care le prepata Lattissima One sunt foarte bune la gust. Dupa cum v-am spus si mai sus, el functioneaza pe baza de capsule. Acest lucru va permite sa alegeti dintr-o varientate enorma de capsule cu diferite arome si tipuri de cafea. Poate prepara 4 bauturi: Espresso, Espressor Lung, Caffe Latte si Cappucino. Totul functuoneaza perfect si este extrem de simplu de folosit. Doar introduceti capsula, o presati si apasati pe butoanele de tip touch-sensitive. Nu trebuie sa faceti o multime de ajustari sau setari, doar asteptati ca bautura sa se prepare.

Probabil cea mai interesanta chestia la Lattissima One este sistemul revolutionar de spumare a laptelui. Pe langa faptul ca pozitionarea lui este excelenta si arata demential, este extrem de usor de folosit. Intoroduceti laptele proaspat in acel recipient iar espressorul va spuma in mod automat laptele in ceasca dumneavoastra. Mai mult decat atat, rezervorul se poate spalate fara probleme sub jetul de apa sau in masina de spalat vase.

Rezervorul de apa are o capacitate de 1L, deci puteti realiza pana la 7-8 bauturi fara sa-l umpleti din nou. De asemenea, are un recipient special pentru colectarea capsulelor atunci cand se sparg. Din informatiile mele, acest recipient trebuie curatat dupa 10 capsule folosite. Ca si sisteme suplimentare, pentru economisirea de energie, Nespresso au implementat un sistem inteligent care pune espressorul in stand by dupa 3 minute de innactivitate iar dupa 6 minute il inchide de tot pana la o noua utilizare.

Daca ma intrebati pe mine, eu sunt fanul espressoarelor care functioneaza pe baza de capsule. Bauturile se prepara foarte usor, aparatul este facil de intretinut si de folosit iar varietatea de arome/tipuri de cafea este absolut enorma. Ce-i drept, costurile unei capsule sunt o idee mai mari decat costurile care se obtin din folosirea cafelei macinate/boabe, dar din punctul meu de vedere se merita. Bineinteles, este o chestiune de preferinte si nu trebuie sa fiti neaparat de acord cu mine.

Cumpara de la eMag!

Espressor Nespresso Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Prepara bauturi delicioase
 • Aspect superb din toate punctele de vedere
 • Sistem revolutionar de spumare a laptelui
 • O serie de functii si tehnologii interesante

Espressor Nespresso Contra

 • ¬†Un defect minor pe care l-au obserat utilizatorii este faptul ca ramane putin lapte in recipient dupa prepararea latte-ului sau a cappuccino-ului

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui espressor de foarte buna calitate, care are un aspect genial si functioneza pe baza de capsule, acest Espressor Nespresso Lattissima One reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Daca totusi Lattissima One nu este ceea ce cautati, va recomand sa cititi si alte review-uri scrise de noi in care am prezentat modele diferite.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.