Espressor automat Gaggia Velasca Prestige

Espressor automat Gaggia Velasca Prestige

Espressoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Gaggia Velasca Prestige este un espressor automat excelent pe care-l recomand cu mare caldura.

Descriere

Gaggia este o cunoscuta companie italiana care face parte din grupul Saeco, o subdivizie a gigantului Philips. In aceasta industrie sunt destul de cunoscuti pentru esspresoarele si produsele de calitate pe care le ofera, adresandu-se in special persoanelor care sunt dispuse sa plateasca sunte mai mari de bani.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un espressor complet automat care s-a bucurat de un succes neastetpat de mare pe piata din Romania. Ofera o multime de avantaje si beneficii interesante la un pret corect din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag!

Espressor automat Gaggia Velasca Prestige

Aspect si specificatii

Aspectul modelului Velasca Prestige este unul foarte frumos si elegant. Constructia realizata din materiale de calitate precum plastic si metal lasa impresia unui produs premium din toate punctele de vedere. Chiar are un design placut si modern, potrivindu-se negresit in orice bucatarie.

Rezultatele pe care le ofera sunt excelente. Aroma bauturilor este senzationala si nu are acel gust de ars pe care-l produc espressoarele mai ieftine. Puteti prepara doar 3 bauturi din pacate cu acest model: cafea, espresso si cappucciono, dar calitatea lor este superioara fara discutie. Functioneaza doar pe baza de cafea boabe dar rasnita ceramica cu 10 trepte ale intensitatii face o treaba senzationale, macinand cafeaua intr-un mod perfect. Desi o persoana care nu este consumatoare inraita de cafea nu poate face diferenta intre gusturi, va garantez ca pasionatii vor simti de la prima inghititura calitatea despre care am vorbit anterior.

Velasca Prestige are o presiune maxima de 15 bari, capacitatea rezervorului de apa este de 1,5L, cel de cafea are 300g iar cel de lapte 0,5L. Cu un singur “plin” puteti sa va bucurati de 10-12 bauturi fara probleme. Fiind automat, este extrem de usor de folosit si tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul dedicat sortimentului pe care vreti sa-l consumati. Panoul de control este pozitionat foarte bine, comenzile sunt intuitive iar fiecare buton are in dreptul sau o imagine reprezentativa. Apreciez butoanele de tip touch control care ofera feedback sonor, respectic afisajul LCD discret pe care o sa vedeti toate informatiile necesare.

Din punct de vedere al functiilor si tehnologiilor suplimentare, avem o multime. In primul rand mentionez sistemul de curatare automat si sistemul de decalcifiere care va ajuta enorm in intretinerea espressorului. Din informatiile producatorului, puteti prepara pana la 5000 de bauturi fara ca aparatul sa aiba nevoie de decalcifiere. Alte functii importante sunt sistemul de memorare care salveaza setarile dumneavoastra sau a celorlalti membrii din familie, lucru care va ajuta sa nu modificati de fiecare data parametrii pentru obtinerea cafelei preferate. Tot aici am sa includ si posibilitatea setarii temperaturilor, respectiv a gradelor de macinare pentru obtinerea rezultatelor perfecte.

Espressor automat Gaggia Velasca Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design premium si frumos
 • O multime de functii/tehnologii
 • Usor de folosit
 • Sistem de curatare automata
 • Rasnita 100% ceramica

Espressor automat Gaggia Velasca Contra

 • ¬†Unele persoane pot considera pretul cam mare, dar personal consider ca se justifica

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui espressor automat de foarte buna calitate, acest Espressor automat Gaggia Velasca reprezinta una dintre cele mai bune variante din categoria de pret din care face parte.

In cazul in care considerati ca Velasca Prestige nu este alegerea potrivita pentru dumenavoastra, va recomand sa cititi si celelalte review-uri din sectiunea “Espressoare” unde am prezentat o multitudine de modele pentru toate gusturile si buzunarele.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *