Espressor incorporabil Whirlpool ACE010IX,

Espressor incorporabil Whirlpool ACE010IX

Espressoare
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Whirlpool ACE010IX este un espressor incorporabil simplu, rezistent si fiabil pe care-l recomand cu mare caldura!

Descriere

Espressoarele rezidentiale sunt cea mai buna alegere pentru persoanele care-si doresc sa bea o cafea gusoasa direct in confortul locuintei lor. De cele mai multe ori, cafeaua facuta la ibric sau la cafetiera nu are acelasi gust precum cafeaua pe care o bem in oras. Tocmai din acest motiv, va recomand sa luati in consdiderare achizitionarea unui espressor de calitate.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Spre deosebire de espressoarele normale, cele incorporabile ocupa mai putin spatiu, sunt mai practice si dispun de tehnologii moderne. Preturile variata mult in functie de modelul ales, de tipul espressorului (manual, automat, super-automat), de producator sau de bauturile pe care le prepara. In orice caz, oferta este una varianta si aveti de unde alege.

In randurile ce urmeaza va propun espressorul incorproabil Whirlpool ACE010IX. Din punctul meu de vedere, este modelul ideal pentru persoanele care-si doresc un espressor de calitate, incorporabil si aratos, fara sa scoata din buzunar cateva mii de lei.

Cumpara de la eMag

Espressor incorporabil Whirlpool ACE010IX,

Aspect si specificatii

Whirlpool ACE010IX este un espressor manual, gandit in special pentru uzul rezidential. Cu toate acestea, se poate folosi fara probleme si intr-un cadru profesional, mai ales in locatiile in care nu aveti nevoie de un volum de bauturi in cel mai scurt timp. Datorita puterii de 1500W si a presiunii de 15 bari, espressorul este capabil sa “stoarca” toata aroma si tot gustul din cafeaua preferata. Sunt convins ca gustul bauturilor pe care le prepara o sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi bauturi de cafea.

Mentionez faptul ca Whirlpool ACE010IX functioneaza doar pe baza de cafea macinata. Nu puteti folosi capsule si nici cafea boabe deoarece nu are rasnita inclusa. Daca ma intrebati pe mine, prefer sa cumpar o rasnita separata si sa macin cafeaua pe loc pentru a beneficia de toata aroma. Bineinteles, sunt tipuri de cafea macinata in comert excelente si va recomand sa faceti un mic research inainte de achizitionare.

Whirlpool ACE010IX poate prepara 3 bauturi diferite: Cafea, espressor si cappuccino. Toate bauturile au un gust senzational si o aroma puternica. Sistemul de spumare al laptelui este manual si trebuie sa va ocupati dumneavoastra de acest aspect.

Espressorul are 2 duze pentru cafea, deci puteti prepara 2 bauturi in acelasi timp. Din cate am inteles, pentru a obtine o crema de lapte senzationala, este recomandat sa folositi lapte UHT rece. Din punctul meu de vedere, orice model de espressor pe care-l alegeti trebuie sa aiba 2 duze de cafea. In acest fel, economisiti timp si puteti sa savurati o cafea delicioasa impreuna cu alta persoana, fara sa asteptati.

Din punct de vedere al constructiei, Whirlpool ACE010IX este realizat integral din inox de cea mai buna calitate. Arata si se simte ca un produs premium care-si merita banii. In ciuda faptului ca nu dispune de tehnologii moderne si de alte functii precum am vazut la alte modele mai noi, Whirlpool ACE010IX este recunoscut pentru simplitatea si pentru fiabilitatea pe care o ofera. Multi dintre utilizatori sunt extrem de multumiti deoarece dupa mai multi ani de utilizare, n-au intampinat nici cea mai mica problema de functionare.

Espressor incorporabil Whirlpool Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design si constructie excelente
 • 2 duze pentru cafea
 • Sistem de spumare al laptelui
 • Prepara bauturi gustoare

Espressor incorporabil Whirlpool Contra

 • Nu are rasnita inclusa
 • Nu dispune de tehnologii moderne, fiind un espressor simplu (nu este neaparat un dezavantaj major)

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui espressor incorproabil manual, simplu, fiabil si foarte bine construit, acest espressor incorporabil Whirlpool ACE010IX reprezinta una dintre cele mai bune alegeri, cel putin in categoria de pret din care face parte.

In cazul in care Whirlpool ACE010IX nu este modelul potrivit, va recomand sa vizitati categoria “Espressoare” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multitudine de alternative cel putin la fel de interesante!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *