Espressor manual Beko CEP5152B, 15 bar, dispozitiv spumare lapte, cesti preincalzite, Inox

Espressor manual Beko CEP5152B, 15 bar, dispozitiv spumare lapte, cesti preincalzite, Inox

Espressoare
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Beko CEP5152B este un espressor excelent, apreciat foarte mult de catre utilizatorii romani.

Descriere

Beko este una dintre cele mai mari si cunoscute companii din industria aparatelor elctrocasnice. Compania este din Turcia si din grupul sau mai face parte producatorul Grundig, recent achizitionat. Produsele lor sunt de calitate si sunt convins ca ati detinut macar un aparat electrocasnic de la Beko pana acum. Personal am o masina de spalat de la ei si un frigider care functioneaza excelent si nu mi-au facut probleme pana acum deloc.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi am sa va prezint un espressor destul de bun pe care il urmaresc si eu de ceva vreme. Are o multime de review-uri si comentarii pozitive din partea utilizatorilor, fiind unul dintre cele mai populare espressoare din categoria de pret din care face parte.

Cumpara de la eMag!

Espressor manual Beko CEP5152B, 15 bar, dispozitiv spumare lapte, cesti preincalzite, Inox

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al design-ului, nu am mare lucru sa va spun. Are un aspect cat se poate de simplu si de elegant, fara elemente deosebite sau iesite din comun. Datorita simplitatii sale sunt convins ca o sa se ptoriveasca excelent in majoritatea bucatariilor. Materialele folsosite (inox, plastic) sunt de foarte buna calitate si desi nu are un design deosebit, pare un produs premium.

Rezultatele pe care le ofera sunt foarte bune iar bauturile au un gust excelent, aromat si gustos. Are o putere de 1200W si o presiune de 15 bari, caracteristici mai mult decat suficiente pentru obtinerea unei cafele prine de aroma si de foarte buna calitate. Espressorul poate prepara 4 bauturi, si anume Cafea, Espresso, Cappuccino si Caffe Latte. Indiferent de selectia dumneavoastra, sunt convins ca Beko CEP5152B o sa-i multumeasca chiar si pe cei mai pretensiosi utilizatori.

Are un sistem de spumare a laptelui manual, din pacate. Apreciez faptul ca exista, dar la alti producatori si in aceeasi categorie de pret sunt modele care au un sistem de spumare al laptelui automat. Trecand peste acest aspect, o sa va puteti bucura de o spuma cremoasa la fiecare bautura pe care alegeti sa o faceti. Espressorul are 2 duze, deci puteti sa preparati 2 cesti de cafea in acelasi timp sau una singura dar intr-un timp mai scurt.

Espressorul functioneaza pe baza de cafea macinata sau pad-uri de cafea. Astfel, daca doriti sa folositi cafea boabe trebuie sa o macinati dumenavoastra manual. Personal apreciez cafeaua boabe si proaspata macinata intrucat are o aroma mai intensa si un gust mai bun, cel putin din punctul meu de vedere.

Ca si functii suplimentare, Beko CEP5152B are un sistem de oprire automat care inchide aparatul dupa o anumita perioada de timp daca nu-l folositi. De asemenea, are un rezervor de apa cu o capacitate de 1,2L care este detasabil si va permite sa mentineti cafeaua calta pentru perioade mai lungi de timp. Un alt element care mi-a placut este indicatorul luminos integrat in rotita mecanica care se face rosu cand apa se incalzeste, dupa care se face albastru atunci cand este gata sa prepare bautura dumneavoastra preferata.

Cumpara de la eMag!

Espressor manual Beko CEP5152B, 15 bar, dispozitiv spumare lapte, cesti preincalzite, Inox

Espressor manual Beko Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Poate prepara 4 bauturi
 • 2 duze
 • Design simplu si constructie calitativa

Espressor manual Beko Contra

 • La acest pret ma asteptam ca sistemul de spumare al laptelui sa fie automat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui espressor de calitate care are un design simplu, prepara mai multe tipuri de bauturi si dispune de cate functii interesante, Beko CEP5152B reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in aceasta categorie de pret.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Espressor manual Beko CEP5152B, 15 bar, dispozitiv spumare lapte, cesti preincalzite, Inox

Leave a Reply

Your email address will not be published.