Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bari, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis

Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bari, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis

Espressoare
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Breville Prima Latte VCF046X-01 este unul dintre cele mai aspectuoase si bune espressoare manuale in categoria de pret din care face parte.

Descriere

Breville este o companie din Australia, foarte cunoscuta in toata lumea pentru produsele lor de calitate. Sunt specializati in producerea si vanzarea de aparate electorcasnice mici precum teoastere, blendere, mixere, espressoare de cafea si cuptoare cu microunde. Am avut in trecut un espressor de la ei si am fost extrem de multumit, deci le recomand produsele cu toata increderea.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazia m sa va prezint unul dintre cele mai bune si apreciate espressoare de pe piata din Romania. Modelul se numeste Breville Prima Latte VCF046X-01 si efectiv are o multime de review-uri/comentarii pozitive din partea utilizatorilor. In categoria de pret din care face parte, va garantez faptul ca nu puteti face o alegere mai buna.

Cumpara de la eMag!

Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bari, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis

 Aspect si specificatii

Design-ul pe care-l are Breville Prima Latte VCF046X-01 imi place foarte mult. Combinatia de culori rosu-negru arata excelent iar caltiatea materialelor pare una foarte buna. Are un aspect modern dar simplu in acelasi timp, lucru care-l face sa se potriveasca in toate bucatariile, indiferent de cum sunt mobilate acestea. Chiar arata foarte bine si il consider ca fiind unul dintre cele mai aspectuoase espressoare manuale de pe piata.

Rezultatele pe care le ofera sunt excelente. Buturile pe care le prepara (Espressor, Cappuccino si Caffe Latte) sunt extrem de aromate, de gustoase si au o textura perfecta. Puterea de 1050W si presiunea de 15 bari va ajuta sa obtineti toata aroma din cafeaua folosita iar bauturile vor mirosi si vor avea un gust senzational. Sunt convins ca acest espressor o sa-i multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi utilizatori datorita calitatii sale.

Sistemul de spumare al laptelui este complet automat si nu trebuie sa depuneti efort daca va doriti ca bautura dumneavoastra preferata sa aiba o spuma de lapte cremoasa. Un alt lucru inteligent este faptul ca rezervorul unde este depozitat laptele se poate detasa de restul espressorului. Astfel, puteti sa-l puneti in frigider si sa-l pastrati proaspat pe o perioada mai lunga de timp.

Mentionez fatpul ca Breville Prima Latte VCF046X-01 functioneaza doar pe baza de cafea macinata sau pad-uri de cafea. Nu are o rasnita inclusa, deci daca doriti sa folositi cafea boabe, trebuie sa o macinati dumneavoastra manual. Si cafeaua deja macinata din comert este buna, dar consider ca boabele de cafea proaspat macinate sunt mult mai interense si aromate.

Capacitatea rezervorului de apa este de 1,5L, deci puteti sa preparati pana la 8-9 cesti cu o singura incarcare. De asemenea, si acest rezervor este detasabil, lucru care va permite sa pastrati cafeaua calda pentru mai mult timp. Din pacate are o singura duza prin care curge cafeaua, deci nu puteti sa preparati 2 cesti in acelasi timp.

2 alte elemente care mi-au placut mult la Breville Prima Latte VCF046X-01 sunt panoul de control si sistemul de curatare automat. Astfel, nu trebuie sa va mai faceti griji atat de mari ca un espressor manual este greu de intretinut; doar apasati butonul dedicat iar el se curata automat. De asemenea, panoul de comanda este unul foarte simplu, format din putine butoane si care n-o sa va dezamageasca niciodata.

Cumpara de la eMag!

Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bari, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis

 Breville Prima Latte Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Sistem de spumare al laptelui automat
 • Sistem de curatare automat
 • Rezervor de lapte detasabil

 Breville Prima Latte Contra

 • Unele exemplare s-au defectat prematur

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui espressor manual care arata excelent, are o multime de functii si prepara niste bauturi delicioase, Breville Prima Latte VCF046X-01 este probabil cea mai buna alegere pe care o puteti face in acest interval de pret.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bari, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *