Espressor automat Bosch TIS30129RW

Espressor automat Bosch TIS30129RW

Espressoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Bosch TIS30129RW este un espressor de calitate care ofera o multime de funtii si prepara niste bauturi foarte gustoase.

Descriere

Espressor automat Bosch

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Espressoarele de cafea automate au fost concepute pentru a le oferi consumatorilor inraiti ale acestei bauturi o alternativa pentru cafenele sau coffe shop-uri. Sunt convins ca apelati cel putin de cateva ori pe saptamana la magazinele unde se vinde cafea atunci cand nu aveti timp sa o preparati acasa. Cu ajutorul unui espressor, cafeaua se face mai repede si are un gust delicios, asemanator cu cel pe care-l intalniti in locatiile preferate.

In review-ul de astazi am sa va prezint un espressor automat de foarte buna calitate, apreciat si cautat pe piata din Romania. Modelul se numeste TIS30129RW si este produs de catre Bosch. Despre Bosch nu are rost sa va spun prea multe, sunt convins ca ati auzit de ei, fiind una dintre cele mai mari si vechi companii din industria produselor electrice de orice fel si nu numai.

Cumpara de la eMag!

Espressor automat Bosch TIS30129RW

Espressor automat Bosch – Aspect si specificatii

TIS30129RW are un aspect elegant si foarte modern. Se vede ca Bosch a acordat o atentie deosebita la detalii, realizant un produs premium realizat din materiale cu o calitate superioara. Combinatia de culori negru-arginitu arata excelent iar panoul de comanda cu butoane touch sensitive este in partea de sus, oferindu-i espressorului un aspect mai “clean”. Este destul de compact, deci il puteti depozita fara sa ocupe un spatiu important.

Rezultatele pe care  acest espressor automat Bosch TIS30129RW le ofera sunt foarte bune. Cafeaua si celelalte 2 bauturi pe care le poate prepara (cappuccino si latte machitatto) au un fost excelent, sunt aromate si au o textura perfecta. Apreciez enorm faptul ca este un espressor cat se poate de simplu si intuitiv. Atunci cand doriti sa va faceti bautura preferata nu trebuie sa umblati la zeci de setari sau sa setati diversi parametrii. Doar apasati pe butonul dedicat fiecaei bauturi si aceasta se face instant. Bineinteles, aveti cateva moduri de ajustare a rasnitei si a intensitatii arome, dar aceste lucruri le faceti doar o singura data sau pana cand descoperiti echilibrul perfect pentru dumneavoastra. Un alt lucru foarte tare este faptul ca spuma de lapte se face automat; doar puneti lapte in recipient si apasati pe butonul dedicat. Per total este un espressor foarte bun care prepara bauturi gustoase dar iar acelasi timp se utilizeaza extrem de usor.

Cumpara de la eMag!

Are o putere maxima de 1300W si o presiune de 15 bari, lucruri care se traduc prin timpi redusi de preparare a bauturilor. Apa se incalzeste instant si nu trebuie sa asteptati prea mult. Capacitatea rezervorului de apa este de 1,4L iar capacitatea compartimentului de cafea este de 250 de grame. Astfel, puteti pregati pana la 10 bauturi cu o singura alimentare. Bosch garanteaza utilizarea espressorului timp de 24 de luni (15.000 de cesti de cafea) fara detartrare. Pe langa asta, distribuitorul de cafea si cel de lapte se pot regla pe inaltime pentru a putea folosi orice tip de ceasca sau pahar. Si inca o chestie foarte buna, dispune de programe pentru curatare sau pentru inlaturarea calcarului prin apasarea unui buton.

Din punct de vedere al intretinerii, toate piesele importante sunt pozitionate in partea frontala. Se demonteaza foarte usor si se pot spala fara probleme sub jetul de apa. Mai mult decat atat, unele piese pot fi introduse in masina de spalat vase. Va recomand sa cititi cu atentie instructiunile oferite de Bosch pentru a nu deteriora/strica componentele. Alte sisteme important de mentionat sunt: protectia impotriva supraincalzirii, indicatorul luminos care va indica nivelul apei/cafelei/stadiul preprarii si sistemul de curatre automat. Preciez faptul ca se poate folosi doar cu boabe, deci nu puteti folosi cafea macinata.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design modern si elegant
 • Bauturile au un gust foarte bun
 • Sistem de autocuratare
 • Butoane touch-sensitive
 • Sistem de spumare a laptelui automat

Contra

 • Prepara doar 3 bauturi
 • Face parte dintr-o categorie de pret unde concurenta este foarte mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui espressor de foarte buna calitate si cu o multime de sisteme/functii, acest Espressor automat Bosch TIS30129RW reprezinta o alegere excelenta. Daca totusi considerati ca nu este potrivit pentru dumneavoastra, va recomand sa cititi si alte review-uri scrise de noi unde am discutat despre multe modele cel putin la fel de bune si interesante ca acesta.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.