Espressor Krups EA81M870 Essential

Espressor Krups EA81M870 Essential

Espressoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.5/10
  9.5/10
9.7/10

Pe scurt

Krups EA81M870 Essential este un espressor automat de cafea destul de bun dar care nu exceleaza la niciun capitol.

Descriere

Cafeaua este una dintre cele mai iubite si consumate bauturi de pe intreg globul. Exista o multime de sortimente si de bauturi care pot fi preparate din cafea: Latte Macchiatto, Cappuccino, Espresso Macchiatto, Americano, Caffe Latte etc. Cafeaua a fost ridicata la rang de arta si exista o multime de concursuri/expozitii bazate in totalitate pe aceasta bautura. Espressoarele de cafea vin in ajutorul persoanelor care-si doresc o cafea gustoasa acasa, fara sa mai apeleze la cafenele sau coffe shop-uri. In prima instanta, investitia intr-un espressor este destul de mare dar se amortizeaza in timp.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un esspressor destul de bun si apreciat. Se numeste EA81M879 Essential si este produs de catre Krups. Se incadreaza intr-o categorie de pret unde concurenta este enorma. Vom vedea in randurile urmatoare daca merita sa-l luati in calcul atunci cand va hotarati sa cumparati un asemenea aparat.

Cumpara de la eMag

Espressor Krups EA81M870 Essential

Aspect si specificatii

EA81M879 Essential are un aspect foarte frumos si premium. Este construit din materiale de cea mai buna calitate (metal si putin plastic pe alocuri). Este vopsit in negru si are anumite elemente silver (argintii) care arata excelent. Are dimenisuni compante si este usor de transportat/depozitat. Nu incape indoiala ca datorita design-ului elegant si minimalist se va potrivi in orice bucatarie, indiferent de tipul acesteia.

Cafeaua pe care EA81M879 Essential o face este foarte buna. Aromata, cremoasa si fara compromisuri. Nu pot spune ca se afla la nivelul altul espressoare mai scumpe pe care le-am testat, dar cu siguranta ii va multumiti si pe cei mai pretentiosi. Poate prepara doar 3 bauturi: Espresso, Cafea si Latte Macchiatto.  Aveti la dispozitie 3 moduri de macinare a cafelei si diferite setari pentru a prepara bautura exact in modul dorit. Din pacate, se poate folosi doar cu boabe, deci nu puteti introduce cafea deja macinata. Per total, rezultatele pe care le ofera sunt satisfacatoare dar consider ca in aceasta categorie de pret se pot gasi variante mai bune.

Are un numar de 3 trepte de putere, presiunea pompei este de 15 bari si dispune chiar de un dozator de aburi pentru a prepara un cappuccino perfect. Capacitatea rezervorului de apa este de 1,7L iar in recipientul de cafea puteti puna la 260 de grame odata. In principiu, ar trebui sa puteti prepara in jur de 10 cesti de cafea fara sa fie nevoie sa-l alimentati din nou. De asemenea, duza de cafea este reglabila si va ofera posibilitatea de a folosi o multime de cesti, indiferent de dimensiunea sau de tipul acestora. In pachet, pe langa espressorul propriu zis mai primiti si un recipient in care puteti pune laptele si pe care-l puteti folosi pentru a prepara o spuma de lapte incredibila.

Din punct de vedere al intretinerii, toate piesele se demonteaza foarte usor si se pot curata fara probleme sub jetul de apa. Unele componente se pot spala chiar si la masina de spalat vase, trebuie doar sa urmatiti instructiunile producatorului. Din punctul meu de vedere, in cateogria de pret in care se incadreaza exista espressoare de cafea automate mai avansate si care pot prepara mai multe bauturi. EA81M879 Essential se adreseaza in special persoanelor care nu vor sa se complice prea mult si care doresc o cafea gustoasa fara sa faca zeci de ajustari. Tocmai din acest motil se numeste si Essential, pentru ca reprezinta exact esentialul de care aveti nevoie.

Cumpara de la eMag

Espressor Krups EA81M870 Essential

Espressor Krups Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design premium si frumos
 • Produce rezultate si bauturi satisfacatoare

Espressor Krups Contra

 • Prepara doar 3 bauturi
 • In categoria de pret din care face parte exista o concurenta acerba

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui espressor de cafea automat care prepara bauturi gustoase fara prea multe setari sau complicatii, acest Espressor Krups EA81M879 Essential reprezinta o alegere buna de luat in calcul. Daca acest model nu v-a starnit interesul, puteti arunca o privire si la alte review-uri scrise de noi unde am discutat despre espressoare cel putin la fel de interesante.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *